ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:35.45KB ,
资源ID:3810836      下载积分:5 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/3810836.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2022湖南邵东县高考英语单项选择和阅读理解精炼(7)及答案.docx)为本站上传会员【丰****】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2022湖南邵东县高考英语单项选择和阅读理解精炼(7)及答案.docx

1、 阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C和D) 中, 选出最佳选项。 体裁:记叙文 话题:关爱动物 时间:7分钟 My husband and I had just opened up a pet sitting business earlier that year.Our customers had slowly risen from three to thirty a month.We were busy through those hot summer months,driving between visits.Our services were strictly held

2、at the pet owner's home.It was almost too busy for the two of us,but we were making good money! We asked pet owners new to our services to phone two weeks ahead so we had enough time to meet the owners and pets at their homes and make any following meeting before the owner leaves. One day,we decid

3、ed to take on a new customer just two days before they would leave.We met the family,filled in a form,and spent some time with their dog,Hercules.He playfully jumped on us and touched our hands and arms using his tongue.The family laughed as he did this,showing us that he was very loving. Two days

4、later I appeared at the house,alone.I came up to Hercules and said hello happily.I filled up his water bowl and cleaned any messes he made.Meanwhile,he was so lovely sitting beside.I thought this would be the good picture to send to the owners,a usual service.After the light and “click” sound went o

5、ff,Hercules rushed at me.I didn't know what had just happened until I noticed the drops of blood.I ran out and did the only thing—calling my husband. Then I went to neighbors for help.My husband arrived after ten minutes.The helpful neighbor and my husband led Hercules back into his pen(圈).Then my

6、 husband and I took off to the hospital. I must have looked like I was shot when I walked into the hospital.The nurses quickly moved me to a room.I asked the doctor in a weak but playful manner,“Am I going to die?” He replied,“Finally.” 【语篇导读】 本文是一篇记叙文。作者和她丈夫从事给别人看护宠物的工作,工作格外繁忙。有一次,作者外出照看宠物却发生了意外。

7、 1.According to the text,the author's work was ______. A.tiring and dangerous B.easy and free C.well paid D.done outdoors 解析 细节理解题。依据文章第一段的最终两句可知,作者和她丈夫的工作主要是在客户家里进行的,他们格外劳碌,但是酬劳是很高的。故选C项。 答案 C 2.What did the author often do during her work? A.Cleaning the clients' house. B.Walking the p

8、ets outside. C.Bringing the pets to her own house. D.Taking a photo of pets to the owners. 解析 细节理解题。依据第四段第五句“I thought this would be the good picture to send to the owners,a usual service.”可知,D项正确。 答案 D 3.It can be inferred from the text that the author was attacked because ______. A.Hercules

9、feared the sound and flash B.the author attacked Hercules first C.Hercules was very hungry then D.the author treated Hercules badly 解析 推理推断题。依据第四段倒数第三句和倒数其次句可知,在作者拍照的时候,随着相机发出闪光和咔嚓声后,Hercules攻击了作者。由此可推知,Hercules可怕相机的闪光灯和咔嚓声。 答案 A 4.The doctor's answer gave us a sense of ______. A.anger B.hu

10、mor C.carelessness D.patience 解析 推理推断题。依据文章最终一段,作者问医生“我要死了吗?”,医生的回答是“最终会的”可知,作者这次是没有生命危急的,而医生的回答给读者一种幽默感。 答案 B 阅读下列四篇短文,从每小题后所给的A,B,C或D四个选项中,选出最佳选项。 SCS Global Services (SCS) has evaluated a new methodology for measuring the carbon sequestration(封存) ability of soil under the Verified(验证)

11、Carbon Standard (VCS), a leading greenhouse gas (GHG) accounting system. The methodology, developed by The Earth Partners, will allow land managers who sequester GHGs in grasslands and farmlands to produce carbon credits for sale in the voluntary market. Managers of grasslands and farmlands can inc

12、rease carbon sequestration in soil by practices such as changing grazing(放牧) practices and operating treatments designed to improve the variety and productivity of plant groups. The Earth Partners is presently piloting this methodology with farmers across seven million acres of the Palouse River and

13、 Columbia Plateau regions in the Pacific Northwest. “The VCS program has achieved an important milestone in now combining grassland and rangeland carbon offset(抵消,补偿) projects," said Dr. Robert J. Hrubes, Executive Vice President of SCS."SCS looks forward to approving and verifying agricultural car

14、bon offset projects that use this very powerful new methodology." The VM0021 Soil Carbon Quantification Methodology is based on decades of soil carbon research and testing conducted by top soil scientists. The methodology was developed by The Earth Partners and verified by Environmental Services, I

15、nc. as well as SCS Global Services. It is the first soil carbon methodology to be approved for use under the VCS. "This widely tested methodology is the first to specially deal with soils in a market," said Steven I. Apfelbaum, Chairman of Applied Ecological Services, Inc. and Director of Science w

16、ith The Earth Partners. According to Apfelbaum, soils represent the second largest living sink of carbon on the planet. 1. The new methodology is assessed according to     . A. The Earth Partners     B. the Verified Carbon Standard C. Environmental Services, Inc.  D. Applied Ecological Services

17、 Inc. 2. Carbon sequestration in soil can be strengthened by     . A. selling carbon credits in the voluntary market B. changing grazing practices and operating treatments C. reducing the variety and productivity of plant groups D. decreasing farmlands in the Pacific Northwest 3. Which of the

18、 following is true according to the passage? A. The VCS program proves to be successful in carbon offset projects. B. Many soil Carbon Methodologies have already been approved for use. C. The new methodology has been tested in many fields including soil. D. Soils seem to be the largest living si

19、nk of carbon on the planet. 4. What is the attitude of SCS towards the new methodology? A. Opposed.    B. Cautious.    C. Doubtful.    D. Approving. 【参考答案】1—4、BBAD   阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 All of us should keep a kitchen diary, showing how much food are left uneaten as garbag

20、e. We all waste food, you and me millions of tons of it. In China, enough food is wasted in restaurants every year to feed 200 million people. In the United States, 40 percent of food is wasted from farm to fork. Each year, the amount of food thrown away in rich countries is almost the same as that

21、 produced in sub – Saharan Africa. This raises some important questions. In developing countries, food is lost because farmers do not have appropriate cooling, storage or market access for their crops. Their grains, fruits and vegetables dry up and rot away. In developed countries, the picture is

22、different, and food is wasted in supermarkets, restaurants and at home. China faces both problems, significant losses in farms, as well as at the sale and consumption stages. And the amount of food wasted by Chinese consumers is rapidly increasing. Consumer culture has filled China and urban resid

23、ents can get quality food from anywhere in the country and from across the planet. Chinese consumers are as particular about their food as those in other countries. In supermarkets, they refuse to buy vegetables that don’t look fresh or have an irregular shape, or milk and other products close to th

24、eir expiry (失败) date. Besides, Chinese consumers tend to be generous. In restaurants or at home, often too much food is ordered or cooked and served. So while trooping out of a restaurant, full and happy, with colleagues or friends, they never look back at what’s left untouched on the table. Should

25、 Chinese consumers take more responsibility for the waste they create? Everyone deserves to have enough food to eat. Despite China’s impressive success in reducing hunger over the past three decades, the job is not completed yet. 31.According to paragraph 1and2, we know that food waste is

26、 . A.huge worldwide B.mainly in USA C.only in rich countries D.just in African countries 【答案】A 【解析】细节理解题。依据无论是发达国家还是进展中国家都有食物铺张的现象,食物的铺张是全球性的,故选A。 32.In developing countries, food is lost mainly . A.for the lack of cooling and storage B.because of easy access to markets C.becaus

27、e of the wet weather D.because of the quality of the food 【答案】A 【解析】细节理解题。依据In developing countries, food is lost because farmers do not have appropriate cooling, storage or market access for their crops.在进展中国家食物的铺张主要是由于缺乏冷藏和储存的条件,故选A。 33.The main reason for food waste in China is . A

28、.the effect of consumer culture B.the convenient food supply C.the worry about food quality D.people’s being particular about it 【答案】A 【解析】细节理解题。依据Consumer culture has filled China and urban residents can get quality food from anywhere in the country and from across the planet.中国的铺张主要由于中国文化的影响,故

29、选A。 34.How do Chinese feel when they leave restaurants with much food left behind? A.Generous. B.Unconscious. C.Wealthy. D.Valuable. 【答案】A 【解析】细节理解题。依据Chinese consumers tend to be generous.中国人认为离开餐馆时剩下了是慷慨大方的,故选A。 35.The purpose of the passage is to tell us . A.not to waste any foo

30、d from now on B.the necessity to improve food quality C.the fact of food waste in developed countries D.the influence of consumer culture on Chinese 【答案】A 【解析】作者意图题。纵观全文的内容可知全球存在铺张粮食的现象,所以我们应当从今往后不能再铺张粮食,故选A。 2021高考英语(附解析答案) Ⅰ.单项填空 1.The difference in thickness and weight from the e

31、arlier version makes the iPad 2 more comfortable ______. A.held    B.holding    C.be held    D.to hold 解析 考查动词不定式作状语。句意:厚度和重量与从前版本的不同使得iPad 2拿着更舒适。形容词easy,hard,difficult,comfortable作表语,后面需用不定式的主动形式表被动意思,故正确答案为D项。 答案 D 2.After the earthquake,the first thing the local government did was to provid

32、e______for the homeless families. A.accommodation B.occupation C.equipment D.furniture 解析 考查名词词义辨析。句意:地震之后,当地政府首先做的事情就是为无家可归的家庭供应住处。accommodation“住处,容身之处”;occupation“职业,工作;占据”;equipment“设备,装备;素养”;furniture“家具”。由句意可知,应选accommodation。 答案 A 3.Just as the clothes a person wears,the food he eats

33、 and the friends with whom he spends his time,his house______his personality. A.resembles B.strengthens C.reflects D.shapes 解析 考查动词词义辨析。句意:对于一个人来说,就像他的穿衣、吃饭以及与之过时间的伴侣一样,他的房子代表了他的共性。resemble“类似,像”,强调外形的“像”;strengthen“加强,巩固”;reflect“反射,映出;反省,反映;显示(事物的自然属性或人们的态度、情感等)”;shape“塑造;(使)成形”。 依据语意及词语的

34、意思,reflects是最佳选项。 答案 C 4.You have to be a fairly good speaker to______listeners’ interest for over an hour. A.hold B.make C.improve D.receive 解析 hold one’s interest使某人保持爱好。B项“制造;做”;C项“改善,提升”;D项“接收”。 答案 A 5.Many people ______the car accident,so it was not difficult to investigate. A.wit

35、nessed B.harnessed C.swallowed D.drugged 解析 句意:很多人看到了那起车祸,所以不难调查。在这个句子中,witness意为“目睹”。harness治理,把握;swallow沉没,吞下;drug使服毒品;三个词都不符合句子的意思。 答案 A 6.The new apartment built a few months ago is large enough to ______ over two hundred people. A.supply B.provide C.reside D.accommodate 解析 accomm

36、odate“供应膳宿”。句意:几个月前建筑的那个新公寓足够的大,能为二百多人供应膳宿。 答案 D 7.Also when you write your goals in a particular way you are able to make yourself continuously______ situations that will bring you nearer to your goal. A.aware of B.worried about C.familiar with D.accustomed to 解析 make sb.aware of...意为“使某人意

37、识到,明白”,据题意A项正确。 答案 A 8.Because he was______the new limit,he was stopped and warned for speeding. A.good at B.tired from C.unaware of D.uninterested in 解析 句意:由于他不知道新的限速,他被拦了下来并被警告超速。依据所选项意思,be unaware of不知道,不明白,没意识到。be good at 擅长;be tired from因……而劳累;be uninterested in对……不感爱好。 答案 C 9.A good

38、 mother would not______her baby. A.abandon B.leave C.adapt D.quit 解析 句意:一个好母亲是不会丢弃自己的孩子的。 答案 A 10.______a moment and I will go to your rescue. A.Go on B.Hold on C.Move on D.Carry on 解析 go on连续;hold on抓住不放,坚持;move on连续前进;carry on连续进行;依据后句的I will go to your rescue可知,这里应是“坚持住”,“别松手”。 答

39、案 B 11.She was scared______on the horse. A.to ride B.riding C.of being ridden D.rode 解析 be scared to do“可怕干某事”。句意:她可怕骑马。 答案 A 12.The passengers had a chat with the college students______as conductors during the summer vacation. A.help out B.helped out C.to help out D.helping out 解析

40、考查非谓语动词。动词不定式作后置定语表示一个将要发生的动作,过去分词表示一个已经发生了的被动的动作,故B、C两项均不符合题意。句意:旅客们同那几个暑假临时帮忙充当列车员的高校生谈天。 答案 D 13.Sean’s strong love for his country is______in his recently published poems. A.relieved B.reflected C.responded D.recovered 解析 reflect“反射”,比方义为“反映,表现”; relieve意为“(从危急,苦痛中)救出,使脱离,解脱”;respond意为“

41、答应(要求),应付(敌人等)反应”;recover意为“克服,恢复”。 答案 B 14.We were______the most important scientific development of the century. A.seeing B.watching C.looking D.witnessing 解析 考查同义词的辨析。see表示观看的结果、内容;watch表示认真观看或观看电视、竞赛等;而look表示看的动作,且为不及物动词,后不能跟宾语。 答案 D 15.—Have you completed the project? —I’m sorry to tell you that we______it when we found how much it______. A.have abandoned;costs B.abandoned;cost C.had abandoned;cost D.abandoned;would cost 解析 答语句意:我格外圆满地告知你当我们发觉这一项目要花多少钱时,我们就放弃了。从we found来推断,表示过去的状况,故用过去时,“花费”这一动作还未发生要用过去将来时。 答案 D。

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服