ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:6 ,大小:76.74KB ,
资源ID:3804821      下载积分:6 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/3804821.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2021高考英语(安徽专用)二轮专题题组训练之综合模拟卷39Word版含答案.docx)为本站上传会员【精****】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2021高考英语(安徽专用)二轮专题题组训练之综合模拟卷39Word版含答案.docx

1、 A 体裁 新闻报道 话题 建筑“泰坦尼 克二号” 词数 364   NEW YORK—Australian mining enterpriser Clive Palmer on Tuesday unveiled(公布)blueprints for TitanicⅡ, a modern copy of the doomed ocean liner, although he didn’t call the ship unsinkable any more. The ship will largely recreate the design and decoration

2、of the fabled original, with some modifications to keep it in line with current safety rules and shipbuilding practices, and the addition of some modern comforts such as air conditioning, Palmer said at a press conference in New York. The three passenger classes, however, will be prevented from mi

3、ngling(混杂), as in 1912, Palmer said. “I’m not too superstitious(迷信的). ”Palmer said when asked whether recreating a ship best-known for sinking was tempting fate. White Star Line, the operator of the original ship, had said the Titanic was designed to be unsinkable. About 1, 500 people died on Tita

4、nic’s maiden voyage in 1912 from Southampton to New York after the ship collided with an iceberg in the North Atlantic. Palmer, who created the company Blue Star Line last year, refused to make a similar boast. “Anything will sink if you put a hole in it, ”Palmer said. “I think it would be very

5、cavalier to say it. ” Unlike the original, TitanicⅡwill have more than enough space in its lifeboats for every person on board and will have additional escape staircases. Markku Kanerva, sales director at Deltamarin, the Finnish company designing the ship, said it would be the“safest cruise ship in

6、 the world”. Palmer refused to answer questions about the project’s cost. Although the Titanic was the world’s largest ship in her time, she would be smaller than many of today’s modern cruise ships. “It’s not about the money, ”Palmer said. “I’ve got enough money for it. I think that’s all that

7、matters. ” Forbes estimated Palmer’s net worth to be $795 million in 2022. He describes himself as a billionaire. TitanicⅡwill be built by Chinese state-owned CSC Jinling Shipyard, which has already built four ore carriers for Palmer’s mining business, he said. The contract to build TitanicⅡhas n

8、ot yet been signed, Palmer said. 1. What’s the best title of the passage? A. The old Titanic B. The blueprints of TitanicⅡ C. The unsinkable TitanicⅡ D. Clive Palmer—a billionaire 2. What’s the meaning of the underlined word“maiden”in Paragraph 4? A. First.    B. Trial.    C. Second.   

9、 D. Last. 3. What can be inferred about TitanicⅡfrom the passage? A. TitanicⅡwill have more space in its lifeboats than the Titanic. B. TitanicⅡwill be the largest cruise ship in the world. C. TitanicⅡwill allow different classes of passengers to mingle. D. TitanicⅡwill be a real unsinka

10、ble cruise ship. 4. Which of the following statements is TRUE according to the passage? A. 1, 500 people died on Titanic’s maiden voyage in 1912. B. The Titanic collided with an iceberg in the South Pacific. C. The Titanic was equipped with air conditioning. D. The Titanic was the world’s

11、largest ship at that time. 5. What’s the author’s purpose of writing the passage? A. To tell us the story of the Titanic. B. To tell us TitanicⅡwill cost a lot of money. C. To tell us about the future TitanicⅡ. D. To tell us a Chinese Shipyard will build TitanicⅡ. B 体裁 科技新闻 话题 无人驾驶的机

12、器人 车辆竞赛 词数 348 (2021·中山模拟) Thirteen vehicles lined up last March to race across the Mojave Desert, seeking a million in prize money. To win, they had to finish the 142-mile race in less than 10 hours. Teams and watchers knew there might be no winner at all, because these vehicles were missing a

13、 key part—drivers. DARPA, the Defense Advanced Research Projects Agency, organized the race as part of a push to develop robotic vehicles for future battle fields. But the Grand Challenge, as it was called, just proved how difficult it is to get a car to speed across an unfamiliar desert without h

14、uman guidance. One had its brake lock up in the starting area. Another began by throwing itself onto a wall. Another got tied up by bushes near the road after 1. 9 miles. One turned upside down. One took off in entirely the wrong direction and had to be disabled by remote(远距离的)console. One went a

15、little more than a mile and rushed into a fence; another managed to go for six miles but stuck on a rock. The“winner”, if there was any, reached 7. 8 miles before it ran into a long, narrow hole, and the front wheels caught on fire. “You get a lot of respect for natural abilities of the living thi

16、ngs, ”says Reinhold Behringer, who helped design two of the ear-size vehicles for a company called Sci-Autonics, “Even ants can do all these tasks effortlessly. It’s very hard for us to put these abilities into our machines. ” The robotic vehicles, though with necessary modern equipment such as adv

17、anced computers and GPS guidance, had trouble figuring out fast enough the blocks ahead that a two-year-old human recognizes immediately. Sure, that very young child, who has just only learned to walk, may not think to wipe apple juice off her face, but she already knows that when there’s a cookie i

18、n the kitchen she has to climb up the table, and that when she gets to the cookie it will taste good. She is more advanced, even months old, than any machine humans have designed. 6. Watchers doubted if any of the vehicles could finish the race because   . A. they did not have any human guidance

19、 B. the road was not familiar to the drivers C. the distance was too long for the vehicles D. the prize money was unattractive to the drivers 7. DARPA organized the race in order to   . A. raise money for producing more robotic vehicles B. push the development of vehicle industry C. train mo

20、re people to drive in the desert D. improve the vehicles for future wars 8. From the passage we know“robotic vehicles”are a kind of machine that   . A. can do effortlessly whatever tasks living things can B. can take part in a race across 142 miles with a time limit C. can show off their abili

21、ty to turn themselves upside down D. can move from place to place without being driven by human beings 9. In the race, the greatest distance one robotic vehicle covered was   . A. about eight miles B. six miles C. almost two miles D. about one mile 10. In the last paragraph, the writer impli

22、es that there is a long way to go   . A. for a robotic vehicle to finish a 142-mile race without any difficulties B. for a little child who has just learned to walk to reach the cookie on the table C. for a robotic vehicle to deal with a simple problem that a little child can solve D. for a lit

23、tle child to understand the importance of wiping apple juice off its face C 体裁 记叙文 话题 传递爱心 词数 317   Lisa Klein spends much of her time surrounded by mountains of brightly colored baby clothes. For most parents, this is pretty routine, but Klein has a larger purpose: She’s getting baby clothi

24、ng to mothers in need. She was inspired a few days after Hurricane Katrina, when she read that a Louisiana church was asking for baby clothes for stricken families camped out on the church’s front lawn. “I instantly knew I’d found a way to help, ”Klein says. She pulled together all the used clothe

25、s of her daughter and spread the word to her friends. Within days, 200 pounds of dresses, booties, sweaters, and other little items were piled up in front of her, ready to be shipped to New Orleans. Klein thought, “If that’s what I can do in four days with a few friends, what if I really put my mind

26、 to it? ” Not long after her second child was born, in 2007, Klein started her own group Loved Twice to collect donations of used baby clothes for distribution to hospitals, prenatal-care clinics, and shelters in the San Francisco Bay Area. Now Loved Twice supplies baby clothes to 40 social servi

27、ce agencies assisting new mothers. Fifty more want to sign up. The group’s six collection bins fill up quickly, landing over 1, 000 pounds of clothing in Klein’s house every month. Volunteers sort the clothes into boxes, each holding 75 items of clothing, sizes zero to 12 months, along with kid’s

28、books and tips on child-care resources. Up to now, Klein’s group has sorted and delivered over 28, 000 pounds of clothing to newborns in need and the clothes keep on coming. Her dream is to raise enough money to rent a house as a headquarters, allowing her to handle even larger amounts of clothing a

29、nd more volunteers. “I’m so happy to be able to spread awareness, ”she says. “These babies deserve to be warm and clean. ” 11. Lisa Klein keeps herself busy most of her time to    . A. make beautiful baby clothes B. deal with her daily housework C. collect baby clothes for mothers in need D.

30、 take care of her two kids 12. What led Lisa to start her work in charity? A. Her own experience as a poor mother. B. Those stricken families in the hurricane. C. The advice from her friends. D. Her special abilities to make clothes. 13. Which is TRUE about Loved Twice? A. It was founde

31、d before Hurricane Katrina. B. It was named after her daughter. C. It has helped many families in need. D. It will make baby clothes on its own. 14. According to the fifth paragraph, Lisa’s biggest wish is that she needs more    . A. money to get a bigger working place B. information abou

32、t disasters C. books for kids besides clothes D. volunteers to make baby clothes 15. What can we learn from Lisa’s words in the last paragraph? A. She thinks few of mothers at present are qualified. B. She considers her efforts worthwhile and meaningful. C. Nothing has been done to arouse t

33、he people’s awareness in the past. D. Mothers should learn how to keep babies warm and clean. 答案解析 A 【文章大意】本篇文章主要叙述澳大利亚一家公司欲建筑“泰坦尼克二号”游轮的构想。 1.【解析】选B。主旨大意题。由文章第一段中的“Australian mining enterpriser Clive Palmer on Tuesday unveiled blueprints for TitanicⅡ”可知这篇文章的标题为B。 2.【解析】选A。词义猜想题。由文章中的“

34、About 1, 500 people died on Titanic’s maiden voyage in 1912”以及结合常识可知“泰坦尼克号”是在首航中沉没的。 3.【解析】选A。推理推断题。依据第七段第一句可知“泰坦尼克二号”上救生艇的空间要比“泰坦尼克号”大。 4.【解析】选D。细节理解题。由第八段其次句中“the Titanic was the world’s largest ship in her time”可知在当时“泰坦尼克号”是世界上最大的船。 5.【解析】选C。写作意图题。本篇文章主要介绍了将来的TitanicⅡ的设计、装修以及建筑的状况, 故选C。 B 【文

35、章大意】13辆无人驾驶的车辆为一百万的大奖在莫哈韦沙漠进行竞赛, 要求在不到10小时的时间完成142英里的路程, 他们都没能顺当完成, 从而想到将来战场上所需要的机器人车辆真正运行起来还是有确定难度的。 6.【解析】选A。细节理解题。依据第一段最终一句Teams and watchers knew there might be no winner at all, because these vehicles were missing a key part—drivers. 和其次段其次句But the Grand Challenge, as it was called, just prove

36、d how difficult it is to get a car to speed across an unfamiliar desert without human guidance. 可知本题选A。 7.【解析】选D。细节理解题。依据其次段第一句DARPA, the Defense Advanced Research Projects Agency, organized the race as part of a push to develop robotic vehicles for future battle fields. 可知组织这场竞赛是为将来的战斗研发更先进的车辆, 故

37、本题选D。 8.【解析】选D。推理推断题。本文就是通过叙述13辆无人驾驶的车辆在莫哈韦沙漠竞赛的活动, 为将来战斗所需要的机器人车辆的研制作铺垫, 故robotic vehicles指的应当就是无人驾驶的机动车辆, 故选D。 9.【解析】选A。细节理解题。依据第三段的最终一句The“winner”, if there was any, reached 7. 8 miles before it ran into a long, narrow hole, and the front wheels caught on fire. 可知本题答案为A。 10.【解析】选C。细节理解题。最终一段通过

38、让机器人车辆和一个2岁的孩子做同样的事情作对比发觉一个两岁孩子能解决的简洁问题对机器人车辆来说还是有难度的, 故本题选C。 C 【文章大意】Lisa Klein是一位格外有爱心的妈妈, 读到卡特里娜飓风中受灾家庭的境况, 她决心要通过自己的方式为处于逆境中的妈妈们送婴儿的衣服来挂念她们。后来她还成立了Loved Twice这一慈善组织以挂念更多的人, 而她认为这是格外有意义和值得做的事情。 11.【解析】选C。细节理解题。从文章第一段中的but Klein has a larger purpose: She’s getting baby clothing to mothers in ne

39、ed可知, Lisa Klein这样做的目的是要收集小孩的衣服帮那些处于逆境中的妈妈们。 12.【解析】选B。细节理解题。从文章其次段中的She was inspired a few days after Hurricane Katrina, when she read that a Louisiana church was asking for baby clothes for stricken families camped out on the church’s front lawn可知, 是那些飓风中受害的家庭使Lisa有了做慈善的想法。 13.【解析】选C。细节理解题。依据文章可

40、知, Loved Twice这一慈善组织不是在Hurricane Katrina之前建立, 而是在Lisa的其次个孩子诞生后, 但文章没有提到以她的女儿命名, 从文章第三、四段可知, 它已经挂念过很多困难家庭, 而Loved Twice这些衣服的来源是他人的捐助, 因此D项不正确。 14.【解析】选A。细节理解题。从文章第五段中的Her dream is to raise enough money to rent a house as a headquarters可知, Lisa期望能募集到更多的钱以便能有一个更大的工作空间。 15.【解析】选B。推理推断题。从文章最终一段可知, Lisa认为自己所做的一切是格外值得和有意义的。 关闭Word文档返回原板块

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服