ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:3 ,大小:31.68KB ,
资源ID:3798800      下载积分:5 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/3798800.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2021高考英语(三月)信息匹配、任务型及阅读理解训练(13)附答案【杭州市】.docx)为本站上传会员【精****】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2021高考英语(三月)信息匹配、任务型及阅读理解训练(13)附答案【杭州市】.docx

1、 2021高考英语(三月)信息匹配、任务型及阅读理解训练(13)附答案【杭州市】 阅读理解。阅读下列四篇短文,从每小题后所给的A,B,C或D四个选项中,选出最佳选项。 Think about the different ways that people use the wind. You can use it to fly a kite or to sail a boat. Wind is one of our cleanest and richest power sources (来源), as well as one of the oldest. Evidence shows t

2、hat windmills (风车) began to be used in ancient Iran back in the seventh century BC. They were first introduced to Europe during the 1100s, when armies returned from the Middle East with knowledge of using wind power. For many centuries, people used windmills to grind (磨碎) wheat into flour or pump w

3、ater from deep underground when electricity was discovered in the late 1800s, people living in remote areas began to use them to produce electricity. This allowed them to have electric lights and radio. However, by the 1940s when electricity was available to people in almost all areas of the United

4、States, windmills were rarely used. During the 1970s, people started becoming concerned about the pollution that is created when coal and gas are burned to produce electricity. People also realized that the supply of coal and gas would not last forever. Then, wind was rediscovered, though it means

5、higher costs. Today, there is a global movement to supply more and more of our electricity through the use of wind. 风能早在公元前七世纪就开头被人们用风车所利用,当人们制造了电以后,风能被用来发电,但随着电的广泛使用,风车渐渐不被人们使用了。而进入二十世纪七十年月后,人们又渐渐生疏到了风能的优势。 1.From the text we know that windmills ________. A. were invented by European armies B.

6、have a history of more than 2,800 years C. used to supply power to radio in remote areas D. have rarely been used since electricity was discovered 答案:C。细节理解题。由第一段最终两句话可知风车首先是在古代伊朗被使用,故排解A项;公元前七世纪到现在应是不足2800年,故排解B项;由其次段当中的其次、三句话可以排解D项,同时也能知道C项是正确的。 2.What was a new use for wind power in the late

7、l9th century? A. Sailing a boat. B. Producing electricity. C. Grinding wheat into flour. D. Pumping water from underground. 答案:B。细节理解题。由文章其次段中的其次句话可知“在十九世纪末期人们发觉了电以后,住在偏远地区的人们开头用风车发电”。 3.One of the reasons wind was rediscovered in the 1970s is that ________. A. wind power is cleaner B. it is

8、 one of the oldest power sources C. it was cheaper to create energy from wind D. the supply of coal and gas failed to meet needs 答案:A。主旨大意题。由文章最终一段可知。 4.What would the author probably discuss in the paragraph that follows? A. The advantages of wind power. B. The design of wind power plants. C

9、 The worldwide movement to save energy. D. The global trend towards producing power from wind. 答案:D。推理推断题。文章最终一句话“如今,毁灭了一个全球化的运动,要通过风能的利用来供应越来越多的电力”,表明作者会就这个话题连续开放。 阅读理解。 【2011·全国卷】 The way we do things round here Some years ago,I was hired by an American bank. I received a letter from

10、 the head of the Personnel Department that started,“Dear John,I am quite pleased that you have decided to join us.” That “quite” saddened me. I thought he was saying “we're kind of pleased you decided to join us although I wish we had hired someone else.”Then I discovered that in American English “q

11、uite” sometimes means “very”, while in British English it means “fairly”. So the first lesson about working in other countries is to learn the language and by that I don't just mean the words people speak. It is body language,dress,manners, ideas and so on. The way people do things highlights many

12、of the differences we see between cultures (文化). Some of these differences may be only on the surface—dress,food and hours of work—while others may be deeper and take longer to deal with. Mostly, it is just a question of getting used to the differences and accepting them, like the climate (气候),whil

13、e getting on with business. Some of the differences may be an improvement. People are more polite;the service is better;you ask for something to be done and it happens without having to ask again. However,other differences can be troubling, like punctuality (准时). If you invite people to a party at

14、 7 o'clock your guests will consider it polite to turn up exactly on time in Germany, five minutes early in the American Midwest,an hour early in Japan, 15 minutes afterwards in the UK, up to an hour afterwards in Italy and some time in the evening in Greece. I prefer not to use the word “late” beca

15、use there is nothing wrong with the times people arrive. It is simply the accepted thing to do in their own country. 本文介绍了作者所感受到的文化差异。 1. The author was unhappy as mentioned in Paragraph 1 because he thought ________. A. the American bank didn't think much of him B. the American bank might hire

16、another person C. it's difficult to get used to American culture D. it's easy to misunderstand Americans 答案:A。推理推断题。由第一段中“That “quite” saddened me”.可以推断出作者认为这家美国银行不重视他。 2.The underlined word “highlights” in Paragraph 2 probably means ________. A. encourages B. helps to narrow C. in

17、creases D. draws attention to 答案:D。词义猜想题。由下文可知人们做事情的方式引起了作者对文化差异的关注。 3.According to the author,what should we do with most cultural differences? A. Ask the native people for help. B. Understand and accept them. C. Do things in our own way. D. Do in­depth research. 答案:B。细节理解题。由第三段最

18、终一句可知我们要习惯文化差异并接受存在的文化差异。 4.When invited to a party the people who are usually punctual are________. A. Italians B. Germans C. Greeks D. the British 答案:B。细节理解题。由最终一段“If you invite people...on time in Germany...”可知B项正确。 【2022高考英语四川省凉山州一模试题】 共5小题;每小题2分,满分10分) 依据对话内容浏人刊话后的选项中选出能填人

19、空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。选项中有两项多断黯选项。 一How can I help you? 一51 一Would you like to send it by surface mail or airmail? 一52 一If you send the parcel by surface mail, it will take about 2 months to arrive, whereas by airmail, it will arrive in one week or more 一That's a big diff

20、erence. 53 How much will it cost to send it by airmail? 一That depends on the weight. Place it on the scale, please. 一OK. 一That's 300 grams.54 一That's not bad. I’ll do that then. Does that include insurance on the contents of the parcel or is that a separate payment? 一55 It

21、’s another 5 pounds. 一OK. A. That's all right. B. That's separate. C. I want to buy some stamps D. It will cost ten pounds for airmail. E. I’d like to send this package to China. F. I suppose airmail will be much more expensive. G. What's the difference between surface mail and airma

22、il? 【参考答案】51—55、EGFDB 【2022高考英语四川省绵阳市二模试题】 (共5小题;每小题2分,满分10分) 依据对话内容,从对话后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。选项中有两项多余选项。 Mary: Well, Susan, how was your shopping trip with Nancy this afternoon? Susan: Don’t ask. 51 Mary: What do you mean? Something went wrong? Susan: Went wrong?

23、52 Nancy thought I had said I would meet her at the department store at 2:30 when I really said 2:00. Then she thought we would meet at the main entrance in front when I really said at the east entrance on the Twelfth Street. Mary: 53 Susan: Yes! 54 I had given up waiting and wen

24、t inside the women’s clothing department. So did she. Thus we met finally and it was 3:00 by then. Mary: Did you get what you wanted? 55 Susan: A blouse, as a matter of fact. But by that time, all those on sale were gone. So I settled for a skirt. A. Did you ever find each other? B. But it was magical! C. Actually, I’ve got the list ready. D. I remember you said you wanted to get a sweater. E. Did you get anything? F. It could even be a disaster! G. I don’t want to talk about it anymore. 【参考答案】51—55 GFABD

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服