ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:1.08MB ,
资源ID:3701610      下载积分:5 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/3701610.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2021成都市高考英语四月信息匹配类、阅读理解自练(12)答案.docx)为本站上传会员【天****】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2021成都市高考英语四月信息匹配类、阅读理解自练(12)答案.docx

1、 2021成都市高考英语四月信息匹配类、阅读理解自练(12)答案 阅读理解。阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C和D) 中, 选出最佳选项。 BLUE is the most attractive eye colour according to new research. Blue eyes like those belonging to sexy star Angelina Jolie are the most appealing colour according to a poll of 3,000 18 ~24 year olds by FreshLook O

2、ne Day Colour.Angelina,her partner Brad Pitt and his ex­wife Jennifer Aniston all have blue eyes and have all been named in a top twenty of the world’s most desirable eyes. The survey found that young folk with blue eyes are generally seen as being more sexy and kind. And when asked if they would

3、change the colour of their eyes if they could,only one in ten blueeyed people wanted to—significantly less than people with other colour eyes. One in three people who didn’t have blue eyes wanted a change. One quarter of respondents have considered wearing coloured contact lenses to change their e

4、ye colour tempor arily and blue is most wanted colour. Green was the second most popular colour for those wanting a new look,with respondents saying green­eyed people were usually mysterious and creative. People with brown or hazel eyes were perceived to be more trustworthy than people with other

5、 eye colours. People with grey eyes were generally thought to be more intelligent than other people,and they were also described as usually being shy. Blue was the most common eye colour among respondents,with 41 percent of those who answered the survey having baby blue peepers and 39 percent havi

6、ng brown or hazel eyes. The survey also found that 18 percent of people don’t know what colour eyes their partner has! 1.According to the new research,when considering changing their eye colour,the number of the people who will choose_________ranks the second. A.Brown          B.Green C.Grey

7、 D.Hazel 解析: 考查细节理解题。依据文章中Green was the second most popular color for those wanting a new look可知。 答案: B 2.According to the study result,if you were a manager and you wanted to find a most reliable person,you’d better hire one who has________eyes. A.Green B.Blue C.Brown D.Grey 解析: 考查细节理解题。

8、依据文章中People with brown or hazel eyes were perceived to be more trustworthy than people with other eye colors.可知。 答案: C 3.According to the passage,which of the following is true? A.All people don’t know what colour eyes their partner has! B.About 30 percent people without blue eyes don’t want a c

9、hange. C.Blue eyes are considered as the best eyes in the world. D.You’d better change your eye colour into blue. 解析: 考查细节理解题。依据文章最终一句话可知在接受调查的人中有18%的人不知道父母的眼睛是什么颜色,因此A项并不是全部的人都知道父母眼睛的颜色正确。B意思刚好相反;C和D文章没有提到。 答案: A 4.Which of the following is the best title of the passage? A.Different eye colou

10、rs in the world. B.A survey result on eye colours. C.Who have the most charming eyes in the world? D.Blue—the most attractive eye colour. 解析: 考查主旨大意题。本文的中心段是第一段,下面好几段都是围围着第一段的意思具体论述的。因此答案为D。 答案: D 5.The underlined word “peepers” in the passage could be replaced by________. A.babies B.colour

11、s C.eyes D.respondents 解析: 考查猜想词义题。依据前句话可知蓝色眼睛最流行,因此本句话的意思为被调查的人中有41%的人说自己有婴儿般的蓝色眼睛。 答案: C。 【由天津高考卷改编】 Blind imitation (仿照)is self-destruction.To those who do not recognize their unique worth. Imitation appears attractive: to those who know their strenghth. Imitation is unacceptable. I

12、n the early stages of skill or character development, imitation is helpful. When I first learned to cook, I used recipes (菜谱) and turned out some tasty dishes. But soon I grew bored. Why follow someone else’s way of cooking when I could create my own? Imitating role models is like using training whe

13、els on a child’s bicycle; they help you get going, but once you find your own balance, you fly faster and farther without relying on them. In daily life, imitation can hurt us if we subconsciously (下意识地) hold poor role models. If, as a child, you observed people whose lives were bad, you may have a

14、ccepted their fear and pain as normal and gone on to follow what they did. If you do not make strong choices for yourself, you will get the results of the weak choices of others. In the field of entertainment, our culture glorifies celebrities. Those stars look great on screen. But when they step o

15、ff screen, their personal lives may be disastrous. If you are going to follow someone, focus on their talent, not their bad character or unacceptable behaviors. Blessed is the person willing to act on their sundden desire to create somrthing unique.Think of the movies,books,teachers,and friends tha

16、t have affected you most deeply.They touched you because their creations were motivated by inspiration,not desperation.The world is changed not by those who do what has been done brfore them,but by those who do what has been done inside them.Creative people have an endless resource of ideas.The prob

17、lem a creator faces is not running out of material;it is what to do with the material knocking at the door of imagination. Syudy your role models,accept the gifts they have given,and leave behind what does not server.Then you can say,”I stand on the shoulders of my ancestors”tragedies and tory ,

18、and know that they are cheering on. 1.Imitation proves useful when you . A.know you are unique B.lose the bslance of life C.begin to learn something new D.get tired of routine practice 2. To avoid the bad result of imitation, we should________. A. forget daily fear and pain

19、 B. choose the right example C. ask others for decisions D. stay away from stars 3.Acording to the author. The world moves on because of those who are . A. desperate to intruence others with their knowledge B. ready to turn their original ideas into reality C. eager to disco

20、ver what their ancestors did D. willing to accept others’ideas 4.The trouble a creator faces is . A. the lack of strong motivation B. the absence of practical ideas C. how to search for more materials D. how to use imagination creatively 5. What is the author’s purpose in writi

21、ng this passage? A. To highlight the importance of creatively. B. To criticize the characters of role models. C. To compare imitation with creation. D. To explain the meaning of success. 【参考答案】1—5、CBBDA 【陕西省西安市长安一中2022其次次模拟】A 依据短文内容,从下框A~F选项中选出能概括每段主题的最佳选项,并在答题卡上将该选项涂黑。选项中有一项为多余项。 A. An

22、 accident changing the man B. The man’s evil behavior in the North C. The man’s birthplace and childhood D. Coming across a blind man on a train F. The author’s sudden comprehension of the truth G. The man’s treatment to colored people in the South 61. 62. On the train f

23、rom New York to Boston, I found next to me sat an elderly blind gentleman. My PhD director was a blind man, so I started a talk with him. To my enjoyment, the blind man was a good talker, so we shared a happy and interesting journey. It was then a time when a racial conflict broke out in Los Angeles

24、 so our topic turned to the racial prejudice. The old man told me he was born in the South and that he was brought up to believe black people were a lower race. In the South he had never gone to dinner or school with black people. Their family had used black servants. 63. Then he went t

25、o school in the north. Once his class appointed him to organize a picnic. He went so far as to attach to the invitation the message “We reserve the right to refuse anyone”. In the South it means “Negroes are not welcome”. This aroused a huge row in the class, and their form teacher dealt him a sever

26、e scolding. He went on. Sometimes when he happened to be served by a black assistant in a shop, he would place the money on the counter for the black man to take so as to avoid hand-to-hand contact. I asked, smiling, “So you wouldn’t marry a person of colour?” He said laughingly, “I shut myself off

27、from them, let alone marry a black woman. Truth to tell, at that time I thought any white person who married a black person would bring shame upon their parents. ” 64. During his graduate years in Boston he was caught in a car accident. He was lucky enough to survive, but he lost his sight, u

28、nable to see anything. He was admitted to Carroll Center for the Blind, where he learned to read Braille, walk with the aid of a stick and other skills. Gradually he came to live on his own. “What worried me most was that I couldn’t make out the colours of the people around. I went to a psychologica

29、l counselor and told my problem to him. He helped me a lot and won my complete trust so that I was willing to tell everything to him. One day he told me he himself was black.” After that, his prejudice was thoroughly gone. He couldn’t tell whether the counselor was white or black but he knew he was

30、a good man. The colour of skin meant nothing to him. 65. When the train was pulling into the station, the old man stood up and said, “I’ve lost my sight and also prejudice ----- What a fortunate thing!” His wife was already on the platform. As soon as the old man got off, the couple threw the

31、mselves into each other’s arms. To my surprise, his wife was an old black lady! I had a sudden insight: Eyes often mislead and even cheat us while an eyeless man is sometimes lucky, because he has to “look” at the world with mind’s eye; what eye views may be one-sided and incomplete while what mind’

32、s eye views is always the true nature. 【参考答案】61-65DGCAF     【陕西省西北工业高校附属中学2022第六次模拟】 依据短文内容,从下框的A---F选项中选出能概括每一段主题的最佳选项,并在答题卡上将该选项涂黑。 选项中有一项为多余选项。 A. Current reviews and suggestions B. Commercial pressures on people in charge C. Mixed views on current changes to museums D. Collections o

33、f factual evidence E. Interpreting the facts to meet visitor expectations F. Fewer differences between public attractions 61. It was convinced that historical relics provide evidence about the past. Such conviction was, until recently, reflected in museum displays. Museums used to

34、 look - and some still do - much like storage rooms of objects packed together in showcases: good for scholars to study, but not for the average visitor, to whom it all looked alike. 62. Recently, however, attitudes towards history and the way it should be presented have become

35、different. The key word in heritage display is now ‘experience’, the more exciting the better and, if possible, involving all the senses. On so called heritage sites computers will soon provide reality experiences, which will present visitors with a vivid image of the period of their choice, in whic

36、h they themselves can act as if part of the historical environment. Such developments have been criticized by some experts, but the success of many historical theme parks suggests that the majority of the public does not share this opinion. 63. In a related development, the sharp

37、 distinction between museum and heritage sites on the one hand, and theme parks on the other is gradually evaporating(蒸发). They already borrow ideas and concepts from one another. For example, museums have adopted storylines for exhibitions, sites have accepted ‘theming’ as a relevant tool, and them

38、e parks are moving towards more realness and research-based presentations. 64. Theme parks are undergoing other changes, too, as they try to present more serious social and cultural issues, and move away from fantasy. This development is a response to market forces and exhibits

39、must be both based on artifacts and facts as we know them, and attractively presented. Those who are professionally working in the art of interpreting(诠释) history are thus in a difficult position, as they must manage a narrow course between the demands of ‘evidence’ and ‘attractiveness’, especially

40、given the increasing need in this industry for income making activities. 65. It could be claimed that in order to make everything in heritage more ‘real’, historical accuracy must be increasingly changed. For example, in the Museum of Natural History in Washington, Neanderthal ma

41、n is shown making a commanding gesture to his wife. Such presentations tell us more about contemporary understandings of the world than about our ancestors. In fact if the professionals did not provide the interpretation, visitors would do it for themselves, based on their own ideas, misconceptions and prejudices. And no matter how exciting the result, it would contain a lot more bias(偏见) than the presentations provided by experts. 【参考答案】信息匹配:61-65 DCFBE

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服