ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:6 ,大小:115.50KB ,
资源ID:3680422      下载积分:6 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/3680422.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(广东省用高考英语一轮作业手册33Unit3Underthesea含解析新人教版选修7.doc)为本站上传会员【丰****】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

广东省用高考英语一轮作业手册33Unit3Underthesea含解析新人教版选修7.doc

1、 课时作业(三十三) [选修7 Unit 3 Under the sea] (限时:30分钟)                      Ⅰ.完形填空 A couple of years ago, when my son was just learning to walk, I found myself at the local Sunday boot fair. My son and I were __1__ up and down the field, when we saw a table that had some toy cars on. I said

2、to my little boy that since he had been such a good boy, he could __2__ one of the 50p cars and I would buy it for him. After some time, he chose a car and it was only when I went to __3__ that I realized that I had 46p or a £10 note. I __4__ to pay with the £10 and the lady asked if I had anything

3、 __5__. I tipped out the 46p into my __6__ and said that it was all the change that I had. The lady at the stall only gave me a glance as I held it out to her, with an apologetic look on my face, and shook her head and __7__ to talk to another customer. I was shocked at her __8__. With a sinking he

4、art, I __9__ to my boy and started to try to explain to him. __10__, he burst into floods of tears. Just as he had calmed down and had taken my hand to walk off, an elderly lady __11__ my arm. She said, “Excuse me, I couldn't believe how rude that lady was to you and your son and saw how __12__ your

5、 son was when you said that he couldn't have the car he had chosen and so I __13__ it for him.” My son __14__ stopped crying and smiled at her as she handed him the car. I was speechless and burst into tears as I was __15__ by this stranger's kindness. I couldn't thank her enough. Although the car

6、 only cost 50p to her, the unexpected kindness and thoughtfulness of this stranger still continues to affect my life and my actions today. 1.A.wandering B.running C.driving D.lying 2.A.try B.clean C.choose D.make 3.A.rest B.mend C.sign D.pay 4.A.tried B.managed C.agreed D.used 5.A.l

7、arger B.smaller C.nicer D.smarter 6.A.drawer B.pocket C.hand D.wallet 7.A.had B.continued C.refused D.turned 8.A.thought B.spirit C.rudeness D.absence 9.A.went back B.bent down C.climbed up D.looked forward 10.A.Obviously B.Proudly C.Mercifully D.Confidently 11.A.touched B.i

8、njured C.handled D.separated 12.A.enjoyable B.shameful C.upset D.patient 13.A.posted B.stole C.fetched D.bought 14.A.immediately B.fatefully C.horribly D.extremely 15.A.blocked B.moved C.defeated D.challenged Ⅱ.阅读理解 A Some scientists say that animals in the oceans are increasing

9、ly threatened by noise pollution caused by human beings. The noise that affects sea creatures comes from a number of human activities. It is caused mainly by industrial underwater explosions, ocean drilling, and ship engines. Such noises are added to natural sounds. These sounds include the breaki

10、ng of ice fields, underwater earthquakes, and sounds made by animals themselves. Decibels (分贝) measured in water are different from those measured on land. A noise of one hundred and twenty decibels on land causes pain to human ears. In water, a decibel level of one hundred and ninety­five would h

11、ave the same effect. Some scientists have proposed setting a noise limit of one hundred and twenty decibels in the oceans. They have observed that noises at that level can frighten and confuse whales. A team of American and Canadian scientists discovered that louder noises can seriously injure s

12、ome animals. The research team found that powerful underwater explosions were causing whales in the area to lose their hearing. This seriously affected the whales' ability to exchange information and find their way. Some of the whales even died. The explosions had caused their ears to bleed and be

13、come infected. Many researchers whose work depends on ocean sounds object to a limit of one hundred and twenty decibels. They say such a limit would mean an end to important industrial and scientific research. Scientists do not know how much and what kinds of noises are harmful to ocean animals.

14、 However, many scientists suspect that noise is a greater danger than they believed. They want to prevent noises from harming creatures in the ocean. 16.According to the passage, which of the following is increasingly dangerous to sea creatures? A.The sound of cars. B.The sound of voices. C.Man

15、­made noise pollution. D.The sound of steps. 17.According to the passage, natural sounds include all of the following EXCEPT________. A.sounds made by animals themselves B.ocean drilling C.underwater earthquakes D.the breaking of ice fields 18.Which of the following is discussed in the thir

16、d paragraph? A.The same noise level produces a different effect on land and in the ocean. B.Different places may have different types of noises. C.The decibel is not a suitable unit for measuring underwater noise. D.Different ocean animals may have different reactions to noises. 19.Which of the

17、 following is true of whales? A.They won't be confused by noises. B.They are deaf to noises. C.Their ability to reproduce will be lowered by high­level noises. D.Their hearing will be damaged by high­level noises. 20.According to the passage, what will scientists most probably do in the future?

18、 A.They will work hard to reduce ocean noise pollution. B.They will protect animals from harmful noises. C.They will try to set a limit of 120 decibels. D.They will study the effect of ocean noise pollution. B The sea has always interested man. From it we can get food, minerals, and treasure.

19、For thousands of years, we could sail on it. But we could not go far beneath its surface. Man wants to explore deep into the sea. However,we are not fish. We must breathe air, so we can't stay under the water's surface for any length of time. To explore deep water, man faces even more dangers and pr

20、oblems. A diver who wants to stay under water for more than a few minutes must breathe air or a special mixture of gases. He can wear a diving suit and have air pumped to him from above. He can carry a tank of air on his back and breathe through a nose and a mouthpiece. Water weighs 800 times as muc

21、h as air. Tons of water pushes against a diver deep in the sea. His body is under great pressure. When a diver is under great pressure, his blood takes in some of the gases he breathes. As he rises to surface, the water pressure becomes less. If the diver rises too quickly, the gases in his blood fo

22、rm bubbles. The diver is then suffering from the bends. The bends can cause a diver to double up in pain. They can even kill him. 21.On the whole, this passage is about________. A.special mixtures of gases in deep sea B.the problems man faces in deep­sea diving C.air pressure under the surface o

23、f sea water D.a kind of illness that man suffers in the sea 22.A diver's body in deep water________. A.is under great pressure B.is just like that of a fish C.suffers from the bends D.weighs very little 23.The passage does not say so, but it makes you think that________. A.deep divers should

24、 be in good health B.divers explore the deep sea only for treasure C.diving under the water too quickly causes a kind of illness D.there is a special mixture of gases under the sea 24.Why does a diver get the bends? A.He tries to do exercise under the water. B.His diving suit weighs too much.

25、 C.He comes to the surface too quickly. D.The air in his blood is used up. 25.From the passage we can see that________. A.the sea began to interest man in the last few years B.man is not at home deep in the sea C.all divers will get the bends sooner or later D.the air in the sea water will kil

26、l a diver if he is not careful 答案 课时作业(三十三) Ⅰ.1.A 前面的语境谈到:我儿子在学走路,故选A项。 2.C 我打算给他买一个,所以让他选择其中一款。 3.D I realized that I had 46p or a £10 note应该发生在我“付款买车之际”,所以用pay。 4.A 根据语境and the lady asked if I had anything…判断我付钱没有成功,所以用tried。 5.B 后面语境说“这就是我所有的零钱了”,判断她希望我有面额再小一点的零钱。 6.C 根据下文as I held it o

27、ut to her判断“我把钱放到手里”恰当。 7.D 她刚才与我说话,这时又去与另外一个顾客交谈,所以“转向”恰当。 8.C 售货员只是瞅了我一眼,却不搭理我,转向了另外一个顾客,所以认为是“粗鲁的”。 9.B 前面提到孩子刚刚学走路,所以个头应该不高,因此我想安慰他,需要弯下腰。 10.A 孩子没有得到他想要的东西,很明显他开始哭泣了。 11.A 我想离开,这时一位老妇人拦住我,可判断touched贴切。 12.C 孩子没有得到他想要的东西,开始哭泣了,可判断upset贴切。 13.D 根据下文the car only cost 50p to her可判断bought恰当。

28、 14.A 孩子想要的玩具到手了,所以立即停止了哭泣。 15.B 老人的善良打动了我,所以哭了,说不出话来。 Ⅱ.A 研究表明,噪音污染危及了海洋生物的生存。科学家将来要采取措施拯救海洋生物,阻止噪音对海洋生物的伤害。 16.C 细节理解题。由第一段Some scientists say that animals in the oceans are increasingly threatened by noise pollution caused by human beings.可知,噪音污染危及了海洋生物的生存。 17.B 细节理解题。由第二段These sounds includ

29、e the breaking of ice fields, underwater earthquakes, and sounds made by animals themselves.可知,ocean drilling不是自然的声音。 18.A  19.D 推理判断题。由第六段The research team found that powerful underwater explosions were causing whales in the area to lose their hearing.可知,水下巨大的爆炸声会使鲸失去听力。 20.B 推理判断题。由文章的最后一句话They

30、 want to prevent noises from harming creatures in the ocean.可知,科学家将来要采取措施阻止噪音对海洋生物的伤害。 B 自古以来,海底丰富的资源一直吸引着人类。然而,从事深水潜水探索却不是一件轻松的工作。本文向我们介绍的就是深水潜水员所面临的困难和挑战。 21.B 主旨大意题。由文章结构可以看出,文章首先点明了海洋对我们人类的重大意义,然后提出了文章要说明的主题:To explore deep water, man faces even more dangers and problems.下文围绕这一主题作了详细的说明。 22.

31、A  23.A 推理判断题。潜水员在深水里要承受巨大的压力,浮到水面时,水压骤减,这对人体来说是很大的挑战。由此可以推断从事深水潜水工作的人,身体应该健康(in good health)。 24.C 细节理解题。由If the diver rises too quickly…The diver is then suffering from the bends.可知,潜水员得bends的原因是在海水中上升得太快。 25.B 推理判断题。从文章内容可以知道,在深海潜水时,人会面临更大的危险和更多的麻烦(more dangers and problems)。由此可以判断,人在深海是很不舒适的。

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服