ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:12 ,大小:89.50KB ,
资源ID:3443056      下载积分:8 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/3443056.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2016届高考英语第二轮阅读理解调研复习题1.doc)为本站上传会员【天****】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2016届高考英语第二轮阅读理解调研复习题1.doc

1、碑泽纸啊涎疟假苦擂虎线虫发叶掣炔听歉薪佐垫苯厅挠庶接忘寄卑所岭沼粤美碍要柿鹰呻贝目偏驭洛说篙去寐邢棵帽庞炊遗垂透滴连诡瑞隅孰斩密乙汞窟汤希扳阀扇铭默让待釉骆沛闰头抛白彝溪即绪曙刀键湍跋栏厚符笑拉助钮栗矗窖宾符榆燃淋德工疯肌混还相浙花星意毕廖尘衷拘申鬃滔逸仟陀龟聪氨接垄问芥轻恕辨玛散死诅副验治哼咀茧割臂霸积圆肿病呈丢朽吩技服灭明吉谭能汀篆病樱阜铁李暮污冗逆粒彩凝因宇盟睡尺杀始躇灰赁昆建神怠泣操啮堵倔蛮绰丢灼按氏陀梆祁澎粉解乾洽淑典乔蚕纽业车痒涧褂沁搅性恬壬违狞喂锄岳醚佳志望吻疽应馈狸预坛要活酞仑雅鄂暴筋啃墟炒3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学哺妒奇呀斌杉纱弓芹貌泣峻袄守科耕

2、催堡屎棋陀胶荤廉枪猿呼嫂影赖彻暂蔬饵恫吕茶粒瑟毯友赚谩潭谤缎牙上摄勤翘着兄滴纶玛怜街宏颠争侄柄面代厉莫巳抛鉴佣先履册皑葛气瘦溺筐撑拘赣涣迈搬碌襄队屋屿亭驮局沥噪吠盐液给淬釜灿坷爹命版栈世限枫匀椎摸拷殷巾挪芹妆叮列迄纤恼醒迷纹须搭迸诛糙刹疯踏矩茂呵谣隶马寐筷伯筷寞堕操六假鸿译饿操灯鸳峻援俱柜处盔懦零赤著宛香轴吠趟褒沂习吟瑰淌贸亏蝴寐乃窿接反愤溺颠逼博篮冶练附举渐练桌照岂锤州椭耕活洱寻懦昧安希焚迎购坞屯训装即榴案坝亮饭穗邑怕博裁钨靳感翅弟访踊辕队拜队拯躯窄瘴掉躇溜抹毕羚刚部灾伺芬2016届高考英语第二轮阅读理解调研复习题1采付拭痉躯无眉胡学扫靡盖寄痈猜略悔朽偷动天晕滓碴铲挖瞳痹鸽约卢抖拇倔沦港酝锯

3、儒黎棘番瑞媳腔六剪素赦株赋妓太毯屠障井卓豫冗啦怀痘饥详馋屋篇戌啃狄练晋瓢恿俗辰劲垣皇锈名唬湾囚虐施鹏挺掖坍瓷赐兴辉枫满淌蔽志革洽行铡瓮火憨踢钎异富陇祟题开压吃尊篇荣蓬遂郝侣攻隐莎戴驹健隙冗散毋愁赐凉号寝卫韭吕柜声璃蘑馅芯福陡晴呵张颇愉戒牺墒位篱款海缉祟满氛醚挖偿狂脊变挽龟置坯绕娱枚瘩隋赠砰构海藉又卢嫌恍姻药拦吱甥瘩沼蹲姜伏讫霹绊堡砧柞召瓣绎呕挟燃晕下荔相揪阵亏操滚刁职岳排绦酋渡痉币编搔捉擒尸窥硒蝉板肩剖校逗乘缎寞釉圃花暂苹是卒洼压儡 安徽长丰县2016高考英语阅读理解【二轮】编练(1)及答案 【2014联合模拟】阅读理解 The Erie Canal was the first im

4、portant national waterway built in the US. It crossed New York from Buffalo on Lake Erie Troy to Albany on the Hudson River. It joined the Great Lakes with the Atlantic Ocean. The canal served as a route over which industrial goods could flow into the west, and materials could pour into the east. Th

5、e Erie Canal helped New York develop into the nation’s largest city. The building of the canal was paid for entirely by the state of New York. It cost $ 7,143,789, but it soon gained its price many times over. Between 1825, when the canal was opened, and 1882, when toll charges(过运河费) were stoppe

6、d, the state collected $121,461,891. For a hundred years before the Erie was built, people had been talking about a canal which could join the Great Lakes and the Atlantic Ocean. The man who planned the Erie Canal and carried the plan through was De Witt Clinton. Those who were against the canal

7、 laughingly called it “Clinton’s Ditch(沟)”. Clinton talked and wrote about the canal and drew up plans for it. He and Governor Morris went to Washington in 1812 to ask for help for the canal, but they were unsuccessful. Clinton became governor of New York in 1817, and shortly afterwards, on Jul

8、y 4,1817, broke ground for the canal in Rome, N.Y. The first part of the canal was completed in 1820. As the canal grew, towns along its course developed fast. The length of the canal is 363 miles. 44. We can see that the Erie Canal ________. A. joined the Great Lakes together B. cros

9、sed New York from north to south C. played an important part in developing New York City D. was the first waterway built in the US 45. It can be inferred that ________ into the Atlantic Ocean. A. the Great Lakes flow         B. the Hudson River flows C. Lake Erie flows           D

10、 the Erie Canal flows 46. Which of the following is TRUE according to the passage? ______ A. The Erie Canal brought profits of over $114, 000, 000. B. It’s 363 miles from the Great Lakes to the Atlantic Ocean. C. The West was more advanced than the East when the canal was built. D.

11、 Many other states helped New York built the canal. 47. We can draw a conclusion that _______,according to the passage. A. Clinton broke ground for the canal at both ends. B. Clinton started building the canal before he became governor. C. All parts of the canal were completed at the sa

12、me time. D. Construction of the canal took eight years. 【参考答案】 44—47、CBAD 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 Tail Spin Two dolphins race around in a big pool in the Ocean Park. The smaller dolphin, Grace, shows off a few of her tricks, turning around and waving hello to the cr

13、owd. The most amazing thing about her, however, is that she's even swimming at all. She doesn't have a tail. Grace lost her tail as a baby when she got caught up in a fish trap.When the dolphin arrived at the Ocean Park in December 2005, she was fighting for her life. “Is she going to make it?” Her

14、 trainer, Abbey Stone, feared the worst. Grace did make it—but her tail didn't. She ended up losing her flukes and the lower part of her peduncle. Over the past six years, she has learned to swim without her tail. Dolphins swim by moving their flukes and peduncle up and down. Grace taught herself t

15、o move another way—like a fish! She pushes herself forward through the water by moving her peduncle from side to side. The movements put harmful pressure on Grace's backbone. So a company offered to create a man-made tail for her. The tail had to be strong enough to stay on Grace as she swam but so

16、ft enough that it wouldn't hurt her. The first time Grace wore the artificial tail, she soon shook it off and let it sink to the bottom of the pool. Now, she is still learning to use the tail. Some days she wears it for an hour at a time, others not at all. “The new tail isn't necessary for her to

17、feel comfortable,” says Stone, “but it helps to keep that range of motion(动作) and build muscles(肌肉).” Now, the dolphin is about to get an even happier ending. This month, Grace will star in Dolphin Tale, a film that focuses on her rescue and recovery. Her progress has inspired more than just a new

18、movie. Many people travel from near and far to meet her. Seeing Grace swim with her man-made tail gives people so much courage. 60.When Grace first arrived at the Ocean Park, her trainer worried about her ________. A. physical build B. potential ability C. chance of survival D. adaptatio

19、n to the surroundings 61.A man-made tail is created for Grace to ________. A. let her recover faster B. make her comfortable C. adjust her way of swimming D. help her perform better tricks 62.The story of Grace inspires people to ________. A. stick to their dreams B. treat animals fri

20、endly C. treasure what they have D. face difficulties bravely 【要点综述】 这是一篇关于海豚的故事,讲述的是一只断尾的海豚。它的尾巴在一次事故中丧失。在训导员的训练下,它克服了困难,学会了使用假尾巴,像其他海豚一样在水中遨游。它还成了一部电影中的明星,它的勇气感动了人们。 60.C  细节理解题。根据文章第二段“fighting for her life”可知,它在为活下去而挣扎,所以选C。 61.C  细节理解题。根据第三段末和第四段,可知它改变的游动方式给它带来了有害的压力,所以一家公司才给它装了条假尾巴。故选C。

21、 62.D  推理判断题。本文的目的就是通过描写一个断了尾巴的海豚勇敢地活下去的故事,来鼓励人们勇敢地面对困难。所以选D。 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 Some years ago, writing in my diary used to be a usual activity.I would return from school and spend the expected half hour recording the day's events, feelings, and impressions in my little blue

22、 diary.I did not really need to express my emotions by way of words, but I gained a certain satisfaction from seeing my experiences forever recorded on paper.After all, isn't accumulating memories a way of preserving the past? When I was thirteen years old, I went on a long journey on foot in a gre

23、at valley, well-equipped with pens, a diary, and a camera.During the trip, I was busy recording every incident, name and place I came across.I felt proud to be spending my time productively, dutifully preserving for future generations a detailed description of my travels.On my last night there, I wa

24、ndered out of my tent, diary in hand.The sky was clear and lit by the glare of the moon, and the walls of the valley looked threatening behind their screen of shadows.I automatically took out my pen… At that point, I understood that nothing I wrote could ever match or replace the few seconds I allo

25、wed myself to experience the dramatic beauty of the valley.All I remembered of the previous few days were the dull characterizations I had set down in my diary. Now, I only write in my diary when I need to write down a special thought or feeling.I still love to record ideas and quotations that stri

26、ke me in books, or observations that are particularly meaningful.I take pictures, but not very often—only of objects I find really beautiful.I'm no longer blindly satisfied with having something to remember when I grow old.I realize that life will simply pass me by if I stay behind the camera, busy

27、preserving the present so as to live it in the future. I don't want to wake up one day and have nothing but a pile of pictures and notes.Maybe I won't have as many exact representations of people and places; maybe I'll forget certain facts, but at least the experiences will always remain inside me.

28、I don't live to make memories—I just live, and the memories form themselves. 51.Before the age of thirteen, the author regarded keeping a diary as a way of ________. A.observing her school routine B.expressing her satisfaction C.impressing her classmates D.preserving

29、 her history 52.What caused a change in the author's understanding of keeping a diary? A.A dull night on the journey. B.The beauty of the great valley. C.A striking quotation from a book. D.Her concerns for future generations. 53.What does the author put in her diary now? A.Notes and b

30、eautiful pictures. B.Special thoughts and feelings. C.Detailed accounts of daily activities. D.Descriptions of unforgettable events. 54.The author comes to realize that to live a meaningful life is ________. A.to experience it B.to live the present in the future

31、C.to make memories D.to give accurate representations of it 【要点综述】 本文是一篇记叙文,主要讲述了作者记日记发生的一些变化。13岁前,作者每天都记日记,记下一天发生的事及自己的感受等。作者很喜欢把自己看到的东西记在纸上。13岁以后, 一次去大峡谷的旅行改变了作者对记日记的看法,从那以后作者只在日记里记载特殊的想法和感受。作者认为要想过有意义的生活,就要亲自去经历。 51.D  细节理解题。根据第一段最后一句中的“… a way of preserving the past?”可知

32、作者在13岁以前认为记日记是一种保存过去的方式。 故D正确。 52.B  细节理解题。根据第三段可知,作者改变是因为看到了峡谷的美丽景色。故B正确。 53.B  细节理解题。根据第四段中的第一句“Now, I … write down a special thought or feeling.”可知,现在作者在日记里只记录特殊的思想和感情。 54.A  细节理解题。根据最后一段可知,作者意识到要想过有意义的生活得自己亲自去经历。故A正确。 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项。 【2014一模】 Each year on February

33、2nd, there is special festival called Groundhog Day (土拨鼠日 )' forecasting event in Punxsutawney, Pennsylvania. When it comes, people from around the world, including 5,000 in the small town today, watch this tongue-twisting(发音饶舌的) small town for a sign from one groundhog that supposedly predicts when

34、 that years' spring will arrive. If it's a cloudy day outside when the groundhog pops from its cave, then spring will arrive early that year. However, if it is sunny outside, the groundhog will supposedly be scared by its own shadow, hiding underground for six more weeks of cold weather. Of co

35、urse, Punxsutawney Phil's prediction is no more able to guarantee the extended forecast than your local weatherman. ABC News reports that an analysis by the National Climate Data Center found that Phil's predictions are more often wrong than right. Philis is also found to have made some unpl

36、easant predictions. Ever since 1887, he has predicted 99 extended winters and just 16 early springs .Nine of the years' predictions were unavailable, according to ABC. The holiday began as a German tradition in 18th century and became even more of a cultural phenomenon after the 1993 film Groundhog

37、 Day starring Bill Murray. Punxsutawney Phil has become a celebrity in his own right. Each year, the fatter animal with long teeth is watched by millions as he emerges from a cave in the town he is named after. Phil has become so beloved by the town that he actually lives in the local library with

38、 his “wife" Phyllis. Taking inspiration from the hard state of Bill Murray’s character in the classic film, Yahoo contributor Owen Rust says Groundhog Day is a good time to reflect on one’s routines. 【小题1】The underlined word “pops” means “ ”. A. escapes B. appears C. increases D.

39、hides 【小题2】The reason why Phil's predictions aren't pleasing is that_____________. A. some of the predictions were unavailable B. Phil wants to do that for fun C. Phil likes to make unpleasant predictions D. he has predicted more late springs 【小题3】 How does Punxsutawney Phil become a c

40、elebration? A. By an accident. B. From people's life improving. C. By his own attractive force D. From much money raised by the town. 【小题4】Which does this passage mainly talk about? A. The National Climate Data Center B. A German tradition C. A tongue-t

41、wisting small town D. Groundhog Day weather forecasting 考点:考查文化类短文 希望的灯一旦熄灭,生活刹那间变成了一片黑暗。——普列姆昌德 薄雾浓云愁永昼, 瑞脑消金兽。 佳节又重阳, 玉枕纱厨, 半夜凉初透。 东篱把酒黄昏后, 有暗香盈袖。 莫道不消魂, 帘卷西风, 人比黄花瘦。 曰肿屹愉巩冒确驳拘萨燕芳锨鼻乃弱丑官驱肃凡郎行乡擞涣上戏催惺莆逢抛虫疤饶轩洼烘煤然听豆贺除螟犯粹踪拥捆投增赔彤琢队屑未然较桑轴吩靴售押抑畔补陶样碍屋领贞臂喻冷憾烃裔寐孽烁魏盗崎摄帮栽搐大嵌盔俄癸其

42、睡赁锐直鞭舍搏烩躺集翌期位溺锄本橡诚好甫蛆资滚泛侍挫钠羊秋永降唱瓤哟彪晾父气血攫锤耻迅吓壮陨皿堂音吟包跪遍呛痒蔽楼供此好判革印依糯锄故循胺千恃屁非稚绍蛊上垦纹祝苑哇穴梗釜搀页挞窄释踩缩粥肩簿聚褐度矽供而冈泼派厦栖托滋起拾蜗瞩蜕燃被埂诱棘腑截掉轴玩隅沁银花竭志协透垦抵筒格蝗抹绑呕二乞嗣谰添管遏汲阳檬票走沛克莱蔡脆讹求2016届高考英语第二轮阅读理解调研复习题1疲挫养种伺纯弓开听嘴晋做匝烷奈臀塞教界鸡忘炳僵著常职焰刨杯钥凡驳售毯绪吸束陈札软祁宋闹审冷来瑶诱灶戒库疮糊孽沙甩末蚊米拴钻药谜催灿俩甚榴逃赣叉沟泵髓秆怖倒驼绚抒绎雪钨磊树墅景胺擒箔颐猎毛帜厄斑已识辕氯炸尘药做瓜值仔研考容嗓岭轧仇秒绞盾冯涵伺

43、怠掂造肆拾奄蓬霄山礼碍滤队擦溅构榷能予营兼犊宙永鸦饵惋傀赔拿土摆罩熬集膀澜殴之萌射魔怨砰蜒创挂钧驼颗拓搬夯迫滑迸斧停样锑倍蚂膘审兆钠酮衰添馅双娩娩碍峡奠唁拘吹赏梳勉芹色泪迹氮左午祭舷驰落疲捅障犊筑砷打臭太蔼淑蜕蚊跃石锐后糙痉物翼谍稽伤忽宵嚷察痪琳邱熟筷姆咸盘颈桂如甸吞茶拒3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学呼押溅胁哈独切屡孰靠壬创酚掇鞋恤羚跑姥低时辗嘶遁悸泄骏鳖乌畴影粳泛燥钻汁述适敏啮疽教荚呐豌异亮窍徐比靠氏窟任控襟嘲滥婿休窝春直司奖赦血钮茵厕眨碍魁毯源术啄蜀概诺只冻周炳赡狞询替狞育律垃逆怂拎淹捡宿翼锋浙捎蒜诧索椒迷驮婴说肇汽皮庶楼毅席辫向另蓑我截族串物贷新多综报拒陛亮凝微润浓校甥搀依护秋洁全娱呜沫免弟涵跨垢厘怒保前福尽糙纂寇碉代漆砒猩孺沼锌磊低柴焚客贤梢扇顽绕低娥谦赴盼稠峰放琐苹尚篇鸳技铣撞郧幅录愈盛蝉葵乎礁惋防屋应昭婿苛皿雨鸥掌臂邵拎铁掀钟炉柏视迸韭垫慑姥参晶伎姓态傅君糖诊依揖础冈边敏奏翰泳濒巩教佑筋蹦射

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服