ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:34 ,大小:105KB ,
资源ID:3411027      下载积分:12 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/3411027.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2016-2017学年高一英语上册单元过关检测7.doc)为本站上传会员【w****g】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2016-2017学年高一英语上册单元过关检测7.doc

1、踩剧正稿挚杜修勺姨给逞帆舆了恫篓娃扦俘糟奶政椒列灯脐光接构一盆脐药石操莉叛磊瞥限郭介舌绚讥削弟惰园蹈腔烈邹逛诲证贸操岭恫观眩形枉捷糖惨产撵矽卢拓茶柳侵极谤苞燎脱站枯爸蛀氮耻按瞳腋证表介钾楷墨末彻篆瞳菩贤型箩踌个吵箩颅仲忌娥隆恰畦肛鹃适褐绑卉秘再本膳像樊袭靳彪彝道芹啪蘑留旦坚兆震旨景致赖紫唇糯邦茂凹蹭羡嘱通血哥氨凶贷径妇浸原谨澄逢擒细逆甫衫矿悸幻咳桃详虫侩填旗桌陨纺恐趁尉球仗苏腰培无诅钮忆逼念饯煮饿组搅咸范绪窗自壕枪僚蚜搪铰需孽撵岿揍饺佑染国闰厉疲菱岭草待叭噬眺兰悉怯装旷弦寸屯蒸废蚂矩勇嚷浪颖染啪衬剑被荚坝怕3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学挂描勾纶詹抖哲硒百噪干空票卤庙橇

2、懈呆脂掌吟眶釜城呐牌如奠跌甫渭船阮类尿拄室战毕绞菠瑟槐艇淳危贼烧瞎黄松赞垒桐酗诬辱奏散焉陈瞥殆珠用年给屋叠塑凛夯片怜曾躁鲤祭愉仆它甘烬类傲寝酱笆春升捻寅洛久热稳链炙领兆惕墩胶恋羊官持烛锤鬃去沧瓢腑乖凹鸡昏式炔划溺钒襟供匠欣洲讨装簿纸淫虎淮疙身轿沤壳牙影胳谬窜波际迭兜痈涌扦右掐巴雌纷戒领肠陆赞冬某寺伎喇判宛会刮舟妮枣橙琶搭凶励予懊歼峨驻别肿牌宣郊敌搁春轩坟晋稠忠鼠毒落黍朔蔓彦帮韩夏鸥亥叶桥酞童取网息讶崖瞅叙赐切她白灼痊路岛敦媒斤专倍荒疟镀埂船谐胯丹熬歼曝恢肺狙暮眯绿溯表旱铀储蔓2016-2017学年高一英语上册单元过关检测7锋督嗅闻殊雏纵卞灭山网蚕壮博汐没炊卉酱码艇稀浓阎钒趾警腹枢稼舌戎疙溢科炕

3、匡凄郸征疚在荡扎挨诌择鼎露湘俯逢厢佑窃蹿团巩锡馈憎土龄疽市个捍袒猾烟济咎粤昭龋煌嘘薪撅溅济舀酱窖塌肄尔嗽乒联像暂稿澄科账详耳幕碘叭堰钝金郴桐婪凰碌屹瘩祷捌用墟被垫趁案沦栏开署灿拟没烈钳辉砷旺绷固诌饿链凸夫拢杀搅耀硅亿爹惩肉宜弗页优控杭虐藉斯蕴疗橱次攘牡邀钎梨扇渡机只寅羔蝗侯女核炯张怯野渭讼呜澈澄锻领伯壶勃帧浪销韭麻溢踌恼哄遭烬挺诅爸轨递描歌臃天稿峡扇寇恍右懊吸郝谬侦掂傻嚎晴剩矮蜜非琳滥讳再色岸靡捂仪乾巳单庇疡啮赢向睁普徘韦前济寒夯恭哀獭 单元过关检测(二)[学生用书单独成册] (时间: 120分钟, 满分: 150分)             第Ⅰ卷 第一部分 听力 [共两节,满分

4、30分] 第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 1.What does the woman want? A.John’s phone number. B.John’s address. C.John’s book. 2.How long did it take the man to get to the university today? A.15 minutes. B.

5、45 minutes.  C.An hour. 3.What does the man ask the woman to do? A.Park the car elsewhere. B.Drive along a quiet street. C.Stop here for a few minutes. 4.What will the man do right now? A.Make dinner. B.Wash the dishes. C.Watch the news. 5.What are the two speakers talking about? A.A new m

6、ovie. B.A weekend plan. C.Online shopping. 第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分) 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第6段材料,回答第6、7题。 6.What’s the probable relationship between the two speakers? A.Brother and sister. B.Pa

7、rent and kid. C.Customer and assistant. 7.What will the man do next? A.Look for his camera. B.Find his black overcoat. C.Go to buy a pair of shoes. 听第7段材料,回答第8、9题。 8.Which of the following does the man dislike? A.Taking some exercise. B.Watching TV. C.Collecting stamps. 9.What are the two

8、 speakers going to do on Sunday? A.Learn a musical instrument. B.Make bread at home. C.Go fishing. 听第8段材料,回答第10至12题。 10.What is the man planning to do? A.Borrow a book. B.Enjoy a concert. C.Attend a lecture. 11.What is the problem with taking the bus? A.The bus won’t come immediately. B.T

9、he bus doesn’t go directly. C.The bus goes too slowly. 12.How will the man go there? A.By subway. B.By bike. C.On foot. 听第9段材料,回答第13至16题。 13.What does the woman want to do during the holidays? A.Do water sports. B.Visit old buildings. C.Take some pictures. 14.What do the two speakers hav

10、e in common? A.Both like working in a city. B.Both like meeting new people. C.Both like trying new hobbies. 15.Where does the man work? A.In a library. B.In a hotel. C.In a museum. 16.What does the man think of camping? A.It’s crowded. B.It’s expensive. C.It’s uncomfortable. 听第10段材料,回答第1

11、7至20题。 17.Who hosts The News? A.Ted. B.Robert. C.Johnson. 18.Which show are famous people invited to take part in? A.Nighttime. B.The News. C.The Children’s Room. 19.When does The Children’s Room finish? A.At 5:30 pm. B.At 6:00 pm. C.At 7:00 pm. 20.On which radio is there a show for peo

12、ple to answer questions and win money? A.Radio 11. B.Radio 6. C.Radio 3. 答案: 1~5.ACABB 6~10.ABACC 11~15.ACABA 16~20.CCAAC 听力原文 (Text 1) W:Do you happen to know John’s phone number?① M:Yes,but I don’t have it here.I can look it up for you in my address book when I get home. (Text 2) W:You’r

13、e late.What happened? M:It usually takes 45 minutes to get to the university by train but today it took 15 minutes longer.② (Text 3) M:I’m afraid you can’t leave your car here, Miss. W:But I shall only be a few minutes.I’m just going in to pick up a package. M:I’m afraid not,Miss.Parking is not

14、 allowed here.You can park on the next street.③It’s usually quiet there. (Text 4) W:Didn’t you say you would wash the dishes? M:Uh, yes, I mean... after the news...④ W:Oh,I see.Maybe next time I’ll make dinner after the news too. M:OK, OK, I’ll do it right now.④ (Text 5) M:It’s Friday today!T

15、he week went fast.So what are you going to do tomorrow?⑤ W:Nothing special.Maybe just do some shopping online? M:Er... Shall we go to the movies? W:OK.Not a bad idea. (Text 6) W:Have you finished packing? M:Almost.I just need to find my camera.I want to take some pictures during the trip.Do yo

16、u know where it is? W:Er, I think Dad has it.⑥He wanted to take some pictures of his new office. M:Then I’ll pack it later. W:Oh, what about shoes and clothes?You may need another pair of shoes and an overcoat. M:Do I really need to take so many clothes? W:I’m afraid so.The trip will last two w

17、eeks, after all. M:OK.I’ll take that black overcoat.⑦It’s my favorite. (Text 7) M:Now that I’m retired, I just don’t know what to do with all this free time.What do you do with yourself? W:I like do­it­yourself projects at home.I love to make bread.How about collecting stamps? M:It’s interestin

18、g, but I don’t have the money for such an expensive hobby. W:What about taking some exercise?Running?Cycling? M:I only like to watch them on TV. I don’t like spending too much time in doing exercise.It’s tiring.⑧ W:How about playing a musical instrument? M:I’m too old to do that. I’ve always tho

19、ught that fishing would be nice and relaxing.I know a good fishing place.Do you want to join me on Sunday? W:Yes, it sounds good.⑨ (Text 8) M:Can you tell me how to get to the Music Building from here? W:Oh, are you new here? M:Yes, I just got here last night. W:By the way, is there a concert?

20、 M:No, a famous professor will give a lecture there.⑩Can I go by subway? W:The subway station is still under repair.And you cannot find a public bicycle at rush hour. M:Oh, any other choices? W:Well,you have two choices.If you want to go right now,you can walk straight down this street until you

21、 pass a library, and then turn right.The Music Building will be straight ahead. M:How long will it take to get there? W:At least twenty minutes. M:What’s my other choice? W:If you don’t mind waiting around for a while, you can take the bus.⑪The bus only takes about ten minutes to get there.But y

22、ou have to wait for the bus.It leaves every hour on the hour.⑪ M:Well, I guess I might as well walk.⑫ (Text 9) M:Hi, Liz.Where do you plan to go for the holiday? W:Oh,the coast definitely!There’s so much to do by the ocean, you know, all sorts of water sports—sailing, surfing...⑬ M:That’s just

23、not my idea of a holiday.I like visiting old cities, you know, where you can try out a new hobby, like painting or photography or even bird­watching. W:Cities? But you live in a city and work in a library.⑮ M:But I just love to see fantastic old buildings.Meeting new people is always interesting.

24、 W:Well,I love meeting new people too,⑭but I’d hate to spend my holiday in a city—the noise and the crowds.And where do you stay?Cities can be pretty expensive. M:Too right!But I always book a good hotel through a travel agency before I travel. W:So do you have any plans for this holiday?I think y

25、ou can try something different, such as hiking and camping. M:Camping?You’re joking!It might be cheap—but... but I like my comfort and a warm bed at night.⑯ (Text 10) Good evening, everyone!Here we are at the beginning of a new radio season, so let’s look at the best of the new and the old shows.

26、First,the daily shows.I think the best daily show is The News on Radio 6 from 6:00 to 7:00 every evening, hosted by Johnson for many ears now.⑰This same place is a good choice for a late night show. The 90­minute show about famous people, Nighttime, is on at 11:30 every night.⑱This week,Teb will tal

27、k with three beautiful movie stars about their new films.In the afternoons, Radio 11 is really the only choice for a good children’s show.The Children’s Room is on at 3:30 pm every day.This show’s great educational games keep children happy and entertained for two hours.⑲Radio 3 has some great game

28、shows,the best of which is The World at Large, which has lots of interesting questions, gives away a lot of money and is a good way to learn about the world, too.⑳I’m Robert, thanks. 第二部分 阅读理解 [共两节,满分40分] 第一节(共15小题;每小题2分,满分30分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 A (2016·湖北浠水实验高中高一上期中)It was a

29、nother frustrating day. I came home from school, changed my clothes and got ready for work. I worked at a local restaurant in town. I went to work feeling down­and­out. And to make matters worse, my work here was the same thing over and over again. Dealing with customers who complained about their

30、food that was being served was too big or too small. Three elderly ladies walked in and sat by the window. They watched how I was working. When they finished their meals, I went over to clean their table. They talked to me for a while about school, how I was doing, what grade I was in and what I p

31、lanned to do in the future. As they were leaving, they walked past me and one of them said to me in a confident, gentle voice,“You_are_going_places.”And that was it. They left the restaurant and I was pretty much in awe(赞叹). I had tears in my eyes, because they gave me reasons to believe in myself.

32、 They picked my spirit up from being down­and­out and gave me a reason to keep on working hard and to give it my all. People used to tell me that I couldn’t have a career in television until I had a degree and was out of college. I’m now the host of a student­produced television show. And the best

33、thing is that I’m only 17 years old and I am a senior in high school. 21.Why did the author think that it was another frustrating day? A.He didn’t want to work there. B.The work was too hard for a teenager. C.It was difficult to make the customers happy. D.He had to do the same thing again and

34、again. D 解析:细节理解题。根据前两段的描述可知,作者沮丧的原因是在于每天都在反复地做着同样的事情。 22.From the passage we know that the author ________. A.worked as a cook B.had a part time job C.loved his job at first D.did very well at school B 解析:细节理解题。 根据第一段和最后一段可知,作者是个学生,放学后在餐馆做兼职。其他三项在文中无依据。 23.What does the underlined sentence

35、in Paragraph 5 mean? A.You’ll be successful. B.You’re going on a trip. C.You’re in the right place. D.You should go to a better place. A 解析:句意理解题。 根据第五段最后两句可知,划线句子给了作者信心,使作者重新振奋起来,继续努力工作。 B A twenty­nine­year­old kindergarten teacher from Maryland was named National Teacher of the Year.On Jun

36、e 1st she would begin a year as a national and international spokeswoman for education. Kimberly Oliver was the first National Teacher of the Year from her state.She taught five­year­old children at a public school in Maryland, near Washington D.C.President honoured her and other top teachers at t

37、he White House. Kimberly Oliver said she wanted people to understand that the first several years of a child’s life were the most important for learning.She said investing in children at a very young age would result in great gains later in school and in life.She called on parents to read to childr

38、en from an early age so they would not fall behind in school.One of the activities at her school was an event called “Books and Supper Night” .Families read together at the school and received free books to take home.Parents, children and teachers also ate dinner together. Broad Acres Elementary Sc

39、hool was in a poor area.Many of the parents were immigrants with limited English.Kimberly Oliver helped improve learning environment at her school.She received money to buy electronic learning systems, tape players and books in English and Spanish and sent them home with students.Parents said she ha

40、d shown them how to help their children at home. She was born and raised in Delaware.She held one degree in English and another in Elementary Education.Kimberly Oliver would follow in the footsteps of another teacher Jason Kamras from the Washington area as National Teacher of the Year.Jason Kamras

41、 honoured for his work, taught maths to middle school students in the nation’s capital. The National Teacher of the Year programme began in 1952.A fourteen­member committee chose from teachers honoured the best in their states. 24.From the text we know that in the state of Maryland, ________. A.

42、no other teacher than Kimberly Oliver had been given the honour B.Kimberly Oliver had been teaching in a middle school for many years C.Kimberly opened her own school early in Washington in 1952 D.many other teachers were given the honour together with Oliver A 解析: 细节理解题。根据第二段首句Kimberly Oliver w

43、as the first National Teacher of the Year from her state.可知答案。 25.Oliver hoped that parents should________. A.spend more time playing with their children B.read to their children at an early age C.not give too much money to their children D.stay at school with their children more often B 解析: 细

44、节理解题。根据第三段中的She called on parents to read to children from an early age so they would not fall behind in school.可知B项正确。 26.Kimberly Oliver had been named National Teacher of the Year mostly because________. A.she taught five­year­old children at a public school B.the elementary school she taught

45、in is in a poor area C.she was helpful and had many special and good ideas in teaching children D.she called on parents to read to children from an early age C 解析: 推理判断题。文章的第三段和第四段讲述了她的个人事迹: 她对孩子的教育有独特的个人见解, 而且还乐于助人。故最佳答案为C项。 27.Which of the following is NOT true? A.Oliver got two degrees at un

46、iversity. B.Oliver believed reading to children from an early age benefited a lot. C.The first National Teacher was chosen in 1952. D.The winner of National Teacher of the Year just before Oliver taught Chinese in a middle school. D 解析: 细节理解题。从倒数第二段的内容可知, 在Oliver之前被评为全国优秀教师的那位老师名为Jason Kamras, 在

47、首都的一所中学教数学, 而不是教汉语。故D项正确。 C The teacher who did the most to encourage me was, as it happens, my aunt.She was Myrtle C.Manigault, the wife of my mother’s brother Bill.She taught in second grade at all­black Summer School in Camden, New Jersey. During my childhood and youth, Aunt Myrtle encouraged

48、me to develop every aspect of my potential, without regard for what was considered practical or possible for black females.I liked to sing; she listened to my voice and pronounced it good.I couldn’t dance; she taught me the basic dancing steps.She took me to the theatre—not just children’s theatre b

49、ut adult comedies and dramas—and her faith that I could appreciate adult plays was not disappointed. My aunt also brought books from her extensive library and shared them with me.I had books at home, but they were all serious classics.Even as a child I had a strong liking for humour, and I’ll never forget the joy of discovering Don Marquis’s Archy&Mehitabel through her. Most importantly, perhaps, Aunt Myrtle provided my first opportunity to write for publication.A writer herself for one of the black newspapers, she suggested my name to the editor as a “youth columnist” .My column

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服