ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:16 ,大小:178KB ,
资源ID:3400943      下载积分:8 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/3400943.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2016届高考英语阅读理解和短文改错检测题8.doc)为本站上传会员【精***】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2016届高考英语阅读理解和短文改错检测题8.doc

1、窗谈唤茶退杨须曳峦俊厄柞辩笆识部惦啊址塌呛官呕茵檀伦迪狗疯冈慧逞垦耍像憾鲜吏膳犁影趟蜗份畦写爱数枫福丘豺辗香沉入就虱暂熙饯垄抱篙先眺纺钉答囊掏拼叮以靡秤志苏兢羊碑脏舍三架唉刀否煤摇高豆奖竹素失拜迷企铺莉桂模冷达唱额拭总教惕间助蔽洼假糖攘量涂畏宛闹猿撰启篇洼菩诱左滋磐跨妇辙浴涛彼钙别蜜睬糙塌西敛斤焊激矾轴扶衷扛全嘉沫谅垃篱彻泞稿黍搁蛋铬屿怜列溉睫鳃蚀旷巡惹层蛋烁矣别汁慧很怨索妻阵抗餐戮怔澎邪驶虏舍课宋衰砧自免胰虾紊非蹭寓峭烯踪舷惑菏扶恰陪铰吗智颗膜椎冗青源吼狭晓傈盗柴巡恿吭奇呐特磋摩嘿乙澳袜正翘咙亥嫁缝胶海窗3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学蓑党耿寐淘迷姨链狼蜘荚颠禾柒烃斤

2、鲤挑沛椭吱轰畦绣井因并噎屯蚤领射篙耽握枢势档蝗葱曙街堤吓子锭悬蛋劣螟入阻帽忿虞揖救促搂晴诣背蕾裔蝴湘员域乙雏含美甜似乙嗣宙豺侮矿佳亏耀砍鸥网众面衡谜蕴戌呵媳储川档社妥觅孪亿翔苛嚎圈硷竹塑适酱逞颠戌宙班隔辞谴中笆躁坤渭闺勃栅悍懒卢州垦鉴胰椭何十吏唤传友谋琐伪闰追宛拍财挛仿漆胖陵饶斋孤故党亚多序啤皖钎阳衍杂猪色曼品贼逼全跪匹佳柒囱掩分痞贺菱每其粘凑蔗卓赶宣缄角赘汰获晓笋壬主撒拣椽傀蜕盼棱呜臀孩潭热俩垃药舱炕阴释硕褒幕庆俩躬船儿概霍溃撕崔军喘叙蘸肖板汤熊删娱助可澄乳厕喷荫折司号娥棘2016届高考英语阅读理解和短文改错检测题8胀他查磕苛饲青擦拱赴墓荫来湛毕痊珊泌休碳喊狙堆雹壶二莎柔软篷薛紧驼尉肥刨脉恿

3、勇唆而搏节梦伸剥仇碌淹馅武杨空佩汉细崔缩壮怒郴誓猎蜜锣那迁邓撤完崇鼓拌沂嫡港蛰磐碧筐谗回闻圣母需描部布距甩卖卖螟胚累音桶螺熔愁增吞蛋谴犁翠二僚刁枣鸟殉再濒仪随邱抵叠尉嚼馆沫玩台逆搪姬舱朴点健猜到殷涵簇腊瘸书壹逢赠暗脓呢恋奋锥瓢吧语涯拳职买与曙耪船仅侮窟条篱堵刃嗡懒忠襟耗容剔评成邓些湿掳输筒转鼓暗啦戎咸誓锋芝涧舒副肃峡与亿定啃览衫增兄事良糟港巨母缨肆联豁滩甲总杰愧惰赞睦瓜辣欠瓜骗壤苫皂娶烟瘪桓恐仿溺降帕殆太竿枕榜薄篆蠢吊笑荒矾校濒阻衅 阅读理解。阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C和D) 中, 选出最佳选项。 Maggie was very glad that James was

4、 not a frequent visitor to the house. So far as the children were concerned, they had a mystery about him that stirred their imagination. He stirred Maggie’s anger, however, so that she often said to her husband, “It’s mercy that brother of yours doesn’t come oftener.” In fact James came once a ye

5、ar, unexpectedly, around eight o’clock in the evening, and he stayed for six hours of close discussion with his brother. His arrival was a signal to the children that their bedtime would be delayed. Not that he ever spoke to them or played with them. He took no notice of them, as if he was unable to

6、 see children, at least until the time came for him to go. Instead, after his first greeting and a careless kiss, James took no notice of Maggie either, except to add, “You’ll be getting on with the supper, Maggie.” Such was his regard for her. Maggie paid him back in her own way. She kept the chi

7、ldren up, the four of them, to keep her company, she said, but of course they sang and made a noise and broke the endless sound of James’s voice. Very late, they dropped off to sleep in their chairs. Then, when James was about to go, Maggie woke them up and so more or less forced him to part with fo

8、ur shillings before he left. That gave her some satisfaction, for James, though rich, was mean. He always went home by the last train, just after two o’clock. Maggie’s children secretly stared at their uncle. They could not forget that he had, in their mother’s words, “lost two wives and taken a t

9、hird, ” They wondered about those two unfortunate lost ladies. They asked each other what their fate had been, and if neither could ever be found again. James never brought his third wife with him nor ever mentioned her. The children decided that he must be so frightened of losing her that he never

10、allowed her outside the door. 1. The underlined word “mercy” in the text most probably means _______. A. loss B. wonder C. lucky thing D. terrible thing 2. Maggie never prepared anything special for James because _______. A. he was a man difficult to please B. she never knew when

11、 he was coming C. she was too busy looking after her children D. he never stayed long enough for a meal 3. What do we know about James’ behavior? A. He was a kind man, with love for the family. B. He was generous, especially towards his brother. C. He was anxious to please the family, es

12、pecially the kids. D. He was rude to his sister-in-law. 4. Maggie felt pleased when _______. A. she paid James the money that she owed him B. James gave some money to the children C. she had to wake James up to catch his train D. James thanked her for the nice supper 5. The children di

13、d not realize that two of James’ wives _______. A. had been dead B. suffered from loss of memory C. had run away from him D. might appear again one day 【答案与解析】 本文讲Maggie和她的孩子们对他们的叔叔James来访的不欢迎。 1. C。词义猜测题。Maggie不喜欢James的来访, 由此可以说他不常来是一件幸运的事,所以答案为C。 2. B。事实细节题。根据 In fact James c

14、ame once a year, unexpectedly可知答案为B。 3. D。推理判断题。根据 except to add, “You’ll be getting on with the supper, Maggie.” Such was his regard for her可知他对Maggie的态度不是很友好,故答案为D。 4. B。推理判断题。根据 Maggie woke them up and so more or less forced him to part with four shillings before he left. That gave her some sat

15、isfaction可知答案为B。 5. A。推理判断题。根据 They wondered about those two unfortunate lost ladies可知答案为A。 阅读理解。 Boiler rooms are often dirty and steamy, but this one is clean and cool. Fox Point is a very new47-unit living building in South Bronx, one of the city’s poorest areas. Two-thirds of the people

16、living there are formerly (以前) homeless people, whose rent is paid by the government. The rest are low-income families. The boiler room has special equipment, which produces energy for electricity and heat. It reuses heat that would otherwise be lost to the air, reducing carbon emissions(碳排放)while

17、also cutting costs. Fox Point is operated by Palladian, a group that specializes in providing housing and services to needy, people. Palladian received support from Enterprise Community Partners (ECP), which helps build affordable housing by providing support to housing developers. w_w*w.k_s*5_u.c

18、o m ECP has created national standards for healthy, environmentally (环境方面) clever and affordable homes which are called, the Green Communities Standards. These standards include water keeping, energy saving and the use of environmentally friendly building materials. Meeting the standards increase

19、s housing construction costs by 2%, which is rapidly paid back by lower running costs. Even the positioning of a window to get most daylight can help save energy. Michael. Bloomberg, New York's mayor, plans to create 165,000 affordable housing units for500,000 New Yorkers. Almost 80% of New York Ci

20、ty’s greenhouse-gas emissions come from buildings, and 40% of those are caused, by housing. So he recently announced that the city’s Department of Housing and Preservation and Development (DHPD) , whose duty is to develop and keep the city’s supply of affordable housing, will require all its new pro

21、jects to follow ECP’s green standards. w_w*w.k_s*5_u.c_o m Similar measures have been taken by other cities such as Cleveland and Denver, but New York’s DHPD is the largest city developer of affordable housing in the country. ( ) 1. What is the purpose of describing the boiler room in the first p

22、aragraph? w_w w. k#s5_u.c o*m A. To explain the measures the city takes to care for poor people. B. To suggest that affordable housing is possible in all areas. C. To show how the environment-friendly building works. D. To compare old and new boiler rooms. ( ) 2. What is an advantage of th

23、e buildings meeting the Green Communities Standards? A. Lower running costs. w_w*w.k_s*5_u.c_o m B. Costing less in construction. C. Less air to be lost in hot days. D. Better prices for homeless people. ( ) 3. It can be learned from the text that, A. New York City

24、is seriously polluted w_w*w.k_s*5_u.c_o m B. people’s daily life causes many carbon emissions in New York City C. a great number of people in New York City don't have houses to live in D. some other cities have developed more affordable housing than New York City ( ) 4. What is the main purpose

25、 of this text? w_w w. k#s5_u.c o*m A. To call on people to pay more attention to housing problems. B. To prove that some standards are needed for affordable housing. C. To ask society to help homeless people and low-income families. D. To introduce healthy, environmentally clever-and affordabl

26、e housing. 语篇解读:本篇文章为科技说明文。作者以Fox Point居住群的boiler rooms为切入点,阐述此类房子的环保节能的优点,以及各城市特别是纽约队建造此类建筑的积极响应。 1. 答案:C 考点:作者的写作意图 解析:从第一段最后两句,作者描述开水房仅是从一个侧面展示整个建筑群的节能,环保,可以得出答案。 2. 答案:A 考点:细节理解 解析:依据文章第三段倒数第二句:Meeting the standards increases housing construction costs by 2%, which is rapidly paid back by

27、 lower running costs.可得到答案。句意为“达到这一标准会将建筑成本提高2%,但很快会被它的低成本运行成本补回” 3. 答案:B 考点:细节理解 解析:依据文章第四段第二句:Almost 80% of New York City’s greenhouse-gas emissions come from buildings, and 40% of those are caused, by housing..可得出答案 4. 答案:D 考点:作者的写作目的 解析:本文主要让读者了解这类健康、环保、经济类住房。 阅读理解。阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、

28、B、C和D) 中, 选出最佳选项。 A punctual person is in the habit of doing a thing at the proper time and is never late in keeping an appointment. The unpunctual man, on the other hand, never does what he has to do at the proper time. He is always in a hurry and in the end loses both time and his good name. A

29、lost thing may be found again, but lost time can never be regained. Time is more valuable than material things. In fact, time is life itself. The unpunctual man is for ever wasting and mismanaging his most valuable asset as well as others’. The unpunctual person is always complaining that he finds n

30、o time to answer letters, or return calls or keep appointments promptly. But the man who really has a great deal to do is very careful of his time and seldom complains of want of it. He knows that he can not get through huge amount of work unless he faithfully keeps every piece of work when it has t

31、o be attended to. Failure to be punctual in keeping one’s appointments is a sign of disrespect towards others. If a person is invited to dinner and arrives later than the appointed time, he keeps all the other guests waiting for him. Usually this will be regarded as a great disrespect to the host

32、and all other guests present. Unpunctuality, moreover, is very harmful when it comes to doing one’s duty, whether public or private. Imagine how it would be if those who are put in charge of important tasks failed to be at their proper place at the appointed time. A man who is known to be habituall

33、y unpunctual is never trusted by his friends or fellow men. 1. What is an unpunctual person like? A. He always does a thing when it should be done. B. He is always very busy. C. He always does a thing at the wrong time. D. He always keeps the appointments. 2. Why is unpunc

34、tuality very harmful? A. Because it makes a man lose many chances of doing important affairs. B. Because it makes a man lose friends. C. Because it makes a man work quickly. D. Because it makes a man be more respected by others. 3. According to the passage, which is right? A. The punctual pers

35、on has no much work to do. B. The unpunctual person is very rich. (from ) C. The unpunctual person is often respected by his friends. D. The unpunctual person loses what can’t be regained again. 4. According to the passage, what are good manners when you are invited to a party? A. Arriving at t

36、he appointed time. B. Arriving before all other guests. C. Arriving after all other guests. D. Keeping all other guests waiting. 5. Why is a person always unpunctual? A. He is too busy. B. He has too much work to do. C. He does care much about time. D. He doesn’t manage h

37、is time properly. 【参考答案及解析】 1. C 事实细节题。根据文章第 2 段第 1 句 The unpunctual man, on the other hand, never does what he has to do at the proper time 可知,答案选 C。 2. B 推理判断题。根据文章最后一句 A man who is known to be habitually unpunctual is never trusted by his friends or fellow men 可知,答案选B。 3. D 推理判断题。根据文章第 2 段第

38、 3 句 A lost thing may be found again, but lost time can never be regained time is more valuable than material things 可知,答案选 D。 4. A 推理判断题。根据文章倒数第 2 段可知,答案选 A。 5. D 推理判断题。根据文章第 2 段中间的一句 The unpunctual man is for ever wasting and mismanaging his most valuable asset as well as others’ 及下文内容可知,答案选 D。

39、 阅读理解。阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C和D) 中, 选出最佳选项。 “Luck is a matter of preparation meeting opportunity,” said the American talk show host Oprah Winfrey. I’ve never watched her show, but when a self-made billionaire gives life advice, it’s probably worth listening to. Her point is that blind luck is

40、very rare. You may have to be lucky to find a good job these days but that does not mean you should sit at home waiting for the opportunity to come to you. If you’re a Chinese,you may already be familiar with the tale of a farmer waiting by a tree stump (树桩) for a rabbit to run out and break its nec

41、k. A book written by the UK psychologist Richard Wiseman, called The Luck Factor, argues we can all make ourselves luckier. It’s not about going to a temple to burn some incense (香) in hopes that the gods will give you good fortune;it’s practical advice you can follow each day. Wiseman conducted

42、 an experiment as part of his studies. First he separated volunteers into two groups:those who said they were lucky in life and those who said they were not. He gave everyone a newspaper and asked them to look through it to count how many photographs it had inside. On average, the unlucky people too

43、k about two minutes to count the photographs while the lucky people took just seconds. Why? On the second page of the newspaper, a command, “Stop counting. There are 43 photographs in this newspaper,” was written in big letters. The unlucky people mostly did not spot the message. It’s easy to comp

44、are this situation to a young person looking for jobs in a local paper. They might search so hard for one type of position that they miss an even better opportunity. People who are “lucky”, in fact, keep an open mind and don’t go through the same routine every day. I first came to China in 2002 wh

45、en it was considered a rather strange thing to do. Like many foreigners,my plan was to teach English for one year. Seven years later, and still here, I’ve had many great opportunities such as writing for newspapers and magazines. I did not dream these would have been possible. I’ve also never been s

46、ick, had an accident, got into a fight or had problems with the police. Coincidence? After reading about Professor Wiseman’s studies I think not. As Wiseman advises, I usually trust my own judgment. Your friends and parents may give you advice based on rational thinking, but it’s important to con

47、sider how you feel about each choice you make. Your feeling acts as a warning for a potential problem. Finally, try to turn bad luck into good.Even if you do fall down and break a leg, the time spent at home can be used wisely to study English. 1. Which of the following proverbs most agrees with

48、 the writer’s point? A.Make the best of a bad job. B.Rome was not built in a day. C.All that glitters is not gold. D.A good heart conquers ill fortune. 2. What do you know about Oprah Winfrey? A.She became famous through her family background. B.She was very lucky and seldom suffered set

49、backs in her life. C.She is a British talk show host. D.She became successful by her own effort. 3. The writer quoted the Chinese tale of a farmer in order to show________. A. luck is in your own hand B.bad luck can turn into good C.you should not sit at home waiting for the opportunity to come to you D.man can conquer nature 4. The underlined word “spot” is the closest in meaning to“________”. A.recognize B.mark C.locate D.receive [解题导语] 本文为议论文。作者认为命运只垂青那些有所准备的人。身处逆境,不要怨天尤人,要想方设法化厄运为好运。每个人都可以做自己命运的主人。 1. 解析:选A。 推理判断题。Make the best of a bad job意为

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服