ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:12 ,大小:20.46KB ,
资源ID:3296941      下载积分:8 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/3296941.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2021年江西省吉安市弹前中学高二英语模拟试题含解析.docx)为本站上传会员【精***】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2021年江西省吉安市弹前中学高二英语模拟试题含解析.docx

1、2021年江西省吉安市弹前中学高二英语模拟试题含解析 一、 选择题 1. ------Can you give me some advice about the design?    ------ I think it should _________ to all the ages and groups. A. appeal       B. appear    C. suit        D. fit 参考答案: A 2. There were many talented actors out there just waiting________. A. to disco

2、ver    B. to be discovered    C. discovered    D. being diseovered 参考答案: B “有很多有天赋的演员等着被发现。”因为还没有被发现所以用不定式的被动语态,答案B。 3. The college students urged that the library ________ open during the winter holidays.     A. keeps   B. was keeping    C. was kept     D. be kept                   参考答案: D

3、 4. She lives on the sixth floor and she has a wonderful scenery of the ________ area from the window. A. surrounding  B. surroundings C. round  D. around 参考答案: A surrounding为形容词,意为“附近的;周围的”; surroundings为名词; round“圆的”; around“在……周围”。 5. The 2012 Olympics ________ in London is expected to at

4、tract millions of visitors from home and abroad.   A. to hold           B. to be held          C. held           D. to be holding 参考答案: B 略 6. He offered the footballer a bribe(贿赂) so as to win the game, and this was at last ________ in the newspapers. A. discovered       B. found          C.

5、 found out        D. exposed 参考答案: D 7. Every year, thousands of tourists came to the island, ________ the warm sunshine and splendid view. A. blocking out    B. breaking down C. referring to    D. taking advantage of 参考答案: D 【详解】考查动词词组。A. blocking out遮住,遮挡;   B. breaking down毁掉,精神拖垮;   C. r

6、eferring to提到,参考;    D. taking advantage of利用。句意:每年,成千上万的游客来到这个岛上,享受温暖的阳光和壮丽的景色。故选D。 8. ________of their bad habits, the boys changed from being dependent on their parents to ________for others. A. Having rid; sacrificing B. To rid; sacrifice    ? C. Rid; sacrificing   ? D. Having been rid; sacri

7、fice 参考答案: C 【详解】考查非谓语动词。句意:那些男孩通过摆脱坏习惯而变到从依赖父母转向可以为他人牺牲。from…to为固定搭配,且该搭配中的from和to都是介词,故其后的动词该使用现在分词形式,因此B、D选项直接排除。be rid of意为"摆脱;革除",因为"孩子"与"革除"之间是动宾关系,故直接使用动词的过去分词形式作(原因)状语即可,因此A选项排除。综上,本题答案为C选项。 9. We have many things _________ common. A. at         B. on        C. in D. to 参考答案: C 【详解】考

8、查固定搭配。句意:我们有许多共同点。have …in  common with…为固定搭配,意为“与……有共同点”,根据语境可知,选C。 10. ---Would you like to go to the concert with me, Mary? --- I have got no interest in it; ____, I have lots of homework to do. A. otherwise    B. however   C. besides   D. therefore 参考答案: C 11.   — Can I look at the menu be

9、fore I make an order? — Of course. ___________,  madam. A. Take your time     B. Don’t mention it     C. Never mind     D. Help yourself 参考答案: A 略 12. The new law has come into       and it will surely       the industries of the country. A. affect; effect   B. effect; effect     C. affect; a

10、ffect     D. effect; affect 参考答案: D 34.Everything will be all right. We must never stop taking a/an _____ attitude toward life. A.     understanding B.      opposite C.      relaxed D.     optimistic 参考答案: D 略 14. —How was your visit to the museum yesterday? — Never______ such be

11、autiful works of art. A. I have seen        B. have I seen         C. had I seen       D. I had seen 参考答案: C 15. ---Does the young man standing at the gate ___________the car? ---No. The car is---------------------------______________his father.     A. in possession of , in the possession of

12、B.have possession of, take possession of C.have possession of, in the possession of D.in the possession of, take possession of 参考答案: C 略 16. Peru is, ______, a very beautiful country、It is so attractive that tourists from all over the world come to visit it. A.without question   B.out of t

13、he question   C.in question   D.under question 参考答案: A 17. Little Tom sat _________watching the monkey dancing in front of him. A. amaze          B. amazing        C. amazed         D. to amaze 参考答案: C 18. They ____ have arrived at lunchtime but their flight was delayed. A.      Will  

14、                   B. can                        C. must                      D. should 参考答案: D 二、 短文改错 19. 短文改错 Dear Mr. Green, I’m very exciting to learn that we will start a magazine together. That sounds great, and I definitely agree you on that. Some of the columns what you mentioned in

15、 the letter are really my cup of tea. “Cultural Express” gives us a better understanding of the world. Since the people from different parts of the world have different values, it’s necessary to learn from each others. This will offer a wonderful chance. Apart from that, “Blurt Out” is pretty good f

16、or Chinese student to learn English idioms and improving oral English. Last but not least, “Entertainment” is so cool! The popular singers, actors or celebrities are so attractively that you ly can’t miss this part. Teenagers were just fond of popular things. Well, I can’t list more. I really can’t

17、 wait to read this magazine. Yours faithfully Li Hua 参考答案: Dear Mr. Green, I’m very exciting to learn that we will start a magazine together. That sounds        Excited     great, and I definitely agree you on that.              agree with you Some of the columns what you mentioned in the

18、letter are really my cup of tea. which/ that “Cultural Express” gives us a better understanding of the world. Since the people 去掉the from different parts of the world have different values, it’s necessary to learn from each others. 去掉each/ 改为each other This will offer a wonderful chance. Ap

19、art from that, “Blurt Out” is pretty   good for Chinese student to learn English idioms and improving oral English. Last students                        improve but not least, “Entertainment” is so cool! The popular singers, actors or celebrities are and so attractively that you ly can’t mi

20、ss this part. Teenagers were just fond of attractive                                          are popular things. Well, I can’t list more. I really can’t wait to read this magazine. Yours faithfully Li Hua   20. 短文改错 (共1题,满分10分) 下面短文中有10 处语言错误。请在有错误的地方增加、删除或修改某个的单词。 增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面

21、写上该加的词。 删除:把多余的词用斜线(﹨)划掉。 修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写上修改后的词。 注意:1.每处错误及其修改均仅限一词; 2.只允许修改10 处,多者(从第11 处起)不计分。 Dear Amish, Here are the information about Manchester University. It is about 200 miles far away from London, it has a very big schoolyard. You can live in the school or near the school. It o

22、ffers all sort of courses. I’m sure you will find any you like. I know you are particular interested in human rights. So I will see that there is anything on its website. I’ll send my friend Charlie meet you at the airport when you arrive. You had met him a few years ago, but he has changed a lot si

23、nce then. Both your aunt and I are looking forward to see you again. Yours faithfully Peter 参考答案: Dear Amish, Here are the information about Manchester University. It is about 200 is miles far away from London, ∧it has a very big schoolyard. You can live in and the school or near the sch

24、ool. It offers all sort of courses. I’m sure you sorts will find any you like. I know you are particular interested in human rights. some                   particularly So I will see that there is anything on its website. I’ll send my friend if/whether Charlie∧meet you at the airport when yo

25、u arrive. You had met him a few to years ago, but he has changed a lot since then. Both your aunt and I are   looking forward to see you again. seeing Yours faithfully Peter     解析: 第一处:the information是不可数名词,因此系动词应该用单数第三人称is。故此处改为is。 第二处:away前面有具体的里程数,应该把far去掉。故此处去掉far。 第三处:前后两句是并列关系,

26、中间需要用连词and。故此处加上and。 第四处:all sorts of各种各样的,是固定短语。故此处sort改为sorts。 第五处:在肯定句中表示“一些”用some,故此处any改为some。 第六处:英语中由副词修饰动词,在此处particularly修饰are interested in,表示尤其对……感兴趣,故此处particular改为particularly。 第七处:句意:因此我将看看他的网站上有没有这方面的东西。句中的宾语从句是个一般疑问句,应该用if或whether引导,故此处应该把that改为whether。 第八处:句意:我会派我朋友Charlie去机场接你

27、此处应该用不定式to do作宾语补足语,故此处要加上to。 第九处:a few years ago用于一般过去时态,故此处把had去掉。 第十处:look forward to希望,期望;to为介词,后接动名词doing。故此处把see改为seeing。   三、 阅读理解 21. If you could have one superpower, what would it be? Dreaming about whether you would want to read minds, see through walls, or have superhuman strength

28、 may sound silly, but it actually gets to the heart of what really matters in your life. Every day in our work, we are inspired by the people we meet doing extraordinary things to improve the world. They have a different kind of superpower that all of us possess: the power to make a difference in

29、the lives of others. We’re not saying that everyone needs to contribute their lives to the poor. Your lives are busy enough doing homework, playing sports, making friends, seeking after your dreams. But we do think that you can live a more powerful life when you devote some of your time and energy

30、to something much larger than yourself. Find an issue you are interested in and learn more. Volunteer or, if you can, contribute a little money to a cause. Whatever you do, don’t be a bystander. Get involved. You may have the opportunity to make your biggest difference when you’re older. But why not

31、 start now? Our own experience working together on health, development, and energy the last twenty years has been one of the most rewarding parts of our lives. It has changed who we are and continues to fuel our optimism about how much the lives of the poorest people will improve in the years ahead

32、 24. What does the underlined part in Paragraph 2 refer to? A. Your life style.    B. Your life value. C. Your trouble in life.    D. Your life experience. 25. Why does the author say they are inspired every day? A. They possess different kinds of superpowers. B. They have got the power to ch

33、ange the world. C. Some people around them are making the world better. D. There are many powerful people in their life and work. 26. What does the author stress in Paragraph 5? A. Learning more and contributing more to a cause. B. Rising above self and acting to help others. C. Working hard t

34、o get a bigger opportunity. D. Trying your best to help the poor. 27. What can be inferred from the last paragraph? A. The author believes the lives of the poorest will get better. B. Much more progress will be made in the near future. C. The work on health is the most valuable experience. D.

35、People’s efforts have been materially rewarded. 参考答案: 24. B    25. C    26. B    27. A 试题分析:本文以虚拟语气的问句形式开头,鼓励人们奉献自己的一些时间和精力去帮助别人,最穷人的生活将会变得更好。 视频 【24题详解】 词义猜测题。此处是说,梦想着能读懂别人心思,看穿墙,或者拥有超能力,这些可能听起来很荒唐,但是实际上它是你生活的价值的核心。故选B。 【25题详解】 细节理解题。根据第三段Every day in our work, we are inspired by the people

36、 we meet doing extraordinary things to improve the world.可知每天在我们的工作中,我们会受到一些人的鼓舞,他们在做一些特别的事情来改善世界。故选C。 【26题详解】 推理判断题。综合第五段内容可知,作者想要告诉我们,提升自己,行动起来帮助别人。故选B。 【27题详解】 推理判断题。根据最后一段最后一句可知,它已经改变了我们是谁,并将在以后的这些年里继续点燃我们对改善穷人生活的乐观情绪。故选A。 【名师点睛】 推理判断题要求在理解原文表面文字信息的基础上,做出一定的推理判断,从而得到文章的隐含意义和深层意义。推理判断题所涉及的内

37、容可能是文中的某一句话,也可能是某几句话,所以,推理判断题的答案只能是根据原文表面文字信息一步推出的答案:即对原文某一句话或某几句话所作的同义改写或综合。推理判断题的题干中通常含有infer, suggest, imply, conclude  indicate等标志性词语。这种题型主要包括态度观点推断题、写作意图推断题、文章出处判断题和猜测想象推断题等。比如第7小题就是推理判断题。根据最后一段最后一句It has changed who we are and continues to fuel our optimism about how much the lives of the poor

38、est people will improve in the years ahead.它已经改变了我们是谁,在以后的这些年里最穷人的生活将会得到改善。故选A。 22. Stephen William Hawking was born on 8 January 1942 in Oxford, England. His parents’ house was in north London, but during the Second World War Oxford was considered a safer place to have babies. When he was eight, h

39、is family moved to St Albans, a town about 20 miles north of London. At eleven Stephen went to St Albans School, and then on to University College, Oxford, his father’s old college. Stephen wanted to do Mathematics, although his father would have preferred medicine. Mathematics was not available at

40、College, so he did Physics instead. After three years and not very much work he was awarded a first class honours degree in Natural Science. Stephen then went on to Cambridge to do research in Cosmology, there being no one working in that area in Oxford at the time. His supervisor was Dennis Sciama

41、 although he had hoped to get Fred Hoyle who was working in Cambridge. After gaining his Ph. D, he became first a Research Fellow, and later on a Professorial Fellow at Gonville and Caius College. After leaving the Institute of Astronomy in 1973 Stephen came to the Department of Applied Mathematics

42、 and Theoretical Physics, and since 1979 has held the post of Lucasian Professor of Mathematics. The chair was founded in 1663 with money left in the will of the Reverend Henry Lucas, who had been the Member of Parliament for the University. It was first held by Isaac Barrow, and then in 1663 by Isa

43、ac Newton. Professor Hawking has twelve honorary degrees, was awarded the CBE in 1982,and was made a Companion of Honour in 1989. He is the recipient of many awards, medals and prizes and is a Fellow of The Royal Society and a Member of the US National Academy of Sciences. 25. Which of the followi

44、ng shows the right order of what happened to Hawking? a. He gained his Ph. D. b. He went to Cambridge. c. He was given a first class honour degree. d. He began to hold the post of Lucasian Professor of Mathematics. e. He went to St Albans School. A. e-c-b-a-d    B. a-e-c-d-b    C. a-e-c-b-d  

45、  D. c-b-d-e-a 26. According to the passage, Stephen W. Hawking had never spent much time studying            . A. Cosmology    B. Mathematics    C. Physics    D. Medicine 27. Before Stephen Hawking went to Cambridge, . A. there was no one studying Cosmology in England B. there was no one stu

46、dying Cosmology in Oxford C. there were only a few scientists studying Cosmology in Oxford D. Cosmology is widely studied in Britain 参考答案: 25. A    26. A    27. D 本文介绍了著名的物理学家Stephen Hawking的生平和研究成果。 【25题详解】 推理判断题。根据第一段中At eleven Stephen went to St Albans School,和 After three years and not ve

47、ry much work he was awarded a first class honours degree in Natural Science.根据第二段第一句Stephen then went on to Cambridge to do research in Cosmology,--- After gaining his Ph. D, --- and since 1979 has held the post of Lucasian Professor of Mathematics.由此可知关于Hawking所发生的一系列事情的正确顺序是A。 【26题详解】 推理判断题。根据第二段第一句Stephen then went on to Cambridge to do research in Cosmology, there being no one working in that area in Oxford at the time.根据这篇文章,可知史蒂芬·w·霍金从未花太多时间研究宇宙学。故选A。 【27题详解】 推理判断题。根据第二段第一句Stephen then went on to Cambridge to do research in Cosmology,可知,在史蒂芬霍金去剑桥之前,宇宙学在英国被广泛研究。故选D。

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服