ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:10 ,大小:76.25KB ,
资源ID:3296041      下载积分:8 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/3296041.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2022年山西省临汾市宏昌国际学校高一英语联考试题含解析.docx)为本站上传会员【丰****】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2022年山西省临汾市宏昌国际学校高一英语联考试题含解析.docx

1、2022年山西省临汾市宏昌国际学校高一英语联考试题含解析 一、 选择题 1. I _________ Mr. Simpson, the sport teacher, for my plan of exercise  after school next Monday. A. am meeting    B. met C. will meet    D. have met 参考答案: A 句意:下星期一放学之后我会和教练Mr. Simpson见面谈我的训练计划。这里考查现在进行时表示计划好了的将来。故选A。 2. If you ________ blue and yellow, y

2、ou will get green.You can try doing this, if you don't believe me. A.mix  B.tour  C.paint  D.put 参考答案: A [考查动词。句意:如果你把蓝色和黄色混合就会出现绿色。如果不相信,可以试着做一下。mix“混合”,符合题意。 ] 3. When we were young, every evening my brother and I ______ stay at home waiting for our mother.    A. would             B. migh

3、t            C. should                        D. could 参考答案: A 略 4. It is the book Harry Potter    writer is very famous    attracts a good many leaders throughout the world. A.that,who    B.which,that    C.whose,that  D.whose,who 参考答案: C 5. It ____ in this new hall ____ we held an importan

4、t meeting yesterday. A is; that B. was, what C. is; what D. was; that 参考答案: D 略 6.   Is it he or you _______ in charge of the job and supposed to finish it on time?       A. who is                        B. that is                            C. who are                        D. whom are 参考答案

5、 C 7. --Thank you for your wonderful meal. --______.       A. No, it was just so-so    B. The same to you C. No, that’s all right        D. It’s my pleasure 参考答案: D 8. At ____ present we are going through a hard time, but I’m sure ____ things will get better in the near future. A. the; the

6、      B. the; 不填    C. 不填; the    D. 不填; 不填 参考答案: D 略 9. — If you can solve this problem, you ________ use my new bike any time you like. — OK, it’s a deal! A. must B. shall C. ought to D. have to 参考答案: B 10. The Smiths went to the country for the weekend as they ____ to the office.   A.

7、 needn’t have gone  B. mustn’t go  C. may not go D. didn’t have to go 参考答案: D 11. —Volunteering is becoming increasingly popular in China. —Yes. People are now __________ that helping others is helping themselves. A. awake      B. aware         C. amazed           D. annoyed 参考答案:

8、B 12. Some pirates(海盗) appeared,  so they _____change their route. A. must     B. should   C. have got to    D. ought to 参考答案: C 略 13. –How do you find the book? --________. A. Quite by accident            B. From a bookstore     C. Under the desk              D. Very disappointing 参考答案:

9、 D 14. ________ he made up his mind to take a trip to Europe? A. When was it that    B. to That was it when C. That it was when    D. When it was that 参考答案: A 15. She was educated at Beijing University. ______she went on to have her further study abroad A from which           B. alter that

10、       C. from that          D. after which 参考答案: D 16. Nancy ________ for hours aimlessly along the street, and was unwilling to go back home to face her parents.    A. wandered        B. wondered            C. sought   D. searched 参考答案: a 略 17.  --- The New Century Plaza has been open! --

11、I’ve got the news. But many people found when they got there, they should first consider ______ their cars.       A. parking                     B. where parking             C. to park                          D. where to park 参考答案: D 18. The ______ smile on his face suggested a ______ journey

12、he had with his son.       A. delighted; delighted B. delightful; delighted C. delighted; delightful D. delightful; delightful 参考答案: C 二、 短文改错 19. 短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)          文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。          增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。          删除:把多余的词用斜线

13、\)划掉。          修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。          注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;          2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分       I had a interesting dream last night. I dreamed that I took part in a race. At first, I could   not to run very fast and fell behind. So I didn’t lose heart and kept running. Al

14、l the students   on the playground cheer me on, “ Come on!” I was so encouraged that I ran faster and fast till   I caught up all the other runners. I felt as if flying like a superman. In the end, I got the finishing line   first. I won the race. I felt very proudly of myself. Many of my c

15、lassmate threw me up into the air. Just   at that time I woke up and found me still in bed!                                                           参考答案: 1. a-an     2. to( run ) 去掉   3. So-But    4. cheer-cheered   5. fast-faster   6. caught up后加with 7. got 后加to   8. proudly-proud   9.

16、classmates-classmate   10. me-myself 略 20. 假如英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌的以下作文。文中共有10处错误,每句中最多有两处。错误涉及单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏词符号∧,并在此符号下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线\划掉。 修改:在错词下面划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1、每处错误及其修改均仅限一词; 2、只允许修改10处,多者从第11处不计分 Dear David, I am very happy receive your letter. How are yo

17、u doing recently. First, the Spring Festival is coming, but I will help my parents do some housework during the holiday since there will have a lot of things to do to prepare for the festival. Second, I will visit to my s and friends during the festival. Third, the city library is still opened dur

18、ing the holiday, and I will go and read some novel I like in my spare time. In addition, I did good in the final exam, so my parents had promised me a big red packet. I will donate whole the money to Project Hope. I’m sure I would have a full and meaningful holiday. Best wishes.                

19、                                 Yours                                                 Li Hua 参考答案: 1.       第一句receive---to receive 2.       第三句 but—so;  will have---will be 3.       第四句 去掉visit后的to 4.       第五句 opened---open; novel--novels 5.       第六句good---well; had---have 6.       第七句 w

20、hole---all 7.       第八句 would ---will   三、 阅读理解 21. A visit to a zoo can be an amazing experience for people of all ages. If you want to get close to wildlife, why not visit one of the following zoos in the UK? Longleat Safari(游猎) & Adventure Park Wiltshire’s Longleat Safari & Adventure Park

21、is the UK’s oldest safari park. Opened in 1966, it was the first safari park opened outside Africa. It was just a 100-acre lion reserve in the beginning, but it has grown fast over the years. Now you can see parrots and other creatures here, although lions are still popular with many people. Open f

22、rom mid-February to early November, a day ticket costs£26 for adults. Admission(门票) for 3- to 14-year-old is£18.50 and£21 for the over-60s. Located just off the A36 between Bath and Salisbury, it can be reached by taking the A362. Bristol Zoo Bristol Zoo is one of the UK’s oldest zoos. It will ce

23、lebrate its 180th anniversary(周年) in 2016. Here, you’ll find over 400 different species of creatures. It also has nine animal houses, so even if the weather isn’t at its best, there are still lots of amazing creatures to look at, including the endangered red panda. Perhaps one of the most popular pl

24、aces is Bug World, where you can see all kinds of scary insects. Admission for adults is£14 and£8.50 for 3- to 14-year-olds. Located in the Clifton region of Bristol, you can reach the zoo by taking either the No. 8 or 9 bus. Clifton Down train station is also close by, and if you are taking publ

25、ic transport, you can buy a discounted entry ticket to the zoo. 21. What do we know about Wiltshire’s Longleat Safari & Adventure Park?    A. It’s the first safari park in the UK.    B. It covers an area of 100 acres in total.    C. It has a longer history than Bristol Zoo.    D. It’s famous mo

26、stly for its parrots and lions. 22.  How much should a 61-year-old couple with their 4-year-old grandson pay to visit the first zoo?    A.£42. B.£52. C.£60.5 D.£70.5 23. Bristol Zoo was opened probably in __________.    A. 1826 B. 1766 C. 1936 D. 1836 参考答案: 21.A 22.C 23.D 【名师点睛】 本文中三

27、题均属于细节理解题,事实细节题属于细节类型的阅读理解题一般只针对某个特定的细节,题型可以多种多样。此类题型一般分两种。第一种是直接理解题,在原文中可以直接找到答案。第二种是词义转换题,正确选项是原文有关词语和句子的转换。做此类试题一定要抓住事件发生的时间、地点、人物、发展过程和结局等环节,所选答案一定要符合原文,切不可望文生义。这类题型的主要提问方式常为: ①Which of the following is true/NOT true in the passage? ②Which of the following statements is NOT discussed/mention

28、ed in the passage? ③Which is the right order of the events given in the passage? ④All the following statements are NOT true except         .   细节题的破解一般采用寻读法,即先看试题,再读文章。对有关信息进行快速定位,再将相关信息进行整合、甄别、分析、对比,有根有据地排除干扰项,选出正确答案。此法加强了阅读的针对性,提高了做题的准确率,节省了宝贵的时间。寻读法还特别适用于对图形表格类题材的理解。做此类型的题目还要特别注意句子的逻辑关系。英语中

29、有许多功能词,如:表因果关系的because, since, as等;表转折关系的but, however ,on the contrary, on the other hand等等。 22. There was a boy and his family was very rich. One day his father took him on a trip to a place. He wanted to show his son how poor people were there. They spent several days on a farm. There were many p

30、oor families living on the farm. On their way home, the father asked the son, “How was the trip?” “It was great, Dad,” the son answered. “Did you notice how poor people were there?” asked his father. “Oh, yes.” said the son. “So, tell me,” said his father. The son said, “Well, we have one dog and t

31、hey have four. We have a pool in our garden, while they have a river that has no end. We have expensive lanterns, but they have stars above their heads at night. We have only a small piece of land to live on, while they have the endless fields. We buy our food, but they grow theirs. We have high wal

32、ls around our houses to protect us, but they don’t need walls, because their friends will protect them.” The father had nothing to say. Then the boy added, “Thank you, Dad, for letting me see how poor we are.” 1. The father wanted to show his son ________. A. how people on the farm worked B. how

33、 poor people were on the fam C. how beautiful the fam was D. how far it was from the city to the farm 2. When the father asked the son how the trip was, the son thought it ________. A. great    B. tiring C. terrible    D. boring 3. Which of the following is TRUE, according to the passage? A.

34、The boy was from a very poor family. B. The father and the son spent several weeks. C. People on the farm have high walls around their houses. D. The boy thought that people on the farm lived a happy life. 4. What is the main idea of this passage? A. Happiness depends on the way you look at thi

35、ngs. B. The poorer, the happier. C. The richer, the happier. D. The famers are richer than the citizens. 参考答案: 1. B    2. A    3. D    4. A 本文叙述了一位父亲非常富有。他带儿子去农场旅行,是为了想向儿子展示农场上的人是多么贫穷。在那里住了几天后,儿子认为农场上的人比他们富有多了,他感到自己是多么贫穷。因为农民们拥有大自然里的许多东西,而他们却没有。 【1题详解】 细节理解题。根据He wanted to show his son how p

36、oor people were there.可知这位父亲想向儿子展示农场上的人是多么贫穷。故选B 【2题详解】 细节理解题。根据 On their way home,the father asked the son,“How was the trip?”“It was great,Dad,”the son answered.可知当父亲问儿子这次旅行怎么样时,儿子认为这次旅行非常棒。故选A 【3题详解】 推理判断题。第一段可知男孩家庭富有,父子俩在农场呆了几天;第二段最后一句可知,农场里的穷人房子没有高墙。可知A、B、C三项是错误的。根据第二段男孩的描述可知,男孩认为穷人比他们住的好,土

37、地比他们多,还有朋友。故男孩认为农场的人很富有,快乐;而他们自己很穷。故选D。 【4题详解】 主旨大意题。根据第二段小男孩对农场和自己家的情况对比,在男孩的眼中,农场的穷人们的狗比他们多,土地比他们家多,花园也比不上农场的环境,他们家中昂贵的灯笼也比不晚上天空的星星。他们要靠高墙来保护自己而穷人有朋友来保护,所以在男孩的眼中,这就是幸福快乐。这与男孩爸爸的初衷: “One day his father took him on a trip to a place. He wanted to show his son how poor people were there.” 让其了解他认为的那里的穷人有多穷困形成了鲜明的对比。由此可知,不同的人看待事情的方式不同,快乐幸福也不同。分析选项(A. Happiness depends on the way you look at things. 幸福取决于你看待事物的方式;B. The poorer, the happier. 越穷越快乐;C. The richer, the happier. 越有钱,越幸福;D. The famers are richer than the citizens. 农民比市民富裕)可知,A项符合题意。故选A。

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服