ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:10 ,大小:18.66KB ,
资源ID:3288787      下载积分:8 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/3288787.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(安徽省合肥市第十一中学高二英语月考试题含解析.docx)为本站上传会员【精****】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

安徽省合肥市第十一中学高二英语月考试题含解析.docx

1、安徽省合肥市第十一中学高二英语月考试题含解析 一、 选择题 1. — I’d like to reserve a single ticket to Beijing. — Sorry, sir, but we don’t have any tickets ______ at the moment.        A. usable                      B. available                  C. suitable                    D. stable 参考答案: B 2. ---you called yesterday

2、 evening? ---My sister. Why?  A. Who it is that  B. Who is it that  C. Who was it that   D. Who it was that 参考答案: C 3. —Did you see who the driver was? —No, so quickly        that I couldn’t take a good look at his face. A. the car speeds by B. the car sped by  C. does the car speed by D

3、 did the car speed by 参考答案: D 4. He has been _______ for three weeks. We’d better find another person to fill his place. A. resigned  B. left   C. gone    D. absent 参考答案: D 5. Having fish at meals regularly can be of great _________ to your heart. A. benefit       B. help     C. con

4、tribution   D. use 参考答案: A 6. I dare not look at myself in the mirror, let alone ____ my hand to shake hands with others. A. hold up B. hold out C. hold on D. hold back 参考答案: B 7. -- I feel nervous before the exam.高考资源网高考资源网 -- __________. It won’t be too difficult for you to pass.高考资源网高考资源

5、网 A. Take it easy         B. Never mind             C. Take your time          D. Don’t mention it 参考答案: A 略 8. 语音知识:(共5小题,每小题1.分,满分5分) 从每小题的A、B、C、D四个选项中,找出其划线部分与所给单词的划线且加黑部分读音相同的选项,并在答题卡上将该选项涂黑。 1. enough      A. rough         B. light        c. high         D. eight 2. monkey      A. woman

6、         B. wolf         C. tomato        D. mother 3. sweater     A. teach         B. please       C. weather       D. cheap 4. decision    A. expression     B. discussion   C. conclusion     D. permission 5. whose       A. white         B. whole        C. what          D. when 参考答案: 1---5 ADC

7、CB    略 9. They don’t allow ________ in the building ,but they allow me ________ out of it . A. to smoke ;smoking               B. smoking ;smoking C. to smoke ;to smoke D. smoking, to smoke 参考答案: B 10. According to the radio, the hurricane resulted ______ ten deaths. A. to           

8、 B. in         C. from          D. by 参考答案: B 11. As for some skills ,once ____them, you will never forget them, and this is what we call internalization. A. Have grasped   B. to grasp    C. having grasped   D. grasped 参考答案: C 12. ____ is no doubt ____ all the athletes in training should fo

9、llow these guidelines. A. It; that             B. It; whether C. There; that       D. There; whether 参考答案: C 略 13. The doctors _______ his health. A. are eager about   B. are eager for  C. are anxious for  D. are anxious about 参考答案: D 14. As is well known to us all, medicine should not b

10、e kept where it is _____to children. A.accessible B.apparent C.allergic D.automatic 参考答案: A 【详解】 考查形容词词义辨析。A. accessible    可接近的;B. apparent 显然的;C. allergic 对……过敏的; D. automatic 自动的。句意:众所周知,药物不应放在儿童可以碰到的地方。根据句意,选A项。 15. If you have a job,         yourself to it and finally you’ll succeed.   

11、 A.do devote         B.don't devote            C.devoting       D.not devoting 参考答案: A 16. —Jim has been in hospital. —Oh, really? I ________.   ________ visit her. A. didn’t know; I’ll go and                                    B. don’t know; I have meant to C. don’t know; I meant to          

12、                          D. haven’t known; I was going to 参考答案: A 17.  I have no doubt            he will finish the task ahead of schedule due to his diligence. A. if        B. whether           C. that        D. about 参考答案: C 18. Hearing the old man's reports, the officer ________ from his

13、 seat and said that something must be done to ________people's living standards. A. raised;rise   B. rose;raise  C. raised;raise    D. rose;raised 参考答案: B 二、 短文改错 19. 文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(^),并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1.

14、每处错误及其修改均仅限一词; 2. 只允许修改10处,多者(从第1处起)不计分。 May I have you attention, please? I have a few thing to tell you. When you have a class here in the language lab, please be here a little early. Change your shoes before enter the lab. Don’t bring something here except your textbooks. When you are in, plea

15、se don’t touch these machines with permission. Always do as the teacher tell you to. In class you should only speak the English, not Chinese. Recorders can be used make a copy of the listening materials. When the class is over, turning off your machines and leave the lab one by one. 参考答案: May I h

16、ave you attention, please? your I have a few thing to tell you. When you have a class here in the language lab, please be here things a little early. Change your shoes before enter the lab. Don’t bring something here except your earlier                     entering                 anything te

17、xtbooks. When you are in, please don’t touch these machines with permission. Always do as without the teacher tell you to. In class you should only speak the English, not Chinese. Recorders can tells be used∧make a copy of the listening materials. When the class is over, turning off your    

18、 to                                                   turn machines and leave the lab one by one.   20. 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌的以下作文。文中共有十处语言错误,每句中最多有两处,每句错误仅涉及单词的增加,删除或修改。     删除:把多余的词用斜线(\)划掉。     增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该词。    修改:再该词下划横线,并在该词下写出修改后的词。    Last weekend we went mountai

19、n-climbing. Even the heavy rain in the morning could not prevent us go. Setting off very early, we went along an extreme narrow road, all in high spirits. On every side of the road were green fields and some farm house. We could hear the sound of the rain and our footsteps mixing with our laughter.

20、At noon we reached the top of the mountain. That surprised us most there was the beauty of scenes. After having a short rest there and sharing with the food we had brought, we started going down. It had rained even harder. We were wet to the skin, and we still sang and laughed happily. 参考答案: 76.g

21、o→going  77. extreme→extremely   78.every→each/either   79.house→houses   80.mixing→mixed  81.That→What   82.scenes前加the   83.去掉with   84. 去掉had   85.and→but 三、 阅读理解 21. In 1859,during the Gold Rush,a twenty- year-old immigrant(移民)from Bavaria named Levi Strauss stepped off the boat in San Francis

22、co. He had with him a special cloth called Serge de Nimes that was later called denim in America. Levi Strauss hoped to sell the denim as material to make tents and covers for wagons to the men who were going to the goldfields to look for gold. “You should have brought trousers to sell. In the gol

23、dfields we need strong trousers that don‘t wear out,”one young miner advised Strauss. So Levi Strauss took some of his denim to the nearest tailor and had him make the miner a pair of trousers. The miner was so pleased that he told other miners about the wonderful newcomer,Levi,and soon Levi Strauss

24、 had to open a shop,producing enough trousers for the miners. The miners wanted trousers that were comfortable to ride in and were low cut so that they could bend over easily to pick up the gold from under their feet. Besides they wanted the trousers to have big useful pockets. One miner complained

25、that the gold in his pockets kept tearing them. So Levi put metal corners in the pockets to make them stronger. Very soon,miners and cowboys from all over came to get fitted up with Levi‘s trousers. Today more than a hundred years later, Levi’s trousers walk the world a Levi‘s blue jeans(牛仔裤)。 44.T

26、he denim cloth was originally(起初)meant for____. A. making tent covers and wagons B. making tents for wagons C. making trousers for the miners D. making wagon covers and tents 45.What kind of material do you think is denim? A.A strong type of cloth that is not torn by strong wears. B.A special

27、 type of cloth that cannot be washed away by rain. C.A smooth type of cloth that is for underwear. D.A wonderful type of cloth that is as good as metal. 46.A miner advised Strauss to sell trousers because ____. A. the miners didn‘t have enough trousers B. the miner‘s trousers had not been stron

28、g enough C. the miner‘s trousers did not wear out easily D. the tailor on the goldfield could not make trousers 47. Why did the miners need strong pockets in the trousers? A. Their pockets kept tearing the gold. B. Their pockets were not made of metal. C. The gold they found was too sharp and

29、heavy to tear their pockets. D. The gold they collected easily tore their pockets. 参考答案: 22. Nowadays it is common that people are buying more products and services than ever before through the Internet, so do Americans. And experts say the popularity of online sales is likely to spread to othe

30、r countries. Online sales now represent as much as 10% of all retail sales in the United States. This has led traditional stores to seek new ways to keep their customers loyal. Taking Lynne for example, she made good use of the Internet. She used the Internet to buy everything she needed for her We

31、dding and holiday gifts for her husband and daughter. Other than food, 90% of her purchases were made on her home computer. “I find that, by being able to go online, choose the things that I need, and have them delivered to me right at my doorstep, I eliminate all the driving, all the crowds, all th

32、e noise of that, and I usually get a better selection.” There are a lot of people like her. Experts say American online shopping hit records in both November and December.57% of Americans have bought something electronically. Store owners worry that this growing amount of online sales will hurt the

33、ir business. Cornell University marketing professor Ed Melaughlin says they can keep their customers by selling goods like clothing, which buyers may want to see and try on before purchasing. The stores could also offer things that are difficult to ship. Besides, some stores can please customers by

34、offering to repair electronic products. Bill Martin is the founder of Shopper Trak. His business helps stores learn about their customers. He said, “There is still a lot of emotion in the buying decision, you know, that takes place. Often you need that last sense of “Boy, this is exactly what I wan

35、t before you are ready to part with money, and you can't always get that online. It's a rather cold process.” While e-commerce worries some business owners, the only worry for delivery services is keeping up with the number of packages. UPS manager Dana Kline says her company is very busy at this t

36、ime of the year. UPS is so busy that it has filled 55,000 temporary work positions during the holiday season. (1)The purpose of this passage is to tell us ________.  A、the challenge online owners are faced with B、the challenge e-commerce causes to traditional sales C、the difference between on

37、line sales and traditional sales D、the trouble that customers often meet when purchasing online (2)The example of Lynne is mentioned in the passage to show________.  A、online sales will replace traditional sales sooner or later B、traditional stores find new ways to keep their customers loyal C

38、traditional stores can't offer enough food to their customers D、online business has changed many Americans' life (3)The underlined word “eliminate” in Paragraph 2 can be replaced by “________”. A、include B、avoid C、increase D、discourage 参考答案: (1)B (2)D (3)B   本文主要说明了网上购物越来越受到人们的欢迎,给传统购物

39、带来了冲击,造成销售量减少,顾客数量减少。文中给传统店铺提出了几点建议,以保持他们的客户。如他们可以通过出售服装之类的商品让顾客,买家可能想先试后买的。商店也可以提供难以装运的东西。此外,一些商店可以通过提供修理电子产品来取悦顾客。 (1)主旨大意题。根据第一段的内容“ Online sales now represent as much as 10% of all retail sales in the United States. This has led traditional stores to seek new ways to keep their customers loyal.

40、现在网上销售占美国零售总额的10%以上。这导致传统商店寻求新的方法,以保持他们的客户忠诚。可知,网上购物对传统购物方式带来冲击,造成销售量减少,顾客数量减少。故选B。 (2)细节理解题。根据第二段中内容“Taking Lynne for example, she made good use of the Internet. She used the Internet to buy everything she needed for her Wedding and holiday gifts for her husband and daughter. Other than food, 90%

41、 of her purchases were made on her home computer.”以琳恩为例,她很好地利用了互联网。她用互联网购买她所需要的一切,为她的婚礼和节日礼物,她的丈夫和女儿。除了食品外,她90%的购买都是在家用电脑上进行的。可知,作者用例子证明网上购物方式的确影响着人们生活,造成了一些变化。故选D。 (3)词义推断题。根据第二段中“I find that, by being able to go online, choose the things that I need, and have them delivered to me right at my door

42、step, I eliminate all the driving, all the crowds, all the noise of that, and I usually get a better selection.”我发现,能够上网,选择我需要的东西,并把它们送到我的家门口,我消除了所有的驾驶,所有的人群,所有的噪音,我通常得到更好的选择。可知,网上购物很方便,它省去了人们开车,排队,忍受噪音等麻烦。所以eliminate意为省去,避免,故选B。 【点评】主旨要义型题范围一般包括:短文标题、主题大意或段落大意等。此题型要求考生在理解文章后归纳文章要点,概括中心思想。考生需要分析文章的

43、篇章结构,抓住文章的开头或结尾,从而找出能概括文章的主题句。主题句的特点:(1)语言特点:归纳性、概括性、抽象性;(2)位置特点:主题句常出现在“总结性”语言的“信号词”后,如:in summary, in a word, as a result, finally, in short, in conclusion和in brief等;主题句常出现在“转移话题式”语言的“信号词”后,如:but, however, nevertheless,hence等。例如:本题中的第1小题。该小题属于主题大意。根据第一段的内容“ Online sales now represent as much as 10% of all retail sales in the United States. This has led traditional stores to seek new ways to keep their customers loyal.”现在网上销售占美国零售总额的10%以上。这导致传统商店寻求新的方法,以保持他们的客户忠诚。可知,网上购物对传统购物方式带来冲击,造成销售量减少,顾客数量减少。故选B。 

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服