ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:11 ,大小:78.65KB ,
资源ID:3050098      下载积分:8 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/3050098.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(Module-6-War-and-Peace单元综合训练题附解析外研版选修6.docx)为本站上传会员【快乐****生活】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

Module-6-War-and-Peace单元综合训练题附解析外研版选修6.docx

1、 Module 6 War and Peace (时间:120分钟 满分:150分) 第一部分 听力(共两节,满分30分)            第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 1.What is the weather be like this afternoon? A.Sunny. B.Windy. C.Rainy. 2.What is the weather us

2、ually like in May? A.It's colder and rainier. B.It's cooler and drier. C.It's hotter and sunnier. 3.Why did so many old people die last month? A.It was too hot. B.It was too cold. C.They were too old. 4.What will the weather in Arizona be like in the coming week? A.Rainy. B.Warm. C.A bit cold. 5.Wha

3、t's the time now? A.8�w30. B.8�w00. C.9�w00. 第二节(共15小题; 每小题1.5分,满分22.5分) 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟; 听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第6段材料,回答第6至7题。 6.What season is it now? A.Summer. B.Winter. C.Autumn. 7.What does the man think the weathe

4、r will be like this weekend? A.He thinks it'll rain. B.He doesn't think it'll rain. C.He thinks it'll be cloudy. 听第7段材料,回答第8至10题。 8.What season is it most likely now? A.Summer. B.Autumn. C.Spring. 9.Why did the woman come here? A.To visit John. B.To teach skating. C.To attend a wedding. 10.Where doe

5、s the man work now? A.At Bank of America. B.At the radio station. C.In Chicago. 听第8段材料,回答第11至13题。 11.Where does this conversation take place? A.Over the telephone. B.In the woman's home. C.At an insurance company. 12.Why does the man talk to the woman? A.To make a damage report. B.To help her rebuil

6、d her house. C.To show honesty in his business. 13.How many points were destroyed by the storm? A.Three. B.Four. C.Five. 听第9段材料,回答第14至16题。 14.What did the woman do last weekend? A.She went to the beach. B.She visited her parents. C.She had a trip to the countryside. 15.Why did the woman come home so

7、 soon? A.She was tired. B.She caught a cold. C.She had school work to do. 16.What was the weather like at the weekend? A.Cloudy. B.Sunny. C.Rainy. 听第10段材料,回答第17至20题。 17.How often do most places have earthquakes? A.Frequently. B.Seldom. C.Regularly. 18.Which earthquake is the most talked about in the

8、 United States? A.The one in Alabama. B.The one in Alaska. C.The one in San Francisco. 19.Why do earthquakes worry people so much? A.Because they can't be predicted. B.Because they happen very often. C.Because they kill more people than other disasters do. 20.What natural disaster hit Pakistan in 19

9、70? A.A flood and storm. B.A cyclone and tidal. C.A typhoon. 听力材料: Text 1 W: Jimmy,take this umbrella with you. M: Why?It's a fine day,isn't it? W: Yes,but the weatherman said it's going to rain this afternoon. Text 2 W: What a hot day! Do you always have weather like this in May? M: Generally it's

10、much better than this.And I can't remember when we had such a rainy day. Text 3 W: The temperature has reached 31℃ below zero.I can't bear it. M: Neither can I.The newspaper says many people died last month,and 71 percent of them were over 65. Text 4 W: Good morning,can I help you? M: Yes,I'd like t

11、o know something about the weather in Arizona in the coming week. W: Well,it will be fairly hot and there will be much rain. M: I see.Thanks very much for your help. Text 5 M: Hello. W: Hello.Can I help you? M: Yes,I want to know why there's no electricity. W: Sorry,sir.There's been a power cut. M:

12、Well,when will it come on again? W: It's usually off for about half an hour,so we expect it back at eight thirty. Text 6 M: It's a beautiful day,isn't it? W: Yes,nice and sunny. M: It's much better than last week.It was too warm then. W: I'm glad summer is over.I like autumn best. M: So do I.It's ne

13、ither too hot nor too cold.The sky is clear and blue. W: It's a good time to have a picnic.Do you want to have one this weekend? M: I'd love to,but I think it's going to rain.The weatherman said it will. W: I don't think he's right.It hasn't rained for a week. M: But he is usually right in his weath

14、er news. W: I'm sure we'll have fine weather for our picnic. Text 7 M: Lovely day,isn't it? W: Mmm,yes,it's really warm.And it's supposed to get warmer. M: Yes,that's true.You know,though,I'm always a little sorry to see winter go. W: Really? M: Well,I love skating.In fact,I used to teach skating fo

15、r living. W: Oh?That sounds interesting.But what do you do now? M: I work at Bank of America.How about you? W: I'm with the radio station. M: Here? W: No,I'm from Chicago.I'm just visiting here for the wedding. M: Oh,I see. W: By the way,I guess I should introduce myself.I'm Kate Green. M: Nice to m

16、eet you.My name is John Smith. Text 8 M: Hello,Mrs. Miles.I'm from Sun Insurance.I'm visiting quite a few homes in this area actually.The storm did a lot of damage. W: Well,you've been quick.I only phoned two days ago. M: I know.Well,let's start here at the front,shall we?Um,you've got a lot of tile

17、s missing off the roof. W: Yes.The chimney was damaged as well. M: Oh,yes.Some of the bricks have blown off.Anything else? W: Um,you can see the bedroom window on the left was destroyed.I've just put some boards over it. M: OK.Let's walk round to the back. W: Here we are. M: Goodness,that tree's fal

18、len down right onto the fence! W: Yes.It's a real pity.That was a lovely tree.The shed roof was damaged too,I'm afraid. M: I see.I've got all that.I'll write up my report and we'll let you have a check as soon as possible. Text 9 M: Hey Karen,it looks like you've got some sun this weekend. W: Yeah,I

19、 guess so.I spent the weekend at the beach. M: Oh,yeah,that's great.Where did you stay? W: Some friends of my parents' live out there and they invited me for as long as I wanted to stay. M: So what are you doing back here already? W: Oh,I have a paper to work on,and I just couldn't do any serious st

20、udying at the beach. M: I don't blame you.So what did you do out there?I mean besides lying out in the sun. W: I ran slowly up and down the beach,and I played some volleyball.You know I never realized how hard it is to run on sand.I couldn't even get through a whole game before I had to sit down. M:

21、 Did you go swimming? W: I wanted to,but they said the water isn't warm enough for that until a couple of months from now. M: It all sounds nice.I wish I could get away to the beach like that. Text 10 Earthquakes are something that most people fear.There are some places which have few or no earthqua

22、kes.Most places in the world,however,have them regularly.Some places,like Iran and Guatemala have them regularly.Countries that have a lot of earthquakes are usually quite mountainous. The most talked about earthquake in the United States was in San Francisco in 1906.Over 500 people died in it.The s

23、trongest one in North America was in 1964.It happened in Alaska. Earthquakes are not the only acts of nature that people fear.Floods and tidal waves also cause people to be afraid.So do bad storms like typhoons and cyclones.Sometimes these things cause lots of deaths.In 1970,cyclone and tidal wave k

24、illed over 200,000 in Pakistan. These kinds of things made people afraid and they are very dangerous.But they do not worry people as much as earthquakes,especially in the modern times.The reason is that we often know they are coming,we have some warning.So far,however,no sure way is known to predict

25、 an earthquake.When one comes,it is a surprise.People cannot prepare for it. 答案: 1―5 CCBAB 6―10 CACCA 11―15 BACAC 16―20 BCCAB 第二部分 阅读理解(共两节,满分40分) 第一节(共15小题;每小题2分,满分30分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 A “Our aim is to take our art to the world and make people understand what it is to move.” sa

26、id David Belle, the founder of Parkour (跑酷). Do you love running? It is a good exercise, yet many people find it boring. But what if making your morning jog a creative one? Like jumping from walls and over gaps, and ground rolls? Just like the James Bond in the movie Casino Royale? Bond jumps down f

27、rom a roof to a windowsill and then runs several blocks over obstacles on the way. It is just because of Bond's wonderful performances that the sport has become popular worldwide. Yes, that's Parkour, an extreme street sport aimed at moving from one point to another as quickly as possible, getting o

28、ver all the obstacles in the path using only the abilities of the human body. Parkour is considered as an extreme sport. As its participants dash around a city, they may jump over fences, run up walls and even move from rooftop to rooftop. Parkour can be just as exciting and charming as it sounds, b

29、ut its participants see Parkour much more than that. Overcoming all the obstacles on the course and in life is part of the philosophy(理念) behind Parkour. This is the same as life. You must determine your destination, go straight, jump over all the barriers as if in Parkour and never fall back from t

30、hem in your life, to reach the destination successfully. A Parkour lover said, “I love Parkour because its philosophy has become my life, my way to do everything. ” Another philosophy we've learnt from Parkour is freedom. It can be done by anyone, at any time, anywhere in the world. It is a kind of

31、expression of trust in yourself that you earn energy and confidence. 21.Parkour has become popular throughout the world because of________. A. its founder, David Belle B. the film Casino Royale C. its risks and tricks D. the varieties of participants 答案与解析:B 细节理解题。根据第二段可知跑酷之所以风靡全球是受《皇家赌场》中主人公邦德精彩表演的

32、影响。 22.The underlined word “obstacles” in Paragraph 2 is closest in meaning to “________”. A. streets B. objects C. barriers D. roofs 答案与解析:C 词义猜测题。根据倒数第二段中的“jump over all the barriers as if in Parkour”可知画线词与C项“障碍”意思最接近。 23.As its participants movie around a city, ________. A. they can ask for help

33、B. they may choose to escape C. they should run to extremes D. they must learn to survive 答案与解析:C 推理判断题。根据第三段最后两句中的内容可推测他们应该跑到极限。 24.Which of the following is the philosophy of Parkour? A. Sports and extremes. B. Excitement and popularity. C. Dreams and success. D. Determination and freedom. 答案与解析:D

34、 推理判断题。结合倒数第二段的内容以及最后一段第一句可知跑酷的理念是决心和自由。 B Cold weather has a great effect on how our minds and our bodies work. Maybe that is why there are so many expressions that use the word “cold”. For centuries, the body's blood has been linked closely with the emotions. People who show no human emotions or f

35、eelings, for example, are said to be cold-blooded. Cold-blooded people act in a merciless way. They may do brutal things to others, and not by accident. For example, a newspaper says the police are searching for a cold-blooded killer. The killer murdered someone, not in self-defense. He seemed to ki

36、ll with no emotion. Cold can affect other parts of the body, the feet, for example. Heavy socks can warm your feet,if your feet are really cold. But there is an expression―to get cold feet―that has nothing to do with cold or your feet. The expression means being afraid to do something you decided to

37、 do. For example, you agree to be president of an organization. But then you learn that all the other officers have resigned. All the work of the organization will be your responsibility. You are likely to get cold feet about being president when you understand the situation. Cold can also affect yo

38、ur shoulder. You “give someone the cold shoulder” when you refuse to speak to him. You treat him in a distant, cold way. The expression probably comes from the physical act of turning your back towards someone, instead of speaking to him face-to-face. You may give a cold shoulder to a friend who has

39、 not kept a promise he made to you or to someone who has lied about you to others. “A cold fish” is not a fish. It is a person. But it is a person who is unfriendly, unemotional and show no love or warmth. A cold fish does not offer much of himself to anyone. “Out in the cold” is an expression often

40、 heard. It means not getting something that everybody else got. A person might say that everybody but him got a pay raise. He was left out in the cold. And it is not a pleasant place to be. 25.The passage is intended to tell us that ________. A. cold weather has a great effect on human bodies B. man

41、y English expressions contain the word “cold” C. cold is a word closely linked with human emotions D. the word “cold” has many different meanings in English 答案与解析:B 主旨大意题。综合全文可知文章重点解释了很多含有cold的习语,故选B。A、C和D项都是片面的。 26.The underlined word “brutal” in Paragraph 1 most probably means“________”. A. impoli

42、te B. illegal C. cruel D. extreme 答案与解析:C 词义猜测题。根据前文Cold-blooded people act in a merciless way可知brutal意为“残忍的,野蛮的”。所以答案选C。 27.You can say Tom ________ if the teacher gives all the boys except him a pen as a prize. A. is given the cold shoulder B. is left out in the cold C. has got cold feet D. is mur

43、dered by a cold-blooded killer 答案与解析:B 推理判断题。根据文中所介绍的含有cold的几个短语以及文章最后一段可知be left out in the cold意为“被冷落;被排斥”。故选B。 28.We can draw a conclusion from the passage that ________. A. all the expressions containing the word “cold” have negative meanings B. all the expressions containing the word “cold” hav

44、e something to do with cold C. people who show no human emotions or feelings have cold blood D. many parts of the human body can be badly affected by cold 答案与解析:A 推理判断题。文中所介绍的含有cold的几个短语均为负面或贬义词。并非所有含cold的短语都与cold(寒冷)有关,所以B项不对;C项是文中所提到的一个方面;D项与文章内容无关。所以答案选A。 C All parents know that one of their mos

45、t important tasks is to prepare their children for an independent life, but any parent can tell you that it's hard to let go of your children. That balance between keeping your children safe and allowing them to learn from their own mistakes can be heartbreaking. Years of experience means that paren

46、ts often do know best, but on the other hand, the young, being less bound by tradition, are often more creative,more able to find new solutions to old problems. Revolutions_are_led_by_the_young. Good teachers make the growth of critical (批判性的) thinking easier in their students, only to find that thi

47、s can lead to a questioning of the teachers' basic beliefs. Schools encourage parents to become involved, but are often embarrassed when parents have reservations about some of the educational methods being used. Governments encourage unimportant groups to empower themselves in order to participate

48、fully in the development process. And they are often surprised when the new leaders of these groups turn around and attack the policies of that same government. The rebellious (叛逆的)young and the newly unimportant groups are important in social development. They are not necessarily representatives of

49、 those they want to represent or not realistic in their demands,but their voices must be heard. Good parents know that just forbidding particular behaviors does not prevent their children from finding ways to engage in these forbidden activities. Indeed, sometimes the forbidden fruit is more invitin

50、g,just because it is not accepted by authority. Parents must work with their children to educate them on the facts,know as much as possible about the lives of their children, provide a good example, encourage more wholesome activities but also support their children when they don't follow what is ex

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服