ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:4 ,大小:33.50KB ,
资源ID:3048066      下载积分:5 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/3048066.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(高三习题英语课时作业38.doc)为本站上传会员【w****g】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

高三习题英语课时作业38.doc

1、 (选修八·Unit 3) Ⅰ.单项填空 1.We ________ to paint the house at dawn but finished only the front part till dark. A.set out B.set off C.set about D.set aside 答案与解析:A set out to do sth.“开始做某事”,相当于begin to do sth.。 2.A healthy life is frequently thought to be ________ with the open countryside a

2、nd home­grown food. A.tied B.related C.involved D.associated 答案与解析:D be associated with...“和……有关”。tie和relate意为“和……有关”时,常与to连用;be involved与in搭配。 3.The twins were so much alike that it was impossible to ________ one from the other. A.distinguish B.separate C.identify D.recognize

3、答案与解析:A 根据题意应是不可能把这对双胞胎区分开,故选A项。distinguish...from...“把……和……区别开”。separate...from...“把……和……分隔开”;identify“识别”;recognize“认出”。 4.—Have you decided which house to buy? —No,not yet.I must find a house that is ________ for all kinds of transportation. A.convenient B.appropriate C.available D.cont

4、ent 答案与解析:A convenient“方便的;便利的”,其主语通常是物,符合题意。 5.Teachers pay more attention to the ________ skills and show students the way to catch the main ideas. A.meaningful B.careful C.practical D.acceptable 答案与解析:C practical“实用的”符合题意。meaningful“有意义的”;careful“仔细的”;acceptable“可接受的”。 6.If Newton liv

5、ed today,he would be surprised by what has been ________ in science and technology. A.diagnosed B.discovered C.ignored D.determined 答案与解析:B discover“发现”。句意:如果牛顿活到现在,他将会对迄今为止在科技上的发现惊讶不已。diagnose“诊断”;ignore“忽略”;determine“决定”。 7.I call him ________;even when there is not much to say. A.now

6、and then B.by and by C.step by step D.more or less 答案与解析:A now and then表示“不时地,偶尔”。句意:我不时给他打个电话,尽管有时候也没有太多的话要说。by and by表示“不久,马上”;step by step表示“逐步地”;more or less表示“大约”。 8.Mike seldom asks ________ questions in class,but today he raised ________ fairly good one. A./; a B.the; a C./; th

7、e D./; / 答案与解析:A 此题考查冠词。question是复数形式,根据语境可知在课上,Mike很少问问题,泛指,故前面是零冠词,后面一空用不定冠词a修饰。one泛指今天他提了一个相当不错的问题。 9.I've already told you never to ________ my things. A.mess up B.put up C.clean up D.make up 答案与解析:A mess up“搞糟,弄乱”。句意:我早已经告诉过你不要乱动我的东西! 10.She ________ great importance ________ r

8、egular exercise. A.ties; to B.puts; to C.attaches; to D.lays; on 答案与解析:C attach importance to 重视。句意:她非常重视定期锻炼。 11.Jack almost fell off the cliff,but managed to ________ until help came. A.keep on B.catch on C.count on D.hang on 答案与解析:D hang on 牢牢抓住,抓紧不放。句意:杰克差点从悬崖上掉下来,但他努力抓住不放直到

9、获救。keep on(doing sth.)继续(做……);catch on 理解;count on 指望,依赖。 12.________ everyone can hear the speaker,there is no ________ to turn up the radio. A.Now that; point B.Even if; point C.Now that; need D.Even if; need 答案与解析:C now that 引导让步状语从句;there is no need to do sth.是一个固定句型,意思是“做某事没有必要”。 13.I

10、 can't bear ________,so I hope you can come on time. A.to keep waiting B.to keep to wait C.being kept waiting D.being kept to wait 答案与解析:C bear 表示“忍受”时,后可跟名词、动名词或不定式作宾语。keep 作使役动词使用,后面不跟不定式作主语补足语。 14.We found the meeting room thoroughly ________ and everything ________ in good order. A.cle

11、aned; arranged B.cleaned; arranging C.cleaning; arranged D.cleaning; arranging 答案与解析:A cleaned 和arranged 皆为过去分词在句中作宾语补足语,表示状态。 15.—I'd better ________ now.The water is boiling in the kitchen. —Good­bye. A.ring off B.ring up C.hold on D.ring back 答案与解析:A 根据语境应是“挂断电话”,故答案为A。ring

12、up 意为“打电话”;hold on 意为“不挂断”;ring back 意为“回复电话”。 Ⅱ.阅读理解 My dad is very unique because of his personality and lifetyle,For instance,he put his watch on his left hand,even though he's a lefty,and parking his car only in the garage is just his thing and doesn't change. My father only wears suits durin

13、g the week because it's something very professional and formal.He loves to teach what he knows,from teaching my mother,aunt,and sisters driving skills to teaching his kids vocabulary.Also,whenever he is asked to do something at work,whatever it is,he will always complete the task on time. My mother

14、 buys most of his clothes,as he hates big crowds.In his house,children watch TV only after finishing all homework,which he believes is the best,because the child does his homework and still stays happy. One of my father's main focuses in life is making sure his children grow up the fight way,like h

15、e did.He grew up with one sister in Chicago.As he got older,he got married to my mother who is three years younger than him. My dad is an individual with numerous qualities.His personality is just very wonderful to live with.The manners he shows are so refined and probably much better than most pe

16、ople.I admire my father and want to be just like him when I grow up. 1.The author used examples in the first paragraph to show his father ________. A.is a stubborn man B.has only one garage C.is a unique person D.doesn't want any change 答案与解析:C 细节理解题。由本段的结构可以看出,For instance后所举的例子是为了论证第一句话所提出的观

17、点,就是“My dad is very unique”。本题易。 2.Which of the following is NOT true about the author's father? A.He is keen on shopping very much B.He wants to look professional and formal C.He takes good care of his children D.He is always punctual for the work 答案与解析:A 细节判断题。由第三段的“My mother buys most of hi

18、s clothes,as he hates big crowds.”可以看出,爸爸讨厌购物,都是妈妈帮他买。由此可以判断A项错误。本题易。 3.According to the passage,the author's father ________. A.first met his wife in Chicago B.has a sister three years younger C.got married at a very old age D.gets along well with his family 答案与解析:D 推理判断题。由文章的叙述来看,父亲和孩子们以及妻子相

19、处得都很好。A项没有提到;倒数第二段提到妈妈比爸爸小三岁,而不是他的妹妹比他小三岁,故排除B;倒数第二段中“got older”意思是长大,而不是变老,故排除C项。本题难。 4.We can infer from the text that ________. A.parents could have a great influence on their kids B.father is always the strictest person in a family C.children want to grow up just as their fathers D.good per

20、sonalities make a person extraordinary 答案与解析:A 推断题。由文章的叙述结合最后一段的“I admire my father and want to be just like him when I grow up.”可以看出,父母对孩子的影响很大。本题易。 Ⅲ.篇章结构 The seven Cs of a good letter What is the secret of writing a good letter?Here are two main ones.Don't try to be fancy.Don't try to impress

21、 your reader.You will be successful if you follow these seven Cs. Clear.Use short,direct sentences.__1__ Talk as if the reader were right there with you.Above all,don't use an introduction. Correct.__2__ Don't guess,even for spelling.Refer to your dictionary.If you need to,check a reference book t

22、oo.Use them as much as you need to. Complete.Don't scatter our points.__3__ This is good organization too. Courteous.Be friendly rather than overly casual.Present your information nicely even if you are complaining about something.In all letters,treat others as you want them to treat you. Concis

23、e.Make each point as clearly and briefly as you can. Conversational.This is really the secret of good writing.__4__.Such a letter has a natural,friendly tone.Let your personality come through naturally. Considerate.__5__ Write about what you belieye the reader needs or wants to know.Try to be hel

24、pful.This will build good feeling toward you. The seven Cs are about writing letters.But how about school papers?Use the seven Cs.Write as if you were talking to your teacher or professor.You'll be surprised.You'll almost instantly become a good writer.And you might even enjoy writing from now on

25、 A.Just“talk”to the person. B.Think of the readers' point of view as you write. C.Make them easy to understand. D.Include long sentences in your letter. E.Make sure what you say is correct. F.Writing should not be taken too seriously. G.Finish one point completely before going on to the next

26、 答案:1.C 2.E 3.G 4.A 5.B Ⅳ.短文改错 Dear friends, I'm glad to have had this chance to speak to so many friends. My dream is to be a teacher.Some students may wonder how,as they think being a teacher is hard while their pay is little.Therefore,I have my own ideas about that. As we all know,the teac

27、her is too important and necessary for social and economic develop.I have had the dream becoming a teacher since my childhood.I love being with child because they make me feel young,energetic and happy.In the fact,I think I can teach the next generation to be useful people who will be able to serve

28、their country. That's all.Thank you. 答案: Dear friends, I'm glad to have had\ this chance to speak to so many friends. My dream is to be a teacher.Some students may wonder ,as they think being a teacher is hard while their pay is .,I have my own ideas about that. As we all know,the teacher is

29、important and necessary for social and economic .I have had the dream becoming a teacher since my childhood.I love being with because they make me feel young,energetic and happy.In the\ fact,I think I can teach the next generation to be useful people who will be able to serve country. That's all.Thank you.

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服