ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:8 ,大小:68.75KB ,
资源ID:2815615      下载积分:6 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/2815615.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2014高二英语选修七Unit-2-Robots课件及强化练习题7份.docx)为本站上传会员【快乐****生活】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2014高二英语选修七Unit-2-Robots课件及强化练习题7份.docx

1、 Unit 2  Section Ⅰ Ⅰ.单词拼写 1.The whole community felt great ________(同情) for the family's bad luck. 2.David really has a thick skin! He said such ________(可笑的) and unreasonable words after his mistake. 3.We ________(宣布) that these decisions shall not be put into practice. 4.Almost all black pe

2、ople have a great voice; I really ________(羡慕) them. 5.You are late again. Your ________(奖金) will be reduced by fifty percent. 6.Children enjoy reading science f________. 7.The students have strong d________to discuss the question. 8.The mother was a________when her baby fell onto the ground and beg

3、an to cry. 9.Playing tennis is one of his greatest s________. 10.Would you please do me a f________to push the car to start? 答案:1.sympathy 2.absurd 3.declare 4.envy 5.bonus 6.fiction 7.desire 8.alarmed 9.satisfactions 10.favour Ⅱ.用括号内所给词的正确形式填空。 1.“We must take ________ measures to solve the problem

4、 the manager said ________. (firm) 2.What ________ the women most was that when they were talking about the ________ news about the girl, she became ________ so that she ran away as soon as she heard this.(embarrass) 3.He ________ to his friends why he was late but none of them thought his _______

5、 believable. (explain) 4.Coco is a ________ singer. She is a singer of great ________ for music and dancing. (talent) 5.Anne was sleeping when the phone ________ her awake. She was even ________ to hear the ________ news that another bombing had hit Birmingham. (alarm) 6.Everything went on ________

6、 after they ________ away all these difficulties. (smooth) 7.He didn't get ________ to her until he was 36 years old but their ________ only lasted 5 years. After their divorce he decided to ________. This time he chose a woman who was kindhearted though not beautiful. (marry) 答案:1.firm; firmly 2.em

7、barrassed; embarrassing; embarrassed 3.explained; explanation 4.talented; talents 5.alarmed; alarmed; alarming 6.smoothly; smoothed 7.married; marriage; remarry Ⅲ.完成句子 1.________ ________ ________(让我满意的是), we have settled everything in connection with this. 2.Some people ________ ________ ________ _

8、渴望……)a nicer car and a bigger house. 3.Please ask him to________ ________ ________(给我打电话)before nine tomorrow morning. 4.The woman dare not ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________(把她的婴儿独自留在房子里)even for five minutes. 5.Do you think he will __________ __________ ________

9、 ________(声明反对这项计划)? 答案: 1.To my satisfaction 2.have a desire for 3.ring me up 4.leave her baby alone in the house 5.declare against the plan Ⅳ.单项填空 1.The teacher allowed us 5 minutes to ________ the text through to get a general idea of the whole passage. A.discuss B.adapt C.pile D.scan 答案:D 句意为“老师

10、给了我们5分钟时间来浏览(scan)全文,掌握其大意”。 2.―Do you know when Britain ________ war on Germany during the Second World War? ―In 1939,I suppose. A.announced B.declared C.fought D.attended 答案:B declare通常指正式地“公布,宣布,宣告”;declare war on“对……宣战”。 3.Do you know that every man here ________ you your freedom to do what you

11、want? A.envy B.like C.appreciate D.enjoy 答案:A 考查动词词义。envy“忌妒”;like“喜欢”;appreciate“感激,欣赏”;enjoy“喜欢”。由句意可知A项正确。 4.―Ring me ________ every day,will you? ―With pleasure. Do ring ________, please. A.up; back B.back; back C.back; up D.on; for 答案:A 句意为――“每天给我打电话,好吗?”――“好的,请给我回电话。”ring up“打电话”;ring back“回电话

12、 5.It is none of your business ________ other people think about you. Believe yourself. A.how B.what C.which D.when 答案:B 分析句子结构可知,it作形式主语,而真正的主语应为后面的从句,且从句中缺少动词think的宾语,故用what引导。 6.This new product,________, this new style of shirt, is not very attractive to young people. A.rather than B.other tha

13、n C.or rather D.or else 答案:C 考查动词辨析。or rather“更确切地说”,常用作插入语,修正前面所说的话,符合题意。rather than“宁愿;而不是”;other than“除……之外”;or else“否则;要不然”,皆与句意不符。故选C。 7.The accident happened on such an evening with strong winds ________ by heavy rain. A.appeared B.happened C.accompanied D.mixed 答案:C 考查动词辨析。句意:那场事故发生在这样一个夜晚――强

14、风伴随着大雨。with strong winds accompanied by heavy rain为with复合结构作定语。accompanied by...“由……陪伴”,符合语境。mixed应与介词with搭配才对。 8.The old woman ________ her sons and daughters ________ and see her from time to time. A.suggested; to come B.hoped; to come C.desired; coming D.desired; to come 答案:D 考查动词辨析。句意:这位老妇人渴望她的儿

15、女儿们不时地来看望她。suggest doing sth.“建议做某事”;hope to do sth.“希望做某事”;desire sb. to do sth.“渴望某人做某事”。 9.It's unnatural for a mother to leave her child ________ to enjoy herself. A.alone B.lonely C.lone D.loneliness 答案:A 考查leave的短语。句意:作为母亲,让孩子独自一个人玩是不合常理的。leave... alone表示“丢下……不管”,是固定短语,故选A。 10.The patient is s

16、eriously ill. Better have him ________ on in no time. A.operate B.to operate C.operating D.operated 答案:D 考查have的用法。have sb. do sth.“让某人做某事”;have sb. doing sth.“让某人持续做某事”;have sb. done“遭遇到某事”。句意:这个病人病得很严重,最好立刻给他动手术。此句中him与operate为被动关系。故D项正确。 Ⅴ.阅读理解 A Norah had a cottage on a cliff(悬崖)above a big bay

17、 In winter it could be very unpleasant because of strong winds and sea waves. In fact, when a gale was blowing, Norah and her husband got used to sleeping in a small room downstairs, because their bedroom upstairs, which faced the gales, had a very big window, and they were afraid that an extra vio

18、lent wind might break it and blow pieces of broken glass over them. Also, the salt wave from the sea put an end to many of the colorful plants Norah planted in her garden. She tried putting up a fence to protect them, but the wind just hit it, went up over the top and then down the other side, so in

19、 the end she filled the garden with trees and bushes that liked salt. But most of the summer Norah enjoyed her cottage and garden very much. At weekends she could sit outofdoors in the sun, looking at the beautiful view, with interesting ships and boats passing by, and she could very easily cycle do

20、wn to the sea for a swim. Now, Norah and her husband had plenty of friends and relations. In the summer lots of them used to come to enjoy the beautiful place, and in the end it really became quite annoying for the couple. When they were at home, they found friends and relations arriving, expecting

21、to be given unlimited drinks and meals, sitting in the sun for hours, and talking as if Norah and her husband had nothing else to do but entertain and listen to them. This went on for several years. Norah didn't wish to appear rude by refusing to let her friends and relations but on the other hand,

22、she was getting tired every summer. Then one day Norah was complaining about this to her hairdresser while she was doing her hair. “You're disturbed by too many uninvited guests, aren't you?” said the hairdresser. “Why don't you try my way of escaping?” “What's that?” asked Norah. “Well,” the hairdr

23、esser answered, “when the bell rings, I will put on my coat and take my shopping bag. If it's someone I don't want to see, I will say innocently, ‘ I' m sorry, but I've got to go out. ’ But...” 文章大意:这篇文章主要讲了每年夏天,总有许多亲戚和朋友来Norah夫妇的家,他们已经厌倦了这样的不速之客,理发师告诉了Norah一个逃避的好方法。 1.The underlined word “gale” in

24、Paragraph One can be replaced by “________”. A.wind B.ship C.sea D.animal 答案:A 考查词义猜测。根据上文中的“because of strong winds”,以及句子谓浯“was blowing”可推知该词的意思为“风”,故选A。 2.How did Norah go to the sea for a swim? A.She went there by ship. B.She walked there. C.She swam there. D.She went there by bicycle. 答案:D 考查细节理

25、解。根据第三段中的“she could very easily cycle down to the sea for a swim”,可知,应选D。 3.We can infer that ________. A.lots of friends came to visit them in winter B.few friends came to visit them in winter C.friends came to visit them only for drinks and meals D.Norah was a good cook 答案:B 考查推理判断。根据第一段中的第二句及第四段中

26、的第二句和第五段中的第二句可推知答案应为B。 4.Which of the following is the best title? A.A Good Place for Enjoying the Sea B.A Visit to Norah C.A Clever Way of Escaping D.A Warmhearted Couple 答案:C 考查标题判断。这篇文章主要讲了每年夏天,总有许多亲戚和朋友来Norah夫妇的家,他们已经厌倦了这样的不速之客,理发师告诉了Norah一个逃避的好方法。文章的精彩之处在于理发师提出的方法,故选C。 B A 1.6meter tall robot m

27、ay soon become the best friend for lonely elderly people, as Chinese scientists are making the final sprint(冲刺)toward its market launch(投放), said a senior researcher on the robot project on Saturday. “We are working on testing the exact functions and ways to reduce the cost in preparations for an ex

28、pected market launch of the robot in two to three years,” said Li Ruifeng, a member of the project. He said the team hoped to reduce the cost so that the robot can be priced at 30,000 to 50,000 yuan, which is expected to be an affordable price for most of China's betteroff families. The robot has be

29、en developed with the functions of fetching food, medicine, sounding alarms in case of water or gas leakage, sending texts or video images via wireless communications, and even singing a song or playing chess to entertain its masters. Li said that the robot, developed independently in China, has tec

30、hnology at the same level as those in western labs. China set about the research of the robot in 2007, when it was listed as a national key project. It is backed by government funding(拨款). China has the world's largest elderly population with 159 million people over 60, accounting for 12 percent of

31、its total population. According to a survey by the Ministry of Civil Affairs, more than 10 million caregivers and nurses are needed to attend the elderly population, as most of Chinese elderly prefer to live their retired lives at home. 5.The passage mainly talked about________. A.the problems of Ch

32、inese elderly population B.the advantages of the Robot caregivers C.robot caregivers for the elderly to the market D.the government's attention to the elderly 答案:C 主旨大意题。由第一段首句“A 1.6meter tall robot may soon become the best friend for lonely elderly people, as Chinese scientists are making the final

33、 sprint toward its market launch”可知。 6.The underlined word “backed”in the last paragraph means________. A.supported B.suggested C.controlled D.stopped 答案:A 词义猜测题。由前一句的“a national key project”及其后的“by government funding(拨款)”可知。 7.From the last paragraph we know that________. A.our government pays no a

34、ttention to the elderly people B.China has the world's largest elderly population C.Chinese elderly people prefer to be looked after by robot caregivers D.robots are the best friends for the lonely elderly people 答案:B 细节理解题。由最后一段第三句“China has the world's largest elderly population with 159 million p

35、eople over 60, accounting for 12 percent of its total population.”可知。 8.Which of the following is true according to the passage? A.Robot caregivers will appear in the market in 2 or 3 years. B.Robot caregivers can help elderly people to everything. C.The robot needs some technology from western labs

36、 D.The robot is expected to be bought by every people. 答案:A 细节理解题。由第二段“We are working on testing the exact functions and ways to reduce the cost in preparations for an expected market launch of the robot in two to three years”可知。 9.The author wrote the passage to________. A.advertise a robot caregiver to the elderly B.tell China elderly not to worry about their life C.explain how robot caregivers work in the future D.introduce a newlydeveloped robot caregiver 答案:D 主旨大意题。综合全文可知,本文讲述了一种可以照顾孤独老年人生活的机器人即将面世以及与其相关的测试、成本、功能、技术、前景等。 20 × 20

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服