ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:3 ,大小:67.37KB ,
资源ID:2815478      下载积分:5 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/2815478.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2019人教版高三英语一轮复习练习必修三-Unit-1有答案.docx)为本站上传会员【人****来】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2019人教版高三英语一轮复习练习必修三-Unit-1有答案.docx

1、 必修三 Unit 1 [基础回顾] Ⅰ.单句语法填空(导学号02516093) 1.Please accept our  apology  (apologize) for the inconvenience this matter has given you. 2.He hurt me deeply and begged me to forgive him  for  his actions. 3.You must remind him  to take  (take) his medicine,in case he forgets. 4.In my hometown,the

2、re is a tradition that we will hold a  celebration  (celebrate) party when we enter a higher school. 5.I find that doing physical exercise a couple of times a week makes me feel more  energetic  (energy). 6.If you want to catch that train you'd better set  off  for the station immediately. 7.No offi

3、cial  permission  (permit) has been given for the event to take place. 8.After taking some photos,they stopped at the top of the hill  to admire  (admire) the scenery. 9.He tricked her  into  marrying him by pretending that he was rich. 10.Miss Yang promised to attend my birthday party,but she hasn'

4、t turned  up  so far. Ⅱ.单句改错(每句一错)(导学号02516094) 1.Jane's sister played a trick to her―she put orange juice in her shampoo bottle! to→on  2.Either you or the headmaster are to hand out the prizes to those gifted students at the meeting. are→is  3.This story reminds me my experience when I was a middl

5、e school student. my前加of  4.We're looking forward to hear from you as soon as possible. hear→hearing  5.Obvious,students are terrible at adjusting their sleep cycles to their daily schedule. Obvious→Obviously  Ⅲ.佳句写作(导学号02516095) 1.很明显,她很受学生们的欢迎。(It is obvious...) 答案:It is obvious that she is popula

6、r with students. 2.我会守信,并且我会将一切告诉他的。(keep one's word) 答案:I'll keep my word and tell him everything. 3.虽然因特网很有帮助,但你也不能上网太多。(while) 答案:While the Internet is of great help,you can't surf it too much. 4.这种小车结果证明是不可靠的(unreliable)。(turn out) 答案:The kind of car turns out to be unreliable. 5.英语很难在短时间内学好。(be

7、+adj.+to do) 答案:English is very difficult to learn well in a short time. [技能提升] Ⅰ.阅读理解(导学号02516096) Thanksgiving is an important festival in North America.We interviewed several students from the US and Canada.Here is what they have told us about their Thanksgiving experiences. Josie from New York,U

8、SA “In America,Thanksgiving is celebrated every year at the end of November.It is to remember the first group of people from Europe to live in America.When they first arrived,they found the environment strange.But they learned to survive after some native American friends showed them how to grow and

9、 find food.Thanksgiving is meant to be a traditional celebration.” Todd from California,USA “Thanksgiving is the first day of Christmas shopping.That means we have four weeks to buy Christmas presents for our families and friends.For me and my friends,the most important part of the festival is the b

10、ig football game on TV.The match is watched by millions of people all over America.Thanksgiving is seen as an exciting day for football!” Ian from Saskatoon,Canada “In Canada,Thanksgiving is held on the second Monday in October.On the Sunday before Thanksgiving Day,many people go to church.Thanks ar

11、e given for all the good things that happened to them during the year.I always give thanks for the nice big turkey I'm going to have at the family dinner! Like all festivals,Thanksgiving is about food!” Katie from Maritimes,Canada “On Thanksgiving Day,we have dinner with all our cousins,aunts and un

12、cles.It is always very busy.Sometimes we have two Thanksgiving dinners because we go to both our grandparents' houses.The dinner is usually attended by more than twenty people at each house! My mother and my aunts do all the cooking but the washingup is done by me and my cousins.And that's not an ea

13、sy job! But I don't mind because Thanksgiving is meant to be a time to give thanks.” [语篇解读] 本文是一篇应用文,主要讲的是美国和加拿大的一些学生在感恩节的不同经历。 1.People in the USA and Canada ________ . A.have the same opinion of Thanksgiving B.have different opinions of Thanksgiving C.feel that Thanksgiving is about food D.have no

14、 interest in Thanksgiving 解析:B [推理判断题。从所采访的四个学生的内容可知,美国人和加拿大人对感恩节持不同的观点和看法,所以答案选B项。] 2.When is Thanksgiving celebrated every year in Canada? A.On the second Monday in October. B.On the second Monday in November. C.At the end of October. D.At the end of November. 解析:A [细节理解题。从第三个采访“Ian from Saskatoon

15、Canada”中的“In Canada,Thanksgiving is held on the second Monday in October.”可知,答案为A。] 3.Where does the person who thinks that Thanksgiving is a traditional celebration come from? A.New York.     B.California. C.Saskatoon D.Maritimes. 解析:A [细节理解题。从第一个采访“Josie from New York,USA”中的“Thanksgiving is meant

16、 to be a traditional celebration.”可知选A。] 4.What is the main idea of this passage? A.Students learn to give thanks on Thanksgiving. B.Many students like spending Thanksgiving at home. C.Students have different experiences on Thanksgiving. D.Thanksgiving is an important festival in North America. 解析:C

17、 [主旨大意题。本文主要讲的是美国和加拿大的一些学生在感恩节不同的经历,所以选C项。] Ⅱ.阅读填句(七选五)(导学号02516097) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 Fun Halloween Activities for a Family Halloween is a special time for families. __1__ It is also a great opportunity for adults to develop the relationship with their children.Here are a fe

18、w Halloween activities for the whole family. ・Prepare some mysterious gifts for your neighbors. Halloween is a festival with pranks (恶作剧)when you can quickly get people in the spirit of the holiday. __2__ When I was a child,my parents prepared a full bag of various treats and goodies and sent them t

19、o our neighbors. ・ __3__  Change any room of your house into a dressing room and let your children perform an improvised(即兴的) show with their creative and beautiful costumes.Don't forget to capture those fun moments with a camera. ・Go to pumpkin farmland. 4__ Before the adventure,set rules with your

20、 children like no going out of your sight and no fights.Most probably your kids will be curious to learn interesting facts about how to grow and choose pumpkins. When you need a pumpkin for a pie you should pay attention to the texture and taste,but if you choose a pumpkin for carving,pay attention

21、to its size,shape and ripeness.Always pick pumpkins with dry stems (茎). __5__ Take plenty of photos and have fun! A.Teach your kids some simple rules. B.Arrange a Halloween fashion show. C.This can be another way to celebrate Halloween. D.Change your house into a haunted (闹鬼的)house. E.Just make sure

22、 they are harmless to anyone's health. F.It's all about unique family traditions,fun and interesting. G.Get your children involved in planting pumpkin seeds and making tasty desserts. [语篇解读] 本文是说明文,讲述了一个家庭如何过万圣节,并享受其中的乐趣。 1.F [根据空前Halloween is a special time for families.及空后It is also a great opport

23、unity for adults to develop the relationship with their children.可知,这里是对万圣节的一种解释,故选F。] 2.E [根据空前的Halloween is a festival with pranks(恶作剧)可知,确保万圣节的恶作剧不要对他人的健康造成伤害,故选E。] 3.B [根据此段Change any room of your house into a dressing room and let your children perform an improvised(即兴的) show with their creativ

24、e and beautiful costumes.可知,此处提到万圣节可以安排一个时装表演,故选B。] 4.C [根据小标题去南瓜地可知,这是庆祝万圣节的另外一种方式,故选C。] 5.A [根据空前的关键词pay attention to及choose可知,这里提到教给孩子一些选南瓜的技巧,故选A。] Ⅲ.语法填空(导学号02516098) (2018・山西长冶一中、沂州一中、临汾一中、康杰中学、晋城一中联考)My husband and I were paying a visit 1. ________ my parents in Tucson.We went to a fastfood r

25、estaurant for dinner together.My husband went to the counter 2. ________ (order)dishes and I stood with my parents. My dad is 90 years old.He can hardly see very well and walks with a stick.I was scanning the restaurant,3. ________ (wait) to sit at the first table that was 4. ________ (convenient)th

26、an others.A woman who was sitting with her son made eye contact with me and asked me to come to her.With a 5. ________  (puzzle)look on my face.I pointed to myself and said,“Me?”She 6. ________ (nod)and said,“Yes,you.”I walked to the table and she said,“Bring your family here.I can finish eating at

27、the counter.My son is in 7. ________ hurry to leave anyway.”My eyes 8. ________ (fill) with tears as she wiped down the table and guided my dad to the seat. I always believe that there are 9. ________ (nature)kind people in this world.This woman has set a good example to her son,10. ________ is a really lucky guy. 答案: 1.to 2.to order 3.waiting 4.more convenient 5.puzzled 6.nodded 7.a 8.were filled 9.naturally 10.who 20 × 20

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服