ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:40 ,大小:653.50KB ,
资源ID:2282690      下载积分:12 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/2282690.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(高起专英语入学考试机考备考试题题库试题.doc)为本站上传会员【a199****6536】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

高起专英语入学考试机考备考试题题库试题.doc

1、 高起专英语入学考试机考备考试题 第一部分阅读 阅读1 A small plane had some trouble while it was flying in the sky. The pilot know that there was nothing he could do to help the plane in the air any longer. There were three passengers in the plane. So he told them that they were in dangerous situation (情况). In the end,

2、he said, “I’m a middle-aged man with two small children and a wife. I’m sorry to tell you there are only three parachutes (降落伞) on the plane.” One of the passengers said, “I’m a great man! I’m the cleverest man in the world, and the world can’t do anything without me!” With these words he followed

3、the pilot and jumped out in a hurry with another pack of parachute. The other two passengers, an old man and a young soldier, were quiet for a moment, “My son,” he said, “I’m very old, I’m ready to meet the God. Don’t worry about me, young man, jump out with the last parachute. Be quick.” “You don

4、’t have to think so,” the young soldier answered, smiling, “That world’s cleverest man jumped out just now only with my field pack.” 1. There was something wrong with the plane. A.before it took off B.as soon as it took off C.while it was flying D.when it was to land 答案:C 2. The pilot t

5、old the passengers that. A.they were in danger B.they were going to land C.there weren’t enough parachutes for them all D.both A and C 答案:D 3. “I’m ready to meet the God.” means. A.he’s going to see a man B.he would face his death C.he’s going to use the last parachute D.he’s going to vi

6、sit his friend 答案:B 4. The old man was. A.a careful man B.a foolish man C.a man of selflessness D.a clever man 答案:C 5. From the story, we can guess thatwas sure to die. A.the cleverest man in the world B.the pilot C.the old man D.the young soldier 答案:A 阅读2 One day, an ant was

7、drinking by a small river and fell into it. She tried her best to reach the side of the river, but she couldn’t. The poor ant got too tired, but she was still doing her best. At this time, a bird saw her. She threw a piece of wood to her. With it the ant got to the other bank of the river. When the

8、 ant was drying herself in the grass, she heard a man coming. The man was walking without wearing any shoes and carrying a gun in his hand. As soon as he saw the bird, he wanted to kill her. But the ant bit him in one of his feet just as he was going to kill the bird. He stopped to see what had bitt

9、en him. At that time the bird flew away at once. 1. One day an ant ______ by a small rive. A.was playing B.was dancing C.was singing D.was drinking 答案:D 2. Though the ant was too tired, she ______ to reach the other side of the river. A.lot hope B.stopped trying C.went on trying D.cri

10、ed for help 答案:C 3. The ant at last got to the other bank of the river because ______. A.a bird helped her B.a man helped her C.another ant helped her D.she found a piece of paper 答案:A 4. The man didn’t kill the bird because ______. A.he lost his gun B.he didn’t want to do so C.the an

11、t made him lose the chance D.it was not right to kill birds 答案:C 5. The story tells us that ______. A.the bird is very beautiful B.how foolish the ant is C.we should help those in trouble and we ourselves often need help, too D.a bird can’t help an ant and an ant can’t help a bird 答案:C

12、阅读3 A boy and his father were walking in the mountains. Suddenly the boy fell, hurt himself, and cried, “AAAhhhhhhhh!!!” To his surprise, he heard the voice repeating, somewhere in the mountain, “AAAhhhhhhhh!!!” Then the boy shouted, “Who are you?” He received the answer, “Who are you?” He got an

13、gry at the answer, so he shouted, “Foolish!” He received the answer, “Foolish!” He looked at his father and asked, “What’s going on?” The father smiled and said, “My son, listen.” And then he shouted to the mountain, “I love you!” The voice answered, “I love you!” Again the man cried, “You are th

14、e best!” The voice answered, “You are the best!” The boy was surprised, but he did not understand. Then the father explained, “People call this ‘Echo’(回声), but really this is Life. It gives you back everything you say or do. Our life is just a reflection of what we have done. If you want more lov

15、e in the world, have more love in your heart. If you want to be successful, work hard. This can be used in everything in life. Life will give you back everything you have given to it.” 1. At first the boy cried because. A.he hurt himself and felt bad B.he wanted to give himself a surprise C.

16、he felt it was so quiet in the mountain D.he hoped his father would help him 答案:A 2. When the boy heard the voice repeating, he thought. A.it was foolish to hear others’ voice B.someone else in the mountain liked his voice C.there were many other people in the mountain D.he was laughed at b

17、y someone else in the mountain 答案:D 3. The father shouted to the mountain to. A.find out who was repeating his voice B.have fun with other people in the mountain C.show more examples to his son before giving him the answer D.let his son know whose voice was louder 答案:C 4. The word “Echo”

18、 means. A.life itself B.repeating voice C.love in the world D.everything in life 答案:B 5. From the story, we know. A.the boy didn’t like others’ voice at all B.the father had his own way to teach his son C.it is not polite to repeat others’ voice D.the boy and his father were rather tired

19、 答案:B 阅读4 Texas (德克萨斯州) was the biggest state before Alaska (阿拉斯加) became the forty-ninth state in 1959. One good way to understand the size of Texas is to learn about its weather. Different parts of the state have different kinds of weather. Laredo(拉雷多),Texas, is one of the hottest cities i

20、n the United States in summer. The best time to visit Laredo is in the winter, when it is pleasantly (宜人的) warm. Amarillo(阿马里洛), Texas, gets very cold in winter. There is sometimes more snow in Amarillo than in New York, which is a northern city. Summer is better, but sometimes it gets quite hot. T

21、he best time to visit Amarillo is in the autumn when it is cool. If someone asks you about the weather in Texas, you ask him, “What part of Texas do you mean?” 1. Which of the following statements is TRUE? A.Texas is the biggest city in America. B.Alaska is the biggest city in America. C.Texa

22、s is the second biggest state in America. D.Alaska is the second biggest state in America. 答案:C 2. In the passage the sentence “Different parts of the state have different kinds of weather.” Means _____. A.America is very big B.Texas is very big C.Texas is far from Alaska D.Laredo is very h

23、ot 答案:B 3. _____ is the best time to visit Laredo. A.Summer B.Winter C.Spring D.Autumn 答案:B 4. Which city do you go to in winter if you are a ski lover? A.Amarillo. B.Laredo. C.Guangzhou. D.Hainan. 答案:A 5. According to the passage, Texas maybe lies (位于) _____ of America. A.in th

24、e south B.in the north C.to the south D.to the north 答案:A 阅读5 One afternoon, Kate and her brother Bob went out to play. Kate was eight, and Bob was ten. “Let’s go to the bridge and we can see fish in the river.” said Kate. “I don’t know,” Bob said. “Mum told us, ‘Don’t go on the bridge’. S

25、he said it is dangerous.” Kate said, “I am not afraid. Are you?” They walked onto the bridge and began looking for fish in the river. The bridge was a train bridge. Trains went over the bridge three times a day. The children were standing in the middle of the bridge when they heard a loud noise

26、 “A train is coming!” Bob shouted. “Run!” He ran to the end of the bridge. He was safe. Kate ran, too, but she fell. The train was coming fast. Kate ran towards Bob. She fell again right on the train tracks. There was no time to leave. She had to lie down between the tracks. A few seconds later,

27、 the train went over the girl, but she was not hurt at all. She stood up and said to Bob, “Don’t tell Mum! Don’t tell Mum!” At last their mother found out about the story. She was angry because they went onto the bridge. But she was happy that Kate was all right. 1. Bob and Kate were. A.twi

28、ns B.brothers C.sisters D.brother and sister 答案:D 2. One afternoon they went to the bridge to see. A.their mother B.fish C.the train D.the river 答案:B 3. When the train came, the children were. A.in the middle of the bridge B.at the end of the bridge C.on their way to the bridge D.

29、away from the bridge 答案:A 4. Where was Kate when the train was going over her? A.Right on the train tracks. B.On one of the tracks C.Between the tracks. D.Beside the tracks. 答案:C 5. When their mother knew about the story, she was A.happy B.angry C.sorry D.both angry and happy 答案:D

30、 阅读6 A man walked into a pet shop one day with a large and very ugly dog. It had long hair, short legs, no tail and a very wet nose. “Good morning, sir.” The owner of the pet shop said. “How can I help you?” “I want to sell this dog.” The pet shop owner looked at the dog and shook his head.

31、I’m sorry. I can’t give you anything for that animal. No one will want to buy him,” he said. “Why not?” asked the man. “He’s clean, well-behaved and healthy.” “Look at him, sir,” said the pet shop owner. “He hasn’t got a tail, his legs are too short and his hair is too long. Who would want to buy

32、 such a dog?” “Well, I guess you’re right,” the man said. “But he can talk.” “What do you mean he can talk?” the pet shop owner asked. “Yes, he can speak perfect English. Just listen,” the man answered. The dog then spoke. “It’s true, sir,” he said. “I am the world’s greatest talking dog. I’ve

33、been to America and talked to the President at the White House in Washington. I’ve talked to the Queen of England and the Emperor of Japan. Please buy me, sir. This man is very cruel to me. He makes me work too hard and doesn’t feed me very well. He never takes me for a walk or gives me a bath. Some

34、times he leaves me alone for weeks. I’m so unhappy, sir. Please buy me and find a good home for me.” The pet shop owner could hardly believe what he was hearing. “That’s amazing,” he said. “You’re right. He is a talking dog. But tell me, why do you want to sell him?” “Because I’m tired of all his

35、lies,” the man said. 1. What did the dog owner want to do? A.He wanted to buy a new dog. B.He wanted to pet his dog. C.He wanted to sell his dog. D.He wanted to show how he had trained his dog to speak. 答案:C 2. The pet shop owner didn’t want to buy him at first because the dog _____. A.c

36、ouldn’t speak English B.was too talkative C.was well-behaved D.wasn’t good-looking 答案:D 3. The man denied that _____. A.his dog was ugly and unhealthy B.he had a talking dog C.his dog was nice to look at D.he was cruel to the dog 答案:D 4. The dog said that he _____. A.had met and spok

37、en to important people B.was perfectly happy at his owner’s place C.enjoyed hard work and baths D.liked making tricks 答案:A 5. The dog complained that _____. A.his owner took him out for a walk B.he had to stay alone for a week. C.his owner wanted to sell him D.his owner looked after him b

38、adly. 答案:D 阅读7 In Kansas City, Missouri, a computer helps fire fighters.The computer contains information about every one of the 35,000 street addresses in the city.When fire fighters answer a call, the computer will give them important information about the burning building, its position and

39、 almost all the ways of helping fire fighters with the problems facing them.For example, it can give medical information about invalid living in a burning building.With this information, the fire fighters can take special care to find these sick persons and carry them away quickly and safely. The K

40、ansas City computer system also keeps a medical record of each of the city’s 9,000 fire fighters.This kind of information is especially useful when fire fighters get injured in action.With this information, doctors at the hospital can treat the injured fire fighters more quickly and easily. 1.M

41、issouri is most likely the name of _________. A.a well-known river B.the head of the fire fighters C.a state in the USA D.a new kind of computer 答案:C 2.The computer can give _________. A.useful and useless information about the city B.useful information about everyone living in the city C

42、useful information about every street address in the city D.information about every town around the city 答案:C 3.In the first paragraph, the word “invalid” means a person _________. A.who is badly injured B.who is helped by firemen C.who wants to be a fireman D.who has become weak through i

43、llness or injured 答案:D 4.The computer center can _________. A.give the firemen important help almost in every way B.have limited ways of helping firemen C.hardly give any useful information to the firemen D.put out every fire immediately 答案:A 5.If injured, the firemen will _________. A.

44、be treated at once with the computer’s help B.hardly get any treatment C.ask doctors and nurses for help D.be taken to hospital by the computer 答案:A 阅读8 People realize that, although animals may not have the same intelligence as human beings, they are smart enough to learn certain things.

45、 Dogs are extremely useful as companions for blind people.When a dog has been properly trained, he will always lead his blind master in the right direction and keep him out of danger.For example, seeing-eye dogs learn never to cross a busy road when cars are coming even if their masters command them

46、 to do so. Horses are also able to learn many things.Horses that are used for guard or police duty must learn never to be frightened of noises, traffic, and other disturbances.Racing horses are able to run much faster than other horses, but they are also quite high-strung (易紧张的..Therefore, it is ne

47、cessary for those people who train them to be very patient and understanding. The moving pictures and television can use trained animals too.Some animals, such as monkeys and foxes, are easy to film.All you have to do is to make a trail in front of the camera by dragging something that smells good

48、to the animals over the ground.Big animals, such as lions and tigers, can be photographed as they bound happily back to their families and dinner.If a movie actor is nearby, the well-trained animal will pay no attention to him. 1.Dogs who help blind people must learn _________. A.to obey all o

49、rders B.to obey only safe orders C.never to cross busy roads D.to cross roads when commanded to do so 答案:B 2.Racing horses are hard to train because they are _________. A.faster than other horses B.smaller than other horses C.cleverer than other horses D.more nervous than other horses 答案

50、D 3.What does “make a trail” mean here in the last paragraph? A.Place something to attract the animal. B.Give the animal a certain task. C.Order the animal to do things. D.Follow the animal to hunt. 答案:A 4.Lions can be photographed easily when _________. A.they are following a trail of

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2026 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服