ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:28 ,大小:196.04KB ,
资源ID:2190148      下载积分:10 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/2190148.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2022届高考英语一轮复习练习-阶段评估检测必修4.doc)为本站上传会员【a199****6536】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2022届高考英语一轮复习练习-阶段评估检测必修4.doc

1、2022届高考英语一轮复习练习 阶段评估检测必修4 2022届高考英语一轮复习练习 阶段评估检测必修4 年级: 姓名: 阶段评估检测(四)(必修4) (120分钟 150分) 第一部分 听力(共两节, 满分30分) 第一节(共5小题; 每小题1. 5分, 满分7. 5分)   听下面5段对话。每段对话后有一个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后, 你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 Text 1 W: John, is Mark coming for tea

2、tomorrow? M: ①Yes, I told you yesterday, Tracy. W: Oh, did you? Sorry, I must have forgotten. 1. To whom tea is given? A. John.     B. Mark.     C. Tracy. 答案: B Text 2 W: What’s the hurry? We’d like you to stay for dinner. M: Well, thank you, but ②Helen and I have to meet my

3、parents at the railway station. 2. What will the man do next? A. Leave right away. B. Stay for dinner. C. Catch a train. 答案: A Text 3 W: Hi, Tom. ③We had to start the meeting without you. M: I know. My flight was delayed because of the heavy rain. W: But you are just in time for

4、the discussion. 3. What does the man come for? A. A lecture. B. A meeting. C. A party. 答案: B Text 4 M: How much are these shoes? W: Oh, they are 35 dollars a pair. M: ④Do you have Size 9? W: I’m afraid they are sold out. 4. What size does the man want? A. 9. B. 35. C. 39

5、 答案: A Text 5 M: Hi, I’m thinking of taking a trip during the Christmas holidays. W: Where would you like to go? M: Well, maybe somewhere warm and sunny. W: ⑤How about a tour to Southeast Asia? 5. What are the speakers talking about? A. Life in Southeast Asia. B. Weather condi

6、tions. C. A holiday tour. 答案: C 第二节(共15小题; 每小题1. 5分, 满分22. 5分)   听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前, 你将有时间阅读各个小题, 每小题5秒钟; 听完后, 各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第6段材料, 回答第6、7题。 Text 6 M: Where’s your sandwich box, Sally? I’ll wash it up. W: I didn’t have sandwiches f

7、or lunch today, Dad. ⑥I went with James and Polly to the new café at school instead. M: Oh yes. It’s open now, isn’t it? And are they offering lots of healthy food like the headmaster promised? Or is it all burgers, chips and sweet juice drinks? W: Actually, ⑦I had a burger but it was a

8、 vegetarian one and, although it did come with chips, James ate the chips and ⑦I had his salad with water. So that was healthy, Dad. 6. Where did Sally have lunch today? A. In her classroom.    B. In a school cafe. C. In a restaurant. 答案: B 7. What did Sally have for lunch? A. A burge

9、r and salad. B. A burger and chips. C. Salad and orange juice. 答案: A 听第7段材料, 回答第8、9题。 Text 7 W: Well, I think they were much better than the ones we saw yesterday. What do you think of the house in Eccles? M: Well, I think it was OK — and ⑧it was the least expensive place in this area.

10、 W: Yes, that was true. M: The wooden floors were lovely, and it had a new kitchen. Also, it seemed slightly bigger than our house. W: No. I think it was the same size as ours. It just seemed bigger because it had no furniture. M: Yeah, maybe. W: Anyway, I preferred the house in Monto

11、n, because it was built in a traditional style. But it was on a very busy road. ⑨It was much noisier than the other two. 8. What does the man say about the house in Eccles? A. It was the cheapest. B. It was the biggest. C. It was the newest. 答案: A 9. What was the disadvantage of the hous

12、e in Monton? A. It was old. B. It was noisy. C. It was unfurnished. 答案: B 听第8段材料, 回答第10至12题。 Text 8 M: Hello, ⑩welcome to our campus. First, let me show you around. W: Thank you. Your campus is quite lively today. M: Yes, today is a special day. W: Really? What is going on today?

13、 M: ⑪Our university is holding the university athletic meeting today. W: I see. Do you take part in any competition? M: No, I am not good at sport at all. I once participated in the 100-metre race, but I fell down. W: What a pity. But it’s OK. ⑫Anyway, the most important thing is to parti

14、cipate. M: Yeah, you are right. Would you like to watch the games? W: Why not? It must be very interesting. 10. What is the man going to do? A. To show the girl around his school. B. To make the day different. C. To take part in the athletic meeting. 答案: A 11. Why is it a special d

15、ay that day? A. The two friends meet together. B. The school is holding an athletic meeting. C. He fell down in the 100-metre race. 答案: B 12. What’s the woman’s opinion about the man’s failure? A. He should have won. B. He is very brave. C. Participating is the most important. 答案: C

16、 听第9段材料, 回答第13至16题。 Text 9 M: Hi, Lily, how’s your new flat? W: It’s great. I really like it. M: How big is it? W: It’s one big room, but it has a bathroom and a small kitchen, too. M: How far is it from the office? W: ⑬It’s only about 10 minutes. M: 10 minutes by bus or by car?

17、 W: On foot. I walked to work this morning. I was 10 minutes early. M: You are lucky. I was 10 minutes late. W: What happened? M: ⑭All the buses came late. W: What did Susan say? M: She was late too. W: What happened to her? M: ⑮She took the train, and it was late too. W: Well then

18、 you’re really unlucky after all. But what are you going to do tomorrow? M: ⑯I’ll start 15 minutes earlier. 13. What do we know about the woman? A. She lives close to the office. B. She is new to the company. C. She likes the big kitchen. 答案: A 14. How does the man go to work? A. On f

19、oot. B. By bus. C. By car. 答案: B 15. Why was Susan late for work? A. She missed the bus. B. Her train was late. C. Her car broke down. 答案: B 16. What will the man do next day? A. Go to work by train. B. Visit Lily in her flat. C. Leave home earlier. 答案: C 听第10段材料, 回答第17至20题。

20、Text 10 ⑰“Where is the university? ” This is a question that many visitors to Cambridge ask. But no one can give them a right answer, for there is no wall to be found around the university. The university is the city. You can find classroom buildings, libraries, museums and offices of the un

21、iversity all over the city. ⑱And most of its members are the students and teachers of the thirty-one colleges.   Cambridge was already a developing town long before the first students and teachers arrived 800 years ago. It grew up by the river Granta, and the river was once called the Cam. ⑲A bri

22、dge was built over the river as early as 875. So the town got its name “Cambridge”.   In the fourteenth and fifteenth centuries more and more land was used for college buildings. The town grew much faster in the nineteenth century after the opening of the railway in 1845. Cambridge became a city i

23、n 1951 and now it ⑳has a population of over 100, 000. Many young students in other countries hope to study at Cambridge. Thousands of people from all over the world come to visit the university town. It has become a famous place all around the world. 17. Which is the university referred to in the

24、text? A. The Oxford University. B. The Cambridge University. C. The Stanford University. 答案: B 18. How many colleges are there in the city? A. 800. B. 875. C. 31. 答案: C 19. Where does the city get its name? A. From the river. B. From the bridge. C. From the town. 答案: B 20. W

25、hat’s the population of the city? A. Over 100, 000.    B. Over 1, 845. C. Over 1, 951. 答案: A 第二部分 阅读理解(共两节, 满分40分) 第一节(共15小题; 每小题2分, 满分30分)   阅读下列短文, 从每题所给的A、B、C和D四个选项中, 选出最佳选项。 A   If you’re too busy to buy the latest issues of your favorite magazines, never fear—help is at hand. With d

26、igital subscriptions available from My Favorite Magazines, you can get every issue straight to your tablet or cellphone. Below are some fantastic monthly magazines you can enjoy today. How It Works is a magazine with exciting facts about our world. Each issue is packed with interesting facts a

27、nd stories on everything from science, technology and transport, to the environment and history. With easy-to-follow diagrams, fun trivia(花絮)and all the vital answers to questions you didn’t even realize you had, it cures boredom and feeds curious minds. $2. 5 per issue(standard price: $3. 5).

28、 Have you found yourself staring up at the stars in awe? All about Space discovers the mysteries of our Solar System and beyond. From the amazing technology and spacecraft that enables humans to venture(冒险) into orbit, to the complexities of space science, the All about Space team has you covered.

29、2. 6 per issue(standard price: $3. 7). History of War takes you through the stories, strategies, heroes and machines of armed conflict through the ages. Each issue covers some of the most astonishing and inspiring stories from battlefields across the centuries, including powerful interviews w

30、ith soldiers and expert analyses from leading historians. $2. 7 per issue(standard price: $3. 8). From the plots of ancient Rome, to the scandals(丑闻)of the Tudor Court and heroic tales from World War Ⅱ—All about History takes you on a journey across the centuries, and leaves in all the drama a

31、nd entertainment our attractive past has to offer. Each issue is full of valuable pictures and interesting stories written by historians. $2. 8 per issue(standard price: $4). 【文章大意】本文是一篇应用文。文章是电子杂志月刊的订阅广告。分别介绍了关于趣味百科、宇宙天文、战争历史、历史轶事的四种杂志的相关内容和价格信息。 21. How much can it save you to subscribe the fir

32、st magazine for a year? A. 2. 5 dollars.    B. 3. 5 dollars. C. 6 dollars. D. 12 dollars. 【解析】选D。细节理解题。 定位到原文第二段最后一句可知每期节省1美金。结合第一段“monthly magazines”月刊, 可知一年共省了12美金。 22. Which of the following can satisfy astronomy lovers? A. How It Works. B. All about Space. C. History of War. D.

33、All about History. 【解析】选B。细节理解题。结合第三段可知All about Space涵盖了航天科技和太空科学等内容, 与题意相符。 23. What is special about All about History? A. It interviews soldiers from World War Ⅱ. B. It is the cheapest of the four magazines. C. It tells many historical stories over the centuries. D. It solves the ques

34、tions you’re puzzled at. 【解析】选C。推理判断题。 定位到文章第五段 “All about History takes you on a journey across the centuries, and leaves in all the drama and entertainment our attractive past has to offer. ”可知All about History讲述了横跨多个世纪的历史故事。 B (2021·合肥模拟) At 24, Tiffany Calver might worry she has already

35、 peaked (达到顶峰) as a DJ. She began DJing as a hobby, uploading mixes to her SoundCloud. Her high-energy selections soon caught the eyes of the online station Radar Radio and then Drake’s management, leading her to land many firsts. “I just want to express myself, ” she says. “I’m not interested

36、 in copying anyone else’s work; I have to be me. I love artists such as Kojey Radical whose lyrics (歌词) are so aware of human experiences. There are also great examples set by artists from the older generation like Ghetts. Ghetts actually cooperated with Kojey on Black Rose, which is all about colo

37、urism — prejudice against darker-skinned women — a huge problem in the black community (团体). ” “It’s really exciting to see the BBC taking notice of a new generation of tastemakers in our community. I remember a time when there was no place for younger voices. Snoochie Shy is taking on the 1Xtr

38、a rap (说唱) from Monday to Thursday and Charlie Sloth is being replaced by two women, which is huge for one of the biggest radio stations in the country. I think it’ll have a big effect and encourage more women to follow suit. ” “It was great to hear women such as Rico Nasty, who is aggressive,

39、succeed last year because, even as a DJ, I hate it when people tell me I have to ‘play something for the ladies’. There’s such a rich history of unapologetic women in hip-hop, from Lil’ Kim to Cardi B and Nicki Minaj. Even rappers such as Noname, who might not have as much of an aggressive sound but

40、 can talk about politics in the same song, are not afraid to show all the layers there are to being a woman. It isn’t just soft and feminine. ” 【文章大意】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了24岁的Tiffany Calver是一名DJ和说唱歌手。她勇于表达自我, 不断追求自我, 代表了说唱的新声音。 24. We learn from Paragraph 2 that Kojey Radical and Ghetts ______.   A. a

41、re a new generation B. are in the same station C. dare to express themselves D. live in the same community 【解析】选C。细节理解题。根据第二段I just want to express myself可知, Kojey Radical和Ghetts都反对对有色人种的歧视, 敢于表达自己。 25. What does Calver think of Charlie Sloth’s replacement? A. She feels it is unbelievable.

42、B. It is a heavy blow for many men. C. It allows women to change jobs. D. She holds positive attitude towards it. 【解析】选D。推理判断题。根据第三段I think it’ll have a big effect and encourage more women to follow suit. 可知Calver持一种积极的看法。 26. Which of the following words can describe the women mentioned in t

43、he last paragraph? A. Brave. B. Creative. C. Selfless. D. Considerate. 【解析】选A。推理判断题。根据第四段. . . are not afraid to show all the layers there are to being a woman. 可知, 最后一段提到的几位女性大胆展示作为女性的所有层次, 这说明她们都很勇敢。 27. What is the text mainly about? A. The success in music. B. The new voice of

44、rap. C. The different trend in DJ. D. The influence of a woman. 【解析】选B。主旨大意题。文中主要讲述了说唱歌手Tiffany Calver勇于表达自我, 不断追求自我的个性, 代表了说唱的新声音。 C (2021·昆明模拟)   From the cold Arctic to the African plains, every society seems to have some form of music as part of their culture. Music is so common and wid

45、espread that most people don’t even question it anymore. But until recently, there were researchers who doubted it: How could we know that music was really a part of all known societies?   Now, Harvard researchers, Samuer Mehr and Manvir Singh, have found further evidence to support the argumen

46、t. They gathered music from different countries, media and time periods, and collected descriptions of many different pieces of music. Rather than focusing on music first and then looking at where it could be found, they started by studying a record of detailed descriptions of more than three hundre

47、d known global societies, and found that all of them have music as part of their culture. To see if people could recognize the functions of songs from around the world, the researchers also created a listening experiment in which people tried to guess the behavioral context of a song. This wen

48、t surprisingly well. Particularly music that was intended for dancing or to calm a baby was easy to recognize as either dance music or lullabies. Love songs were a bit more difficult to qualify, because they tend to be very diverse even within cultures. This systematic study of connections sou

49、nds like the way that researchers in other fields would study biological patterns. “There’s a field known as cultural phylogenetics, ” says Singh. Whereas biological characteristics are only received from parent to child, cultural characteristics (like music) are also shared between people of the sa

50、me generation. That makes it much more difficult to figure out where the characteristic has come from. “Finally, ” Singh says, “We still don’t know why music developed gradually. Our study shows that humans everywhere share cognitive mechanisms (认知机制) that make certain sounds seem appropriate

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服