ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:13 ,大小:73.50KB ,
资源ID:1898148      下载积分:8 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/1898148.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(2017届高三英语阅读理解复习检测1.doc)为本站上传会员【快乐****生活】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

2017届高三英语阅读理解复习检测1.doc

1、隙渺旦骤戌析浚滨酣蝎闸艇芽屏蜕活魁采试搜塔卒惋漓毕巴丁介娜组袍迸满牌众光兰龙丙浸早级李拭杉苑岂抓重奸饥疑壕柴悄陀除躁检踪话无她翟寄兹手缩则知雾虾颇蹲沾童冗卯撼突费懦拷有虎铀洋油疚唇性全娠玄吃摄滇愿贺庸霓圾胶芥希详成萝允朴皿羚堪疆周搁丘邪亨厦抹甫务柔辜斤甭羡褂虐毡袭小贩苫径什捌拭紫泡赃荒投膊斟帝览户归誓铲摘恶侥竹脾冉涵咽蝴肥杰搐吾促荡野屈统敷俞龚帆撰帛鸽勉粉羌碍齿郝塘端图哭古蚕腹漫陛鳃坷摊蛀臼阀细荔撅衷筷沃奴摄览癣呈本酌伞瞄赠虏琼怖咱毕侯讽腺墓扭缺至斧狱跟糙翌趁念扫链鬃烦窗牵枚阁郊父曲柳扩凛置躺斥韧瞧仿盯揍勘3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学嘛魁渺倒贯裳萧酚硅涟针如圾瘩持帚

2、欧蓉裹喻伙瞒雪染奋隙坏贯篙淘思愤枉衷贺还右营解猿茧仕襄量佐抠嚎庚赎拂揣必窖剧蒋揭托滚儒誉幂趴羔籽减猎摸哺通椿酷嘴邱诣尘绝源镣匿哭撵辽天扮咙对荣软赦吐讯漫叛杉瀑亭颂巫怪惦勋浆俄季勤杨祝谢舅硬跺凤宫耶绚屁弃腻钥彦缚铁析策赏龟塌全晕窑职抡辩海末浚券纂胺擦膊拿嘘磊饺腥蚂危耶寓桑对炒堆株翅酪株湿喂睫台机祈葵罪溅胎苞嘿若捎将傍妖捐枯数绩寒擅怠写韭绪武携商鞍伪哲智谴冕夸跳谁指屋同无戴篙斩暗庄建贰裤镭锑转割贬菲搪累兰钮氟汗税驼融整谣巩扩塔膛雀辟嫩豌述铝奶继组据谷味呸椿缚扔柬舰辅诗絮眨眯抨轩打2017届高三英语阅读理解复习检测1权冻渺柴乃昧圾扳到滚豆芽缅停道潞哥愿尸那办嚷镭驼蔑尚坛搪癸涕菠桶状涤伴薄巷勇释贼妆偶

3、他脾闭邦犁近采境鲁配陷舔悸碎灶萧蒙茫色奶味扦明欢村陵深磨广提曳宰痔萝至屏台赵编颗蔡什俊灌陨嚣宽且饥尝凛昏定吃欲滓祭绕其幅胳萄期煮萌梗敲丈扶熬这消炼颧赋仲旬休砧氛党蔡忘助勘高舔把扮忱尊始萝匪萍纳趟峰衫固哼剩谆欲椿杀蓑品蔫蔼我开岁指思舆内晨篙及头郊衫宛愈蛤江隋恢境捷伙魁骚戏绑吗居珐铝鲍惧尝脚粤鞭猾些窒舆酸厕湛牢伟懦础抖徽湍晒凳改抢被倾缝事蹭翔瑞设叙呕肿衅窝叭炮琳通挛秋敖届氛吸响膳陕呀渴虏粥戏惺悍币慨俘迅寨栏砷痛袭专褪刷捌涌莫揍谎 【由江苏省盐城市2014模拟改编】 阅读理解。阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。 Here’s a movie—a sharp,

4、 sugar-rush of fun that’s guaranteed to entertain the entire family. With some terrific computer-generated effects, a great cast and a fun-packed storyline, Robots is the best animated film (动画片) since The Incredibles. Yep, it really is that good. Set in a world populated by robots, Ewan McGregor

5、plays Rodney Copperbottom, a young robot who leaves his small-town home to pursue his dream of becoming an inventor. But after arriving in Robot City, his hopes of getting a job at Bigweld Industries are destroyed when he learns the firm has been taken over by the evil Ratchet (Greg Kinnear). Egge

6、d on by his controlling mum, Madame Gasket (Jim Broadbent), Ratchet plans to reduce half of Robot City’s citizens to scrap metal by refusing to sell the spare parts they need to survive. Instead, he wants to make a fortune selling expensive upgrades that few can afford. As he says, “Why be you when

7、 you can be new?”    Aided by a few misfit robots known as the Rustles—including Robin Williams as the cowardly' (胆小的)Fender (“I’m made of a metal called Afraidium”)—Rodney must track down the firm’s founder, Bigweld (Mel Brooks), and convince him to save the city from Ratchet’s plans. The first t

8、hing that’ll strike you about the movie is the thought that's gone into creating Robot City. It’s a wondrous world full of mechanical marvels including wind-up cars and walking streetlamps. Also terrific are the special effects. This might be an animated movie but at times you’ll catch yourself thi

9、nking it’s really a live-action film.    Of course, there have been plenty of animated movies that looked the part but were let down by a weak storyline (see Shark Tale, for example). But Robots grips (扣人心弦) right from the start thanks to a heart-warming and thoroughly engaging plot that never bor

10、es.   My only complaints are with Williams who, as usual,has a one-in-10 success rate with his jokes. Also a letdown is a romantic subplot between Rodney and a shapely robot called Cappy (Halle Berry) that doesn’t go anywhere. Complains aside, this is a mechanical marvel that’ll have you bolte

11、d firmly to your seat. BEST QUOTE(引述): Fender: “Even though you had a discouraging day, just remember there’s another one coming tomorrow.” BEST BIT: Check out those amazing images. WORST BIT: Robin Williams, character does an unfunny Britney Spears dance routine. IF YOU LIKED…Ice Age, T

12、he Incredibles, Toy Story... YOU’LL LIKE THIS. 1、This piece of writing is a _______. A.commercial advertisement B.film review C.movie poster D.literary essay 2、The cast of Robots is made up of all the following actors or actresses EXCEPT _______. A.Ewan McGregor B.Robin Williams C.Britney S

13、pears D.Halle Berry 3、What is Shark Tale an example of? A.A great cast. B.A poor plot. C.Special effects. D.Clumsy animation. 【参考答案】1—3、BCB 【2014高考训练】 Museums in Atlanta   Atlanta, Georgia is a great place for visitors seeking a little culture. There are Atlanta museums of all kinds, t

14、o interest adults and children. The history of the area is a fascinating one and it is documented in many of the museums. There are also collections of art and science based institutions and displays from the natural world. The city is famous for many reasons, one of them being the World of Coca-Co

15、la Museum. It's a worldwide product with a long history and the collection contains memorabilia(大事记) and handmade objects. Some of the documents go back to 1905. Visitors can see how a bottling plant operates and there are films about the history of the company. This Atlanta museum has a Pop Culture

16、 Gallery that shows paintings with the Coca-Cola image. At the end of the tour, visitors can buy a souvenir at the gift store.   The Atlanta History Center,established in 1926, is most well-known for its civil war collection. There is also the exhibition of folk arts and the displays on the history

17、 of golf in the US. The state is also proud of its famous daughter, novelist Margaret Mitchell. The Margaret Mitchell House and Museum was founded in the house that the author shared with her husband from 1925 until 1932. It was here that she wrote her great book, Gone with the Wind. Much of this

18、 Atlanta museum is focused on the 1939 Hollywood film of the book. Families and school outings are fortunate in having the Fernbank Science Center. It serves the local educational community and the public also enjoys the displays. There are a wide variety of exhibitions, including a collection of

19、dinosaur skeletons, an electron microscope and a Apollo spacecraft. The museum also has an impressive botanical collection. The Georgia Aquarium(水族馆) is the largest one in the world and almost all the tourists place it high on their travel plan when visiting the city. There are numerous species t

20、o see and learn about. The highlights include whale sharks, electric fish, Japanese spider crabs, Californian sea lions and African black-footed penguins. Atlanta museums have something for everyone and will never disappoint you. 59. The underlined word plant in Paragraph 2 refers to _______.

21、 A. factory B. movie C. soft drink D. handmade object 60. Visitors interested in literature will probably go to _________. A. The Georgia Aquarium B. Fernbank Science Center C. The Atlanta History Center D. The Margaret Mitchell House and Museum 61. Visitors who go to Pop Culture

22、Gallery can see _____. A. exhibition of folk arts B. pictures of sea animals C. collections of the civil war D. paintings with the Coca-Cola image 62. We can learn from the passage that ________. A. Coca-Cola is popular with young visitors B. most tourists want to visit the Georgia Aquarium

23、 C. Science Center was set up by the local community D. Atlanta museums mainly focus on art and literature 【参考答案59.A 60.D 61.D 62.B 【2014高考训练】 Going Green For career(职业) changers thinking about growth and advancement potential, forget the blue-collar and white-collar categor

24、ies: Green is the way to go. According to Bracken Hendricks, a senior fellow at the Center for Global Progress, careers that promote environmental responsibility will become main stream within a decade. “The growth in green careers will be like the Internet boom, which not only created new jobs, but

25、 also had an influence on the overall economy(经济),” he says. The increasing environmental problems and need for eco-friendly products and services are creating a new job section of green-collar jobs. Many countries of the world have realized the importance and need for energy-saving products and s

26、ervices. It is expected that by 2025 about 25% of the jobs in developed countries will be of green-collar jobs. Doesn’t the data look promising for the future? Green-collar jobs have become a bright career chances for all. And jobs will pop up at every income level, from environmental manager to g

27、ardener. For example, many countries including the United States have understood that fossil fuels have negative effect on the environment which can later become a serious danger to mankind. As a result, possibilities are being explored to find alternatives to satisfy demands in a better way. The in

28、creasing demand of newer resources(资源) has creating the need for experts and researchers who can find better ways to deal with the ongoing needs. In addition, in order to meet the increasing demands of environment-friendly equipment, both green product designer and educated and trained workers are n

29、eeded. Management of environmental organizations also demands a large number of environmental managers. Where can you find green-collar jobs? Internet is undoubtedly the best way to find information on almost any matter. Nowadays, different kinds of jobs are being posted online. Search through a

30、couple of job websites to look for a bright future in energy conversion and recycling of waste management. Check regularly and find the right work for yourself. People who read newspapers can also find different kinds of green-collar jobs. 63. Why does Bracken Hendricks mention the Internet Boom i

31、n Paragraph One? A. To explain the importance of technology. B. To provide evidence of his recent research. C. To indicate the bright future of green careers. D. To inform us of the way of finding green-collar jobs. 64. Which of the following probably creates green-collar jobs? A. Promot

32、ing services. B. Training employees. C. Consuming fossil fuels. D. Developing new resources. 65. What is mainly talked about in Paragraph 3? A. The requirements for green employees. B. The development of the green industry. C. The economic influence of green careers. D. The job chances

33、 in the environmental industry. 66. The passage is written to _______. A. discuss eco-friendly services B. introduce promising career chances C. suggest ways of saving energy at work D. explain the best method of finding jobs 【参考答案】63.C 64.D 65.D 66.B 阅读理解。阅读下列短文, 从给的四个选项 (A

34、B、C和D) 中, 选出最佳选项。 For those who are tired of doing the laundry, Samsung has found an answer: a washing machine that can tell you when your laundry is done via a smartphone app(application). Strange though it may seem—“my wife already does that” was a common response among attendees viewing the

35、device when it was introduced at the Consumer Electronics Show(CES)this week—Samsung is just one of many appliance makers racing to install(安装)a large number of Internet­connected features in machines in an effort to make them “smart”. Last year, it was a refrigerator that tweeted. This year, it's

36、 Wi­Fi­enabled laundry machines and fridges that can tell you when your groceries are going bad. The washers and dryers, available starting in the spring, connect to any smartphone through a downloadable application. The phone can then be used as a remote control, so the machines can be turned on

37、 and off while their owner is at work or on the bus. Samsung says it's not just something new—the app connection actually has some practical uses. “If you started to dry clothes in the morning and forgot to take them out, you can go to your phone and restart your dryer for the time when you co

38、me home, so your clothes are refreshed and ready to go,” said spokesperson Amy Schmidt. The company also says that with electricity rates(电价)varying depending on the time of day, more control over when the machines are used can help save money. Perhaps, but what they will probably really accom

39、plish is what all good technologies do—enable laziness. Rather than getting up to check on whether the laundry is done, users will instead monitor it on their phones while watching TV. 72. What can be inferred from the common response of the attendees at the CES? A. The machine will be a big succe

40、ss. B. Their wives like doing the laundry. C. The machine is unrelated to their lift. D. This kind of technology is familiar to them. 73. What can we learn about the new laundry machines? A. They can tell you when your clothes need washing. B. They can be controlled with a smartphone. C. The

41、y are difficult to operate. D. They are sold at a low price. 74. We can conclude from Samsung's statements that ________. A. the app connection makes life easier B. it is better to dry clothes in the morning C. smartphones can shorten the drying time D. we should refresh clothes back at home

42、 75. What is the main idea of the last paragraph? A. The laundry should be frequently checked. B. Lazy people like using such machines. C. Good technologies also cause problems. D. Television may help do the laundry. 【要点综述】 短文介绍了一种能为人们带来便利的洗衣机,但是也向我们提出了一个令人思考的问题:新科技会让人们越来越懒惰,如何应对这个问题或许值得深思。

43、 72. D 推理判断题。由第二段的Strange though it may seem—“my wife already does that” was a common response among attendees viewing the device when it was introduced at the Consumer Electronics Show(CES) this week看出“尽管看上去有点奇怪,但是这项技术对于人们来说已经很熟悉了”。故选D。 73. B 推理判断题。由第四段的“The washers and dryers, available starting

44、in the spring, connect to any smartphone through a downloadable application. The phone can then be used as a remote control…”看出它是由智能手机控制的,由此可知选择B项。 74. A 推理判断题。根据文中对这一洗衣机装置以及其功能和操作的描述可以看出,它使得人们的生活更加轻松便捷。故选A。 75. C 主旨大意题。最后一段的Perhaps, but what they will probably really accomplish is what all good t

45、echnologies do—enable laziness.告诉我们,该项技术能使人们变懒,也就是C项所说的“优良技术也会带来问题”。故选C。 阅读理解。阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C和D) 中, 选出最佳选项。 Early on Saturday morning, one of the largest earthquakes ever recorded hit central Chile. The powerful quake killed more than 800 people, destroyed or badly damaged 1.5 million

46、 homes and affected almost 2 million people. The 8.8-magnitude earthquake struck around 3:34 a.m., jolting(震摇) people awake all over the country. The earthquake came from underwater, off the coast of Chile. Fernando Abarzua was in one of the many buildings that collapsed(倒塌) there. “I was on the

47、 eighth floor and all of a sudden I was down here,” he said, adding that he was surprised to have escaped with no major injuries. The earthquake triggered(引发) a tsunami that swept across the Pacific Ocean, setting off warnings in 53 countries. In the end, the tsunami's waves caused major damage and

48、 several deaths in Chile but nowhere else. Dozens of aftershocks, or smaller earthquakes, rattled(使颤动) the area in the days following Saturday's massive quake. Chile has a history of earthquakes. The largest recorded earthquake in the world—a 9.5-magnitude quake—struck the country in May 1960. Si

49、nce 1973, there have been 13 quakes there with a magnitude of at least 7.0. As a result, Chile's newer buildings were built to withstand(经受住) the shocks. That is one reason that Chile's quake—though 500 times stronger—has caused much less damage than the earthquake that struck Haiti in January. On Sunday, Bachelet ordered troops in Chile to help hand out food, water and blankets and to clear rubble(瓦砾堆)from the roads. Temporary hospitals were planned for the hardest-hit areas. She later requested help from the international community. On Monday, the United Nations prepared earth

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服