ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:7 ,大小:58.50KB ,
资源ID:1808405      下载积分:10 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/1808405.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(15年大学英语B统考-电大-网院网考模拟试题.doc)为本站上传会员【可****】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

15年大学英语B统考-电大-网院网考模拟试题.doc

1、大学英语B统考 电大 网院网考模拟试题5   大学英语B5   一、交际英语 1、--- Happy New Year to you and your parents!-- ________________.   A:No,thank you   B:You are happy, too   C:Yes, we are happy   D:The same to you 答案: D 2、- I have passed the English exam. - _______. Congratulations!   A:Sorry   B:Good luck   C:C

2、ome on   D:Well done 答案: D 3、-- Please help yourself to the seafood.-- ________   A:No, I can't.   B:Sorry, I can't help.   C:Well, seafood don't suit.   D:Thanks, but I don't like seafood. 答案: D 4、- This box is too heavy for me to carry it upstairs.- _______   A:You may ask for help.   B

3、I'll give you a hand.   C:Please do me a favor.   D:I'd come to help. 答案: B 5、- Wow! This is a marvelous room! I've never known you're so artistic.- ______   A:Great, I am very art-conscious.   B:Don't mention it.   C:Thanks for your compliments.   D:It's fine. 答案: C 统考大学英语B、计算机应用基础 辅导全套题

4、库精华版,全中文翻译,零基础一次性通过,资料索取加QQ:1479940435 (三天学习即可通过!) 二、阅读理解 1、Today the official language of the United States and most of Canada is English. However, French almost became the official language because of a war. The French and Indian War was fought between 1754 and 1763. The name of this war is not

5、 accurate because the war was actually between England and France. The Indians fought on the side of the French. France and England were trying to gain control of North America. France held Canada, and England held part of what is now the United States. However, France tried to expand its land by m

6、oving southward into New York, Pennsylvania, Ohio, and Virginia. When the French built a fort(堡垒)on the Ohio River, the residents in Virginia sent George Washington to attack the fort in 1752. However, the French defeated Washington. The French, aided by the Indians, outsmarted(比…..聪明) the English

7、and won many early battles. Later, the British began to do well against the French. In the final battle in Quebec, Canada, General Wolfe of England faced General Montcalm from France. Both generals died in this battle, but the English outlasted(比…..持久)the French and won the battle. Thus, most of Nor

8、th America today has the English culture and language.  (1)、The best title for this passage is "The French and Indian War".   A:T   B:F 答案: B (2)、The word "gain" in the 3rd paragraph is closest in meaning to"buy".   A:T   B:F 答案: B (3)、We may conclude that George Washington preferred the En

9、glish.   A:T   B:F 答案: A (4)、General Wolfe died in Canada.   A:T   B:F 答案: A (5)、Washington won his battle at the fort on the Ohio River.   A:T   B:F 答案: B 2、    Places to stay in Britain are as varied as the places you visit. Whatever your budget is the choice -from basic barn to small

10、hotel, from tiny cottage to grand castle - is all part of fun. Hostels     Cheap, good-value hostels are aimed at all types of like-minded travelers, who prefer value over luxury and you don't have to be young or single to use them. Britain's independent hostels and backpackers hostels also offe

11、r a great welcome. Facilities and prices vary, especially in rural areas, where some hostels are a little more than a bunkhouse (临时住房) while others are remarkably comfortable -almost like bargain hotels. Youth Hotels      Founded many years ago to "help all, especially young people of limited mean

12、s, to a greater knowledge, love and care of the countryside", the Youth Hotels Association is still going strong in the 21st century. The network of 230 hotels is a perfect gateway for exploring Britain's towns and countryside. B&Bs        The B&B (bed and breakfast) is a Great British institution

13、 In essence you get a room in somebody's house, and small B&Bs may only have one guest room, so you'll really feel like part of the family. Larger B&Bs may have four or five rooms and more facilities, but just as warm as a welcome.         In country areas your B&B might be in a village or an isol

14、ated farm surrounded by fields. Prices reflect facilities: and usually run from around £12 to £20 per person. City B&Bs charge about £25 to £30 per person, although they're often cheaper as you go further out to the suburbs. Pubs & Inns      As well as selling drinks and meals, Britain's pubs and

15、inns sometimes offer B&B, particularly in country areas. Staying a night or two can be great fun and puts you at the heart of the local community.      Rates range from around £15 to £25 per person. Pubs are more likely to have single rooms. (1)、In this passage the author mainly ________.   A:tel

16、ls us where to stay while visiting Britain   B:advises readers to pay a visit to Britain   C:introduces the wonderful public services in Britain   D:gives us some information about British life 答案: A (2)、________ are mainly built for young visitors.   A:Pubs & Inns   B:Youth Hotels   C:Hoste

17、ls   D:B&Bs 答案: B (3)、If you travel alone and want to know better about family life in Britain, you'd better stay in ________.   A:Pubs & Inns   B:Youth Hotels   C:Hostels   D:B&Bs 答案: D (4)、If you are interested in travelling with your friends but only with limited means, where is the bett

18、er place for you to stay? _________.   A:Pubs & Inns   B:Youth Hotels   C:Hostels   D:B&Bs 答案: C (5)、Which of the following is NOT true according to the last part of the passage? __________   A:Pubs and inns usually provide visitors bed and breakfast.   B:all pubs and inns offer visitors bed

19、 and breakfast.   C:Pubs and inns charge a visitor £25 at the most.   D:If you want a single room, you are more likely to get one in pubs. 答案: B 三、词汇与语法 1、The weather in Harbin is quite different from ________ in Hainan.     A:that   B:it   C:the one   D:one 答案: A 2、"I think it will be fi

20、ne tomorrow.""Oh, I hope _______."   A:not            B:it be             C:so               D:it does          答案: C 3、Never before _______ see such a terrible car accident on the road!   A:I have        B:have I         C:I did   D:did I 答案: D 4、People at the party worried about him, b

21、ecause no one was aware ____ he had gone.   A:of where   B:of the place where   C:where                                   D:the place 答案: A 5、 Mike is better than Peter ____ swimming.   A:for     B:at     C:on     D:in 答案: B 四、完型填空     The world is not only hungry; it is also thirsty fo

22、r water. This may seem strange to you, since nearly 75% of the earth's surface is covered with water. But about 97% of this huge amount is seawater,   1    salt water. Man can only drink and use the other 3% of the fresh water that comes from rivers, lakes, underground, and other   2   .          A

23、nd we can't even use all of that, because some of it is in the form of icebergs and glaciers. Even worse, some of it has been polluted.     However, as things stand today, this small amount of fresh water,which is constantly being replaced by rainfall, is still enough for us. But our need   3   wat

24、er is increasing rapidly - almost day by day. We all have to learn how to stop wasting our previous water. One of the first steps we should   4  is to develop ways of reusing it.            Experiments have already been done in this   5  , but only on a small scale. The systems that have been worke

25、d out resemble those used in spacecraft.   A:take  B:or  C:sources  D:for  E:case (1)、B (2)、C (3)、D (4)、A (5)、E 五、英译汉 (1)、We should encourage him to have confidence in himself. (2)、Are you fond of music? (3)、Let me type in your address and then open the account. (4)、Bill hit his car into a wall last night. 六、写作 Instructions:建议你在30分钟内,根据下面所给的题目和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。 1.介绍你最喜欢的音乐; 2.简述喜欢该音乐的理由。 My Favorite Piece of Music

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2026 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服