ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:18 ,大小:580.04KB ,
资源ID:1747985      下载积分:8 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/1747985.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(北师大版小学英语三年级上册阅读理解专项培优试卷测试题(附答案).doc)为本站上传会员【快乐****生活】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

北师大版小学英语三年级上册阅读理解专项培优试卷测试题(附答案).doc

1、 一、三年级上册英语阅读理解专项练习 1. Sarah: How old are you, John? John: I’m 9 years old. Sarah: John, this is my brother, Sam. John: Hi, Sam. Happy birthday! How old are you? Sam: I’m 7 years old. Look, I have a green pencil box. John: Wow! It’s nice. Can I have some juice, please? Sarah: Here you are

2、 31、John is ________ years old. (     ) A.five B.eight C.nine 32、Sarah’s brother is ________. (     ) A.John B.Sam C.Mike 33、Sam is ________ years old. (     ) A.seven B.ten C.six 34、Sam has a ________ pencil box. (     ) A.red B.orange C.green 35、John would like some ________. (     ) A.

3、milk B.juice C.water 2. Hello, I’m Sarah. I’m from the USA.I’m eleven years old. This is my family. The man is my father. He likes apples. The woman is my mother. She likes bananas. This is my brother, Sam. He is nine years old. He likes oranges. But I don’t like oranges. I like pears love my fam

4、ily. 31、Sarah is from _______. (   ) A. B. C. 32、Sarah is _______ years old. (   ) A.9 B.10 C.11 33、Sarah is a _______. (   ) A. B. C. 34、Sam likes _______. (   ) A. B. C. 35、Sarah’s mother likes _______. (   ) A. B. C. 3. I’m in a zoo. I can see many animals in it. Look! The panda is w

5、hite and black. It is a little fat. It’s so cute. Look at the giraffe, it is very tall. Look at the horse, it’s white, it’s so beautiful! It can run fast. Look! In the tree, there are two monkeys. Oh, no! The small one is a monkey. The big one is a gorilla. 31、What colour is the panda? (   ) A.Whi

6、te. B.White and black. 32、The giraffe is so . (   ) A.cute B.tall 33、What animal can run fast? (   ) A.The horse. B.The panda. 34、Are there two monkeys in the tree? (树上有两只猴子吗?) (   ) A.Yes. B.No. 35、Which one (哪一个) is a monkey ? (   ) A.The big one. B.The small one. 4. Lucy and Bob

7、are students. Lucy is twelve years old. She is from the USA.She likes grapes and apples. She has a brown cat. It’s small and fat. Bob is eleven years old. He is from the UK. He likes pears and strawberries. He has a toy car. It’s on the box. 31、Bob is _____ years old. (    ) A.12 B.11 C.20 32、Luc

8、y is from the _____. (    ) A.UK B.USA C.UN 33、Lucy has a brown cat. It’s _____. (    ) A.big and fat B.small and thin C.small and fat 34、Bob likes _____. (    ) A.grapes and apples B.grapes and strawberries C.pears and strawberries 35、Bob has a toy car. It’s _____ the box. (    ) A.in B.on C

9、.under 5. 阅读对话,选择正确答案。 A: Good morning, Miss Li. B: Good morning, Yang Ling. C: Hello, Yang Ling. A: Hello, Mike. D: Hi, Yang Ling. A: Hi, Su Hai. (上课铃声响起) B: Good morning, class. A, C and D: Good morning, Miss Li. 31、Who’s (谁是) “A”? ( ) A.Yang Ling. B.Miss Li. 32、Who’s “B”? ( ) A.

10、Yang Ling. B.Miss Li. 33、Who’s “C”? ( ) A.Yang Ling. B.Mike. 34、Who’s “D”? ( ) A.Su Hai. B.Mike. 35、Yang Ling见到Miss Li, 用“________”进行问候。 ( ) A.Good afternoon. B.Good morning. 6. A: Good morning, Miss Li. B: Good morning, Yang Ling. C: Hello, Yang Ling. A: Hello, Mike. D: Hi, Yang Lin

11、g. A: Hi, Su Hai. (上课铃声响起) B: Good morning, class. Class: Good morning, Miss Li. 31、Who’s “A”? (    ) A.Yang Ling. B.Miss Li. 32、Who’s “B”? (    ) A.Yang Ling. B.Miss Li. 33、Who’s “C”? (    ) A.Yang Ling. B.Mike. 34、They are _____ now. (    ) A.at school B.at home 35、当Yang Ling见到Miss Li

12、时,她说“_____”向Miss Li问候。(    ) A.Goodbye. B.Good morning. 7. Hello, I’m Jack. I’m 10. I like football. Look at me. I’m cool. Look at my football. It’s black and white. Look at my T-shirt. It’s yellow. Look at my shorts. They are blue. Look! This is my sister Alice. She is 12、 And that is my brothe

13、r Ben. He’s 8. 31、The writer’s name is _______. (   ) A.Jack B.Alice C.Ben 32、The writer is _______ years old. (   ) A.12 B.10 C.8 33、The writer’s _______ black and white. (   ) A.T-shirt is B.shorts are C.football is 34、The writer’s shorts are _______. (   ) A.red B.yellow C.blue 35、Alice

14、is the writer’s _______. (   ) A.friend B.sister C.brother 8. Hi, this is my classroom. It's big (大的). The walls (墙壁) are green. The desks are yellow. The chairs are yellow too. The doors are blue. The windows are white (白色). Look, the books are on the desk. I like (喜欢) my classroom. 31、My clas

15、sroom is ________. (   ) A.small B.big C.bright 32、The ________ are yellow. (   ) A.chairs B.walls C.windows 33、The windows are ________. (   ) A.red B.green C.white 34、The ________ are on the desk (   ) A.pens B.balls C.books 35、I ________ my classroom. (   ) A.not like B.don't like C.like

16、 9. Hi! I’m Bob. I like animals. Look at my dog. It’s black and white. It has big eyes. This is my bird, Polly. It is three years old. It’s very beautiful. I have a small cat. It’s white. She is Mimi. Mimi likes the fish. What about you? 31、The dog is _______. (   ) A.black B.white C.black and

17、white 32、How old is Polly? (   ) A.It’s 2 years old. B.It’s 3 years old. C.It’s 4 years old. 33、_______ is very beautiful. (   ) A.The bird B.The dog C.The giraffe 34、Bob has a _______ cat. (   ) A.short B.small C.fat 35、Mimi likes _______. (   ) A.fish B.grapes C.Polly 10. 阅读理解,选择正确答案。

18、It’s eight o'clock. The children go to school by car every day. But they are walking to school today. It’s ten o'clock. Mrs. Green usually stays at home in the morning. But she is going to the shops this morning. It’s nine o'clock. Mr. Green usually reads his newspaper at night. But he is reading an

19、 interesting book this evening. 31、When do the children come to school? (   ) A.At 8:00. B.At 7:00. C.At 9:00. 32、How are they come to school today? (   ) A.By car. B.By bus. C.Walking. 33、When is Mrs. Green going to the shops? (   ) A.At 8:00. B.At 10:00. C.At 9:00. 34、When does Mr. Green re

20、ad his newspaper? (   ) A.At 8:00. B.At 7:00. C.At 9:00. 35、What is Mr. Green do this evening? (   ) A.Reading a book. B.Writing a letter. C.Watching TV. 11. My name is Jim. My favorite day is October 18th, because it's my birthday. I am very happy on that day. I eat eggs for breakfast. Then m

21、y friends come to my home and play with me. We sing and dance. Someone plays the piano and someone plays the guitar. Lunch is very nice. After lunch, my parents take me to see a movie. My favorite movies are comedies and action movies. After supper, my parents, my sister and I watch TV. Then I go to

22、 bed at ten thirty. I don't do my homework on that day. I am very tired but happy on my birthday. 31、Jim's birthday is on _______. (    ) A.October 8 B.October 18 C.December 8th D.December 18th 32、Jim's favorite movies are _______. (    ) A.Comedies B.action movies C.thrillers D.A and B 33、Jim

23、goes to bed at _______. (    ) A.10:30 B.10:13 C.10:00 D.3:10 34、Does Jim do his homework on his birthday? (    ) A.Yes, he does. B.No, he doesn't. C.No, he isn't. D.I don't know. 35、How is Jim on his birthday? (    ) A.Tired. B.Happy but not tired. C.Tired but happy. D.Happy. 12. Hello, my

24、name's Kate. I'm nine years old. I like red and white. I like juice and bread. Look, this is my friend (朋友) Lily. Lily is red and blue. She is lovely (可爱的). Haha, she is a bird. I like her very much. 31、Kate is ________ years old. (  ) A.8 B.9 C.10 32、Kate likes ________. (  ) A.milk and bread B

25、.juice and rice C.juice and bread 33、Kate's friend is ________. (  ) A.Lily B.black C.a cat 34、Lily is ________. (  ) A.red and white B.blue and black C.red and blue 35、Lily is a ________. (  ) A.dog B.bird C.panda 13. Hello, I’m Wu Yifan. I’m nine years old. I’m fat. My head is big. Look!

26、This is my bag. It’s red. That is my pencil box. It’s green. I have two pencils and three pens. I like cake and juice. Look! I have a cat. It’s brown. I like it. 31、Wu Yifan is _________ years old. (     ) A.9 B.6 32、Wu Yifan’s bag is _________. (     ) A.green B.red 33、Wu Yifan has (有) ______

27、 pencils. (     ) A.two B.three 34、Wu Yifan likes _________. (     ) A.bread and juice B.cake and juice 35、Wu Yifan has (有) a _________ cat. (     ) A.brown B.black 14. I have a pencil box. It’s black. There are lots of things (东西) in it. I have a pen. It’s red and long (长的). I like it. I

28、 have three pencils. They (它们) are short(短的). I have a ruler. It’s big(大的). I have an eraser. It’s small(小的). 31、The pencil box is _________. (    ) A.black B.red 32、The pen is ________.  (    ) A.yellow B.red 33、I have ________pencils. (    ) A.4 B.3 34、The pencils are ________.  (    ) A.l

29、ong B.short 35、The eraser is _________.  (    ) A.big B.small 15. Hello, I'm Polly. I'm a bird. My eyes are black. My mouth is red. My head is yellow. My body is green. Today is my birthday. I'm two years old. Kitty is my friend. It’s a cat. It's brown. It’s three years old. We are happy. 31、I

30、'm ____________ years old. (    ) A.2 B.3 C.4 32、My mouth is ____________. (    ) A.black B.red C.blue 33、My ____________ is green. (    ) A.head B.eyes C.body 34、Kitty is ____________. (    ) A.yellow B.brown C.green 35、Kitty is a ____________. (    ) A. B. C. 16. Let’s go to the zoo to

31、day. Look at the dog. It’s on the log. It’s very cool! Now, look at the panda. It’s black and white. I like it. Then look at the monkeys. They are brown. They are jumping. I can jump like the monkeys. 31、Let’s go to the ______. (     ) A.school B.zoo 32、The panda is ______. (     ) A.black and w

32、hite B.brown 33、The dog is ______ the log. (     ) A.on B.in 34、The ______ are brown. (     ) A.pandas B.monkeys 35、I can ______ like the monkeys. (     ) A.jump B.act 17. I’m Kate. I’m seven years old. I like blue. I like milk and bread. I like dogs and bears. Today is my birthday. I have

33、a gift. It’s a Teddy bear. It is cool. I like it. 31、Kate is ______. (    ) A. B. C. 32、Kate likes ______. (    ) A.blue B.yellow C.orange 33、Kate likes ______. (    ) A. B. C. 34、Kate likes ______. (    ) A. B. C. 35、Kate has a gift. It’s a ______. (    ) A. B. C. 18. Mum: Dinner’s rea

34、dy (开饭了)! Lily: Mum, I’m hungry. I’d like some cake and juice. Mum: Here you are. Would you like (你想要) some cake, Lucy? Lucy: No, thanks, mum. I’d like some eggs and water. Tom: Can I have some rice and beef, mum? Mum: Sure, here you are. What about you (你呢) , Jim? Jim: A cake and some milk, p

35、lease. Thank you, mum. Mum: You’re welcome. And I’d like a cake and some milk, too. 31、How many children? (    ) A.Three. B.Five. C.Four. 32、Lily is hungry. She wants some ______. (    ) A.cake and rice B.cake and juice C.cake and water 33、Lucy doesn’t like eating (不想吃) some ______. (    ) A.

36、cake B.eggs and water C.eggs and milk 34、Tom wants some ______. (    ) A.rice and beef B.juice and beef C.beef and noodles 35、______ and mum both like (都喜欢吃) some cake and milk. (    ) A.Jim B.Tom C.Lucy 19. Hello, kids! Here are many gifts (礼物) for you. They’re in the red bag. Look! Three wh

37、ite erasers, two yellow pens and a green pencil. The pens are for Sarah and John. The pencil is for Sam. How many books? Six. What’s this? Oh, it’s a toy tiger. It’s brown and funny. It’s for Sam. 31、The bag is _______. (    ) A. B. C. 32、Here are three white _______ and _______ yellow pens. (   

38、 ) A.erasers; 3 B.pencils; 2 C.erasers; 2 33、How many books? (    ) A. B. C. 34、The toy tiger is _______. (    ) A.yellow and funny B.brown and cool C.brown and funny 35、The pencil is for _______. (    ) A.Sam B.Sarah C.John 20. I have a pencil box. It's blue. There are lots of things in i

39、t. I have a pen. It's red and long. I like it. I have three pencils. They are short. I have a ruler. It's big. I have an eraser. It's small. 31、The pencil box is _____.(   ) A.blue B.red 32、The pen is ______.(   ) A.yellow B.red 33、I have ______ pencils. (   ) A.3 B.2 34、The pencils are _____

40、   ) A.short B.long 35、The eraser is _______ (   ) A.big                                              B.small 【参考答案】***试卷处理标记,请不要删除 一、三年级上册英语阅读理解专项练习 1.C 解析:31、C     32、B     33、A     34、C     35、B 【分析】 31、句意:约翰_____岁。A5,B8,C9,根据John: I’m 9 years old.,可知约翰9岁,故选C。 32、句意:萨拉的哥

41、哥是______。A约翰,B萨姆,C迈克,根据Sarah: John, this is my brother, Sam.,可知萨拉的哥哥是萨姆,故选B。 33、句意:萨姆______岁。A7,B10,C6,根据Sam: I’m 7 years old.,可知萨姆7岁,故选A。 34、句意:萨姆有一个______铅笔盒。A红色的,B橙色的,C绿色的,根据Look, I have a green pencil box.,可知萨姆有一个绿色的铅笔盒,故选C。 35、句意:约翰想要一些_______。A牛奶,B果汁,C水,根据Can I have some juice, please?,可知约翰

42、想要一些果汁,故选B。 【点睛】 2.A 解析:31、A     32、C     33、B     34、A     35、B 【导语】本文讲了萨拉的家人及家人喜欢的水果。 31、句意:萨拉来自_______。根据“Hello, I’m Sarah. I’m from the USA.”,可知萨拉来自美国,选项A是美国的国旗,故选A。 32、句意:萨拉______岁。根据“I’m eleven years old.”,可知萨拉11岁,故选C。 33、句意:萨拉是一名______。根据“Hello, I’m Sarah. I’m from the USA. I’m ele

43、ven years old.”,可知萨拉是一名学生,故选B。 34、句意:萨姆喜欢______。根据“This is my brother, Sam. He is nine years old. He likes oranges.”,可知萨姆喜欢橙子,故选A。 35、句意:萨拉的妈妈喜欢_______。根据“The woman is my mother. She likes bananas.”,可知萨拉的妈妈喜欢香蕉,故选B。 3.B 解析:31、B     32、B     33、A     34、B     35、B 【导语】本文讲述了作者在动物园里看到的动物。 31、

44、句意:熊猫是什么颜色的?A白色。B黑白相间的。根据“The panda is white and black. ”可知是黑白相间的。故选B。 32、句意:长颈鹿非常______。A可爱的,B高的,根据“Look at the giraffe, it is very tall. ”可知非常高。故选B。 33、句意:什么动物跑得很快?A马。B熊猫。根据“ Look at the horse, it’s white, it’s so beautiful! It can run fast. ”可知是马。故选A。 34、句意:树上有两只猴子吗?根据“Oh, no! The small one is

45、 a monkey. The big one is a gorilla. ”可知一只是猴子,一只是猩猩。故选B。 35、句意:哪一个是猴子?A大的那个。B小的那个。根据“Oh, no! The small one is a monkey. The big one is a gorilla.”可知小的是猴子。故选B。 4.B 解析:31、B     32、B     33、C     34、C     35、B 【导语】本文主要介绍了露西和鲍勃的具体情况,包括他们的年龄国籍及喜好。 31、句意:鲍勃________岁。根据文中句子“Bob is eleven years old

46、可知鲍勃11岁,故选B。 32、句意:露西来自________。A英国,B美国,C联合国。根据文中句子“Lucy is twelve years old. She is from the USA.”可知露西来自美国,故选B。 33、句意:露西有一只棕色的猫。它是_________。A又大又胖,B又小又瘦,C又小又胖。根据文中句子“She has a brown cat. It’s small and fat.”可知她的猫是又小又胖的,故选C。 34、句意:鲍勃喜欢_________。A葡萄和苹果,B葡萄和草莓,C梨和草莓。根据文中句子“He likes pears and straw

47、berries.”可知鲍勃喜欢梨和草莓,故选C。 35、句意:鲍勃有一个玩具汽车。它在盒子________。A在……里面,B在……上面,C在……下面。根据文中句子“ He has a toy car. It’s on the box.”可知玩具汽车在盒子上面,故选B。 5.A 解析:31、A     32、B     33、B     34、A     35、B 【分析】 31、句意是:谁是“A”?根据开始的对话内容B: Good morning, Yang Ling.,可知A是Yang Ling。故答案为A。 32、句意是:谁是“B”?根据开始的对话内容A: Good m

48、orning, Miss Li.,可知B是Miss Li.。故答案为B。 33、句意是:谁是“C”?根据开始的对话内容A: Hello, Mike. ,可知C是Mike。故答案为B。 34、句意是:谁是“D”?根据开始的对话内容A: Hi, Su Hai.,可知D是Su Hai。故答案为A。 35、句意是:杨玲见到李老师的时候,用“                    ”问候的。A, C and D: Good morning, Miss Li.故答案为B。 【点睛】 6.A 解析:31、A     32、B     33、B     34、A     35、B 【导语

49、本文讲了学生和老师,学生和学生之间互相问候。 31、句意:谁是“A”?A杨玲。B李老师。根据“A: Good morning, Miss Li. B: Good morning, Yang Ling.”,可知A是杨玲,故选A。 32、句意:谁是“B”?A杨玲。B李老师。根据“A: Good morning, Miss Li. B: Good morning, Yang Ling.”,可知B是李老师,故选B。 33、句意:谁是“C”?A杨玲。B迈克。根据“C: Hello, Yang Ling. A: Hello, Mike.”,可知C是迈克,故选B。 34、句意:他们现在______

50、A在学校,B在家,根据“(上课铃声响起)”,可知他们现在在学校,故选A。 35、句意:当杨玲见到李老师时,她说“_______”向李老师问候。A再见。B早上好。应该说早上好向李老师问候,故选B。 7.A 解析:31、A     32、B     33、C     34、C     35、B 【导语】本文主要介绍了杰克的具体情况,包括爱好,服装以及他的姐姐和弟弟。 31、句意:作者的名字是________。A杰克,B爱丽丝,C本。根据文中句子“Hello, I’m Jack.”可知作者是杰克,故选A。 32、句意:作者是_________岁。根据文中句子“I’m 10.”

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服