ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:6 ,大小:42.54KB ,
资源ID:1739199      下载积分:6 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/1739199.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(小学英语六年级阅读理解毕业复习试题.doc)为本站上传会员【精****】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

小学英语六年级阅读理解毕业复习试题.doc

1、小学英语六年级阅读理解精选毕业复习试题 一、阅读判断 阅读理解 How is the weather in Australia? Would you like to know about it? Let me tell you· It is autumn in China now, but it is spring in Australia. Spring is very nice in Australia. It is fine and warm. There are a lot of flowers there. Every year there are many flower s

2、hows in some big cities. Many people go to the flower shows. Winter is not very cold and summer is not very hot. In summer it is a little hot at noon, but it is cool in the morning and in the evening. It rains sometimes, but it doesn't snow. 根据短文内容判断正(T)误(F)。 1、It is summer in China now, but it is

3、 winter in Australia. ( ) 2、There are many flower shows in spring in Australia. ( ) 3、You can never see flowers in big cities in Australia. ( ) 4、People feel cold on New Year's Day in Australia. ( ) 5、It is still cool at noon in summer in Australia. ( ) 答案:1、T     2、T    

4、3、F     4、F     5、F 【解析】 解析:1、T     2、T     3、F     4、F     5、F 【解析】 二、阅读判断 阅读理解,判断句子正(T)误(F)。 One day, Mr. and Mrs. White went shopping by car. They stopped their car near a shop. They bought many things and they wanted to put the things into the car. But Mr. White couldn't open the car

5、 A policeman came to help. Then a man came up and shouted(喊),“What are you doing? This is my car.” Mr. and Mrs. White looked at the car's number. It wasn't their car. 6、Mr. and Mrs. White went shopping by car.   ( ) 7、They stopped their car in front of a restaurant.  ( ) 8、They didn't bu

6、y any things.  ( ) 9、The policeman helped Mr. White.  ( ) 10、Mr. White couldn't open the car, because this was not his car. ( ) 答案:6、T     7、F     8、F     9、T     10、T 【解析】 解析:6、T     7、F     8、F     9、T     10、T 【解析】 三、阅读理解 My grandfather has a big farm. He usually gets

7、up at 6: 30 in the morning. Before breakfast, he often feeds the horses and the pigs. After breakfast, he often goes to the supermarket to buy some food. Then he milks the cows and picks up eggs from the chickens. My grandmother, my uncle and aunt often help him feed the animals and clean the houses

8、 When the sun goes down, the town is dark and quiet. My grandfather often goes to visit his old friends and talks with them after dinner. 11、My grandfather and grandmother are ______. (    ) A.living in the city B.teachers C.farmers 12、There are ______ on the farm. (    ) A.many animals B.some

9、 dogs C.many trees 13、My grandfather ______ on the farm. (    ) A.buy food B.visit friends C.feeds animals and milks cows 14、The town is ______ in the evening. (    ) A.dark and quiet B.small and nice C.clean and quiet 15、My grandfather likes to ______. (    ) A.buy vegetables at the supermark

10、et B.visit and talk with his friends in the evening C.feed the animals and clean the houses 答案:11、C     12、A     13、C     14、A     15、B 【解析】 11、句意:我祖父和祖母______。通读短文可知为农民。故选C。 12、句意:在农场上有 解析:11、C     12、A     13、C     14、A     15、B 【解析】 11、句意:我祖父和祖母______。通读短文可知为农民。故选C。 12、句意:在农场上有_

11、通读短文可知有很多动物。故选A。 13、句意:在农场上我的祖父______。根据短文he often feeds the horses and the pigs. 他常常喂马和猪。Then he milks the cows and picks up eggs from the chickens. 然后他挤奶,收鸡蛋。故选C。 14、句意:在晚上这个小城镇______。根据短文When the sun goes down, the town is dark and quiet. 当太阳落山时,这个城镇又黑又安静。故选A。 15、句意:我的祖父喜欢______。根据短文My g

12、randfather often goes to visit his old friends and talks with them after dinner. 我祖父经常去看望他的老朋友,晚饭后和他们说说话。故选B。 四、阅读理解 When the weather is hot, you go to a lake or an ocean(海洋). When you are near the lake or the ocean, you feel cool. Why? The sun makes the earth hot, but it can make the water very c

13、old. The air over the earth becomes hot, but the air over the water stays cool. The hot air over the earth goes up(升起). Then the cool air over the water moves in and takes place of(代替)the hot air. You can feel the wind. And the wind makes you cool. The scientists know a lot about our planet. But the

14、re are still many mysteries(奥秘)that they do not know. 11、In summer, it’s ______ near a lake or an ocean. (     ) A.hot B.cold C.cool 12、People usually like to go to ______ when the weather is very hot. (     ) A.a lake or an ocean B.a big city C.a small and hot city 13、The air over the earth be

15、comes hot much faster than______. (     ) A.the river B.the sea C.that over the water 14、Which of the following is NOT true? (     ) A.The sun makes the earth hot. B.The sun can’t make the water very cold. C.The wind makes you cool. 15、Who knows a lot about our planet? (     ) A.The farmers d

16、o. B.The scientists do. C.The wind. 答案:11、C     12、A     13、C     14、B     15、B 解析:11、C     12、A     13、C     14、B     15、B 五、阅读理解 I am going to take it easy today and tomorrow. Today, I am going to meet some friends for lunch. There is a great Indian restaurant near the river. We eat t

17、here about once a month, so we going to go there. And this evening, we are going to go to the cinema. We are going to see “Marathon Man”. It is a new film. Tomorrow, I am going to ride my bike to the seaside, and I am going to have a swim. I am going to enjoy today and tomorrow. 16、The understand w

18、ords “take it easy” means . (      ) A.得到它容易 B.变得简单 C.轻松惬意 D.自由自在 17、I go to the Indian restaurant . (      ) A.once a day B.once a week C.once a month D.once a year 18、I am going to see a film . (      ) A.in the evening B.in the afternoon C.tomorrow evening D.tomorr

19、ow 19、I go to the seaside by . (      ) A.car B.bus C.taxi D.bicycle 20、---Can I swim? (      ) ---__________________. A.Yes, it is B.Yes, you can C.No, it isn’t D.No, you can’t 答案:16、C     17、C     18、A     19、D     20、B 解析:16、C     17、C     18、A     19、D     20、B 六、阅读理解 L

20、ong long ago, there was a man named Wu Song. One day, he went to see his brother. Wu Song drank a lot of wine (酒) before he left home. On his way, there was a place called Mountain Jingyang. He began to climb the mountain. There was a sign on the tree, “Be careful with the tigers. Do not climb the

21、mountain alone. Go through the mountain with your partners (同伴).” Wu Song laughed and said, “I am not afraid of tigers. I am strong and brave.” He didn’t stop. Wu Song came to an old house on the top of the mountain. He saw another sign here. “Danger! Tigers here!” At that time, he felt too drunk (

22、酒醉的). He couldn’t walk on. So he sat down under a tree and had a rest. Just then, he felt a gust of wind whistling around him, it was a tiger charging at (冲向) him! Wu Song stood up quickly and had a fight with it. But the tiger was strong and angry, it wanted to bite Wu Song with its sharp teeth. S

23、uddenly, Wu Song jumped onto the tiger’s back and hit the tiger with his strong fists. The tiger’s eyes, mouth, nose and ears were badly hurt. The tiger was bleeding all over and it fell down on the ground. At last, it was dead. 21、Wu Song has a ________. A.tiger B.sister C.brother 22、Wu Song saw

24、 ________ signs in Mountain Jingyang. A.two B.three C.four 23、Near the old house, a tiger came to Wu Song. The tiger was ________. A.big and hungry B.strong and hungry C.angry and strong 24、Wu Song hit the tiger with ________. A.his sharp teeth B.his fists C.his mouth and nose 25、Which sen

25、tence is right according to the passage? A.Wu Song was afraid of the tiger. B.The tiger was not afraid of Wu Song. C.It was safe to walk through the mountain alone. 答案:21、C     22、A     23、C     24、B     25、B 【解析】 21、题干句意:武松有一个 _____。A. 老虎;B. 姐姐;C. 哥哥。根据“he we 解析:21、C     22、A     23、C 

26、    24、B     25、B 【解析】 21、题干句意:武松有一个 _____。A. 老虎;B. 姐姐;C. 哥哥。根据“he went to see his brother.”可知武松有一个哥哥,故选C。 22、题干句意:武松在景阳山看到了 _____ 警示牌。A. 2个;B. 3个;C. 4个。根据“There was a sign on the tree.”和“He saw another sign here.”可知他看到了两个警示牌,故选A。 23、题干句意:在老房子附近,一只 _____ 老虎来到了武松身边。那只老虎是。A. 又大又饿。B. 强壮和饥饿。C. 暴躁而强壮。根据“the tiger was strong and angry”可知是一只暴躁而强壮的老虎,故选C。 24、题干句意:武松用 _____ 打老虎。A. 他锋利的牙齿。B. 他的拳头。C. 他的嘴和鼻子。根据“hit the tiger with his strong fists”可知武松用拳头打虎,故选B。 25、题干句意:根据短文,哪句话是对的?A. 武松怕老虎。B. 老虎不怕武松。C. 独自一人穿过这座山是安全的。根据排除法武松是不怕老虎的;而且根据牌子上的指示不要独自一人上山,所以排除AC。故选B。

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服