ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:8 ,大小:51.04KB ,
资源ID:1727104      下载积分:6 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/1727104.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(小学六年级上学期阅读理解专项英语质量综合试卷测试题(带答案).doc)为本站上传会员【快乐****生活】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

小学六年级上学期阅读理解专项英语质量综合试卷测试题(带答案).doc

1、小学六年级上学期阅读理解专项英语质量综合试卷测试题(带答案) 一、阅读理解 Jack is a twenty-year-old young man. Two years ago, when he finished middle school, he found a job in a shop. Usually he works until ten o'clock in the evening. He is very tired when he gets home. After a quick supper he goes to bed and soon falls asleep. His

2、grandma who lives downstairs is satisfied with (满意) him. One day, on his way home, he met Mary. They were both happy. He asked the girl to his house, she agreed happily. He bought some fruit and drinks for her. And they talked about their school, teachers, classmates and their future (未来). They tal

3、ked for a long time. "Have a look at your watch, please," said the girl. "What time is it now?" "Sorry, something is wrong with my watch," said Jack. "Where’s yours?" "I left it at home." Jack thought for a moment and found a way. He began to stamp his foot on the floor, "Bang! Bang! Bang!" The

4、sound woke his grandma up. The old woman shouted downstairs, "Jack. Why are you still jumping upstairs?" 1、Jack was ________ when he finished middle school.  (  ) A.sixteen B.eighteen C.twenty D.fifteen 2、The old woman is satisfied with Jack because ________.  (  ) A.he’s her grandson B.he’s cle

5、ver C.he can keep quiet D.he gets home on time 3、From the story, we can know that Mary is Jack’s ________.  (  ) A.classmate B.colleague (同事) C.aunt D.wife 4、The word "stamp" in the story means ________ in Chinese.  (  ) A.盖印 B.跺 C.贴邮票 D.承认 5、Jack stamped his foot on the floor in order (为了) ___

6、 (  ) A.to wake his grandma up B.to make his grandma angry C.that his grandma was going to tell him the time D.that his grandma was going to buy him a watch 二、阅读理解 Dear friend, My name is Jack and I'm happy to be your new pen pal. Let me tell you something about my family. My father is a

7、doctor. He works in a hospital. He likes playing chess. My mother is a teacher in our school. We go to school by car every day. I am a primary school student (小学生). I like playing football. I am good at it and I want to be a football player. I love my family and we are happy together. Hope to see

8、you soon. Yours, Jack 6、What does Jack's father do? (     ) A.He is a fisherman. B.He is a doctor. C.He is a teacher. 7、What’s Jack’s father’s hobby? (     ) A.He likes playing football. B.He likes playing chess. C.He likes playing basketball. 8、Where does Jack's mother work? (     ) A.She w

9、orks in a hospital. B.She works in a gym. C.She works in a school. 9、What’s Jack’s hobby? (     ) A.He likes singing. B.He likes playing football. C.He likes reading stories. 10、How does Jack go to school? (     ) A.He goes to school by car. B.He goes to school by bus. C.He goes to school on foo

10、t. 三、阅读理解 It’s Sunday. Ben, Mike and David are in the library. They want to read some books. There are some public signs on the walls of the library. The signs mean different things. Ben and Mike know a lot about them. They shouldn’t litter and must keep quiet in the library. They shouldn’t eat or

11、 drink. Suddenly, they see a man eating. Ben goes up to him and says, “Sir, you can’t eat here. Look at that sign. It means ‘No eating or drinking’.” The man says sorry and goes out of the library. 11、What day is it today? (   ) A.It’s Saturday. B.It’s Sunday. C.It’s Monday. 12、Where are Ben, Mik

12、e and David? (   ) A.In the park. B.In the zoo. C.In the library. 13、Who doesn’t know a lot about public signs? (   ) A.Ben. B.The man. C.Mike. 14、They see a man _______. (   ) A.eating B.drinking C.smoking 15、Which of the following is WRONG according to the signs in the library? (   ) A.One

13、of the signs means we should keep quiet. B.One of the signs means we should litter. C.One of the signs means we shouldn’t eat or drink. 四、阅读理解 One day, a rich old businessman in a small town meets a driver, a coach and a fisherman. He gives them three seeds (种子) and says, "Bring me the flowers i

14、n three months. The man with the most beautiful flower can have my money!" After three months, the driver brings a big red flower. The coach brings a small purple flower. But the poor fisherman brings nothing. He is very sad. "I don't know why!" he says. "I watered it every day.” "You are honest

15、诚实的)!" the businessman says. "The seeds are bad and will never (永不) sprout! The money is yours.” The fisherman is very happy. The other two men feel ashamed and sad. 16、How many characters (人物) are there in the story? (    ) A.Three. B.Four. 17、Where does the businessman meet the three men? (  

16、  ) A.In a small town. B.At sea. 18、What does "sprout" mean? (    ) A.枯萎 B.发芽 19、How does the fisherman feel at the end(结局)? (    ) A.He feels very sad. B.He feels very happy. 20、What does the story tell us? (    ) A.People should be honest. B.People should work hard. 五、阅读理解 Once (从前) a man

17、 stole (偷) one of Washington’s horses. Washington went with a policeman to get back the horse. But the man didn’t give the horse to Washington. He said it was his horse. Washington put his hands on the eyes of the horse and said to the man, “If (如果) this is your horse, you must tell us in which eye

18、it is blind (瞎的).” “In the right eye!” the man said. Washington took his hand from the right eye of the horse and showed the policeman that the horse was not blind in the right eye. “Oh, I made a mistake (弄错了),” said the man. “He is blind in the left eye,” Washington then took his hand from the left

19、 eye of the horse. It was not blind in the left eye either. “I made another mistake,” said the man. “Yes,” said the policeman, “and you know the horse is not yours. You must give it back to Washington.” 21、A man stole Washington’s ______. (    ) A.money B.horse C.monkey 22、Washington went to get

20、back the horse with ______. (    ) A.a policeman B.a woman C.his son 23、Washington put his ______ on the horse’s eyes. (    ) A.one hand B.one foot C.two hands 24、The horse was ______. (    ) A.blind in the left eye B.blind in the right eye C.not blind 25、The horse was ______. (    ) A.the th

21、ief’s B.Washington’s C.the policeman’s 六、阅读理解 My Weekend I had a good time last weekend. My parents and I went camping in the mountain. Early in the morming, we rode bikes to the mountain. There were many trees and flowers. We bought some food and water in a shop and started to climb the mountain

22、 It was very hard! My mother and I were tired when we go to the op(山项). But my father was OK because he was strong. We took pictures, listened to the birds singing and had our lunch there. After that, we played chess in the camp under a big tree. Then we slept in the camp. When we got home, it was 

23、late. We had supper at 9:00. 26、We _______ to the mountain. (   ) A.rode bikes B.took a bus C.walked 27、We bought food and water _______. (   ) A.in a shop near our home B.in the afternoon C.in a shop near the mountain 28、通过上下可以猜测,划线单词“hard”的意思是_______。(   ) A.容易的 B.艰难的 C.坚硬的 29、 _________ we

24、re tired after climbing the mountain. (   ) A.My mother and I B.My father and I C.My parents and I 30、下面叙述错误的是_______ (   ) A.We took pictures and listened to the birds singing on the top of the mountain. B.We played chess and slept in the camp. C.We had supper in the mountain. 【参考答案】 一、阅读理解

25、 1、B     2、C     3、A     4、B     5、C 【分析】本文讲了杰克平时在家总能保持安静,但是有一天上班的路上遇到了玛丽,他邀请玛丽来他家,他们一直在聊天,后来玛 解析:1、B     2、C     3、A     4、B     5、C 【分析】本文讲了杰克平时在家总能保持安静,但是有一天上班的路上遇到了玛丽,他邀请玛丽来他家,他们一直在聊天,后来玛丽想知道时间,但是杰克的手表坏了,玛丽的手表在家,杰克想法叫醒奶奶,让奶奶告诉他时间。 1、句意:杰克中学毕业时______。A十六,B十八,C二十,D十五,根据Jack is a twenty

26、year-old young man. Two years ago, when he finished middle school, he found a job in a shop.,可知杰克中学毕业时十八岁,故选B。 2、句意:老妇人对杰克很满意,因为_______。A他是他的孙子,B他很聪明,C他可以保持安静,D他按时回家,根据After a quick supper he goes to bed and soon falls asleep. His grandma who lives downstairs is satisfied with (满意) him.,可知老妇人对杰克满意

27、是因为他可以保持安静,故选C。 3、句意:通过故事,我们可以知道玛丽是杰克的_______。A同学,B同事,C姑姑,C妻子,根据第二段可知玛丽是杰克的同学,故选A。 4、句意:故事中的单词“stamp”中文意思是______。根据最后一段可知,stamp意思是跺,故选B。 5、句意:杰克在地板上跺脚是为了______。A叫醒他的奶奶,B让他奶奶生气,C他奶奶会告诉他时间的,D他奶奶要给他买块手表,根据文章内容,可知杰克在地板上跺脚是为了让奶奶告诉他时间,故选C。 【点睛】 二、阅读理解 6、B     7、B     8、C     9、B     10、A 【分析】本文

28、主要介绍了杰克的家人。 6、句意:杰克的爸爸是做什么的?A他是个渔夫。B他是一名医生。C他是一名老 解析:6、B     7、B     8、C     9、B     10、A 【分析】本文主要介绍了杰克的家人。 6、句意:杰克的爸爸是做什么的?A他是个渔夫。B他是一名医生。C他是一名老师。根据My father is a doctor.,可知杰克的爸爸是一名医生,故选B。 7、句意:杰克爸爸的爱好是什么?A他喜欢踢足球。B他喜欢下象棋。C他喜欢打篮球。根据He likes playing chess.,可知杰克爸爸的爱好是下象棋,故选B。 8、句意:杰克的妈妈在哪工作?

29、A她在医院工作。B她在体育馆工作。C她在学校工作。根据My mother is a teacher in our school.,可知杰克的妈妈在学校工作,故选C。 9、句意:杰克的爱好是什么?A他喜欢唱歌。B他喜欢踢足球。C他喜欢读故事。根据I like playing football.,可知杰克的爱好是踢足球,故选B。 10、句意:杰克怎么去上学?A他坐车去上学。B他乘公共汽车去上学。C他步行去上学。根据We go to school by car every day.,可知杰克坐车去上学,故选A。 【点睛】 三、阅读理解 11、B     12、C     13、B   

30、  14、A     15、B 【导语】本文主要叙述了本、迈克和大卫对于图书馆内标志的认识。 11、句意:今天星期几?A今天是星期六。 解析:11、B     12、C     13、B     14、A     15、B 【导语】本文主要叙述了本、迈克和大卫对于图书馆内标志的认识。 11、句意:今天星期几?A今天是星期六。B今天是星期天。C今天是星期一。根据句子“It’s Sunday.今天是星期天。”故选B。 12、句意:本、迈克和大卫在哪里?A在公园里。B在动物园里。C在图书馆里。根据句子“Ben, Mike and David are in the librar

31、y. 本、迈克和大卫在图书馆。”故选C。 13、句意:谁不太了解公共标志?A本。B那个人。C迈克。根据句子“这些标志意味着不同的东西。本和迈克对他们了解很多。”和句子“ Suddenly, they see a man eating.突然,他们看到一个人在吃东西。”故选B。 14、句意:他们看见一个_____的人。A吃,B喝,C抽烟,根据句子“ Suddenly, they see a man eating.突然,他们看到一个人在吃东西。”故选A。 15、句意:根据图书馆的标志,以下哪一项是错误的?A其中一个标志意味着我们应该保持安静。B其中一个标志意味着我们应该乱扔垃圾。C其中一个标志

32、意味着我们不应该吃或喝。根据句子“They shouldn’t litter and must keep quiet in the library. They shouldn’t eat or drink.他们不应该乱扔垃圾,必须在图书馆保持安静。他们不应该吃或喝。”故选B。 四、阅读理解 16、B     17、A     18、B     19、B     20、A 【导语】本文讲了诚实的寓言故事。 16、句意:故事里有多少个人物?A三个。B四个。根据全文可知故事里有 解析:16、B     17、A     18、B     19、B     20、A 【导语

33、本文讲了诚实的寓言故事。 16、句意:故事里有多少个人物?A三个。B四个。根据全文可知故事里有四个人物,故选B。 17、句意:商人在哪里遇到这三个人?A在一个小镇上。B在海上。根据One day, a rich old businessman in a small town meets a driver, a coach and a fisherman.,可知商人在小城镇上遇到这三个人,故选A。 18、句意:sprout意思是什么?根据文章语境可知sprout意思是发芽,故选B。 19、句意:渔夫最后感觉如何?A他感觉很伤心。B他感觉很高兴。根据The fisherman is ve

34、ry happy.,可知渔夫最后很高兴,故选B。 20、句意:这个故事告诉我们什么?A人应该诚实。B人应该努力工作。根据全文可知这个故事告诉我们人应该诚实,故选A。 五、阅读理解 21、B     22、A     23、C     24、C     25、B 【导语】本文讲述了华盛顿的一匹马被小偷偷走后,他带警察用智慧把马带回的故事。 21、句意:一个男人偷了 解析:21、B     22、A     23、C     24、C     25、B 【导语】本文讲述了华盛顿的一匹马被小偷偷走后,他带警察用智慧把马带回的故事。 21、句意:一个男人偷了华盛顿的__

35、A钱,B马,C猴子,根据Once (从前) a man stole (偷) one of Washington’s horses.可知是一匹马。故选B。 22、句意:华盛顿和____去带回那匹马。A一个警察,B一个女人,C他的儿子,根据Washington went with a policeman to get back the horse.可知是和警察。故选A。 23、句意:华盛顿用他的_____蒙住了马的眼睛。A一只手,B一只脚,C两只手,根据Washington put his hands on the eyes of the horse and said to the ma

36、n, “If (如果) this is your horse, you must tell us in which eye it is blind (瞎的).” 可知是两只手。故选C。 24、句意:那匹马_____。A又瞎又聋,B右眼瞎了,C不瞎,根据Washington took his hand from the right eye of the horse and showed the policeman that the horse was not blind in the right eye. It was not blind in the left eye either. 可知那

37、匹马的右眼和左眼都不瞎。故选C。 25、句意:那匹马是_____。A小偷的,B华盛顿的,C警察的,根据“Yes,” said the policeman, “and you know the horse is not yours. You must give it back to Washington.”可知那匹马是华盛顿的。故选B。 六、阅读理解 26、A     27、C     28、B     29、A     30、C 【解析】 26、参考第一行最后一句“we rode bikes to the mountain.”故选 解析:26、A     27、C    

38、 28、B     29、A     30、C 【解析】 26、参考第一行最后一句“we rode bikes to the mountain.”故选A。 27、参考“There were many trees and flowers. We bought some food and water in a shop and started to climb the mountain.”前面提到了there,是指在山下;后面又提到开始爬山,所以应该是在山下的小店里买的。故选C。 28、前面的it是指前文提到的“climb the mountain”,而后面一句“My mother and I were tired when we go to the op(山项)”可以看出爬山还是比较累的,故选B。 29、上一题已经提到“My mother and I were tired when we go to the op(山项)”,故选A。 30、倒数第二行提到“We took pictures, listened to the birds singing and had our lunch there.”所以在山上吃的是午餐而不是晚饭,所以C是错误的,故选C。

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服