ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:11 ,大小:455KB ,
资源ID:12018695      下载积分:10 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/12018695.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(邢台县2016高考英语阅读理解及书面表达选练(6)答案.doc)为本站上传会员【仙人****88】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

邢台县2016高考英语阅读理解及书面表达选练(6)答案.doc

1、山东省2014模拟】写作【满分30分) 孩子的成长和教育是社会热议的话题,现今父母包揽一切、孩子过度依赖等现象十分严重。请阅读下面的漫画,按要求用英文写一篇短文。 内容要求: 1.描述漫画内容; 2.分析漫画所揭示的问题; 3.提出你的看法。 注意: 1.短文开头已给出,不计入总词数; 2.考生可适当发挥,使文章内容充实、连贯; 3.词数120-150左右; 4.文中不能出现考生的具体信息。 参考词汇:红地毯red carpet 铺路pave the way From the picture, we can see

2、a family of three walking on a long red carpet.

3、

4、

5、 【江西省吉安一中2014模拟】书面表达(满分25分) 假设你是Li Hua,昨天是你18岁的生日,请根据下列要点,用英语写一篇日记。 要点: 1. 简要描述庆祝生日的时间、地点、方式和参加对象; 2. 描述让你最感动的一个场景; 3. 最后写出你的感受。 注意: 1. 内容

6、积极向上,语意连贯,结构完整。词数120左右; 2. 不能写成诗歌形式;不能使用具体的人名和地名; 3. 开头已给出,不计入总词数。 March 20, 2014 Fine Yesterday was my 18th birthday. _______________________________________________ __________________________________________________________________________ _______

7、 【参考范文】 March 20, 2014 Fine Yesterday was my 18th birthday. As Father and Mother thought it was a big occasion for me, they suggested I hold a birthday party at home to celebrate it. For seve

8、ral days they had been busy preparing for this. By 4 o’clock I was pleased to see all my friends had come. Mother cooked us a big meal. We ate and talked happily. The most exciting moment was when Mother put a big birthday cake on the table and all my friends began to sing Happy Birthday. Seeing th

9、e 18 candles burning, I couldn’t keep back my tears. Mother asked me to make a wish before I blew out all the candles. After that, everyone enjoyed the sweet birthday cake and shared my happiness. 阅读下列四篇短文,从每小题后所给的A,B,C或D四个选项中,选出最佳选项。 A research by the National Center for Health Statistics

10、is seen as an important confirmation of the “Hispanic mortality paradox(西班牙裔死亡率悖论).” On average, Hispanics outlive whites by 2.5 years and blacks by 7.7 years. Their life expectancy at birth in 2006 was 80.6 years, compared with 78.1 for whites, 72.9 for blacks and 77.7 years for the total populati

11、on. The report shows that the Hispanic population has higher life expectancy at birth and at almost every age despite a socioeconomic status lower than that of whites. “Mortality is very correlated with income, education and health care access,” says Elizabeth Arias, author of the report. “You wou

12、ld expect the Hispanic population would have higher mortality, in line with the black population.” The Hispanic paradox has been documented for more than two decades, but this is the first time the government has had enough data to issue national numbers. Researchers are struggling to explain why H

13、ispanics live longer. “We don’t know,” says David Hayes-Bautista, director of the Center for the Study of Latino Health and Culture at UCLA’s David Geffen School of Medicine. “We thought it was a problem in the data, but we can pretty much say this is real.” Potential factors: ·Culture and life

14、style. Support from extended family and lower rates of smoking and drinking. Latino groups in particular have very strong family and social ties. ·Migration. The “healthy migrant effect” argues that healthy people are more likely to emigrate. And when immigrants become ill, they might return home

15、and die there. “Solving the puzzle may help the nation deal with health care issues because Hispanics use health services less—they make fewer doctors visits and spend less time in hospitals,” Hayes Bautista says. “It’s clearly something in the Latino culture,” he says. 1. In 2006, Hispanics’ lif

16、e expectancy is   years longer than the average of the total population. A. 2. 5     B. 7. 7     C. 2. 9     D. 80. 6 2. What does the underlined word “outlive” in the second paragraph probably mean? A. To live longer than. . . B. To live shorter than. . . C. To die out. D. To expe

17、ct to live. 3. What is the main idea of paragraph three? A. Hispanics were born better than whites. B. Morality is closely related with health care access. C. Whites should have longer life expectancy. D. Even experts can’t explain the phenomenon. 4. What is Mr. Hayes-Bautista’s opinion

18、about the paradox? A. He supports there is a problem with the data. B. He intends to trust the cultural factor. C. He believes in the “healthy migrant effect”. D. He thinks health care the most important factor. 5. Which of the following inferences is true according to the passage? A. Bl

19、ack people suffer the lowest social status in America. B. Hispanics might have healthier ways of life. C. Only healthy people can immigrate into America. D. White people don’t have strong family ties. 【参考答案】1—5、CADBB   阅读理解。 I have been consistently opposed to feeding a baby regularly

20、 As a doctor, mother and scientist in child development I believe there is nothing to recommend it, from the baby's point of view. Mothers, doctors and nurses alike have no idea of where a baby's blood sugar level lies. All we know is that a low level is harmful to brain development and makes a

21、baby easily annoyed. In this state, the baby is difficult to calm down and sleep is impossible. The baby asks for attention by crying and searching for food with its mouth. It is not just unkind but also dangerous to say a four­hourly feeding schedule will make a baby satisfied. The first of t

22、he experts to advocate a strict clock­watching schedule was Dr Frederic Truby King who was against feeding in the night. I've never heard anything so ridiculous. Baby feeding shouldn't follow a timetable set by the mum. What is important is feeding a baby in the best way, though it may cause some in

23、convenience in the first few weeks. Well, at last we have copper­bottomed research that supports demand feeding and points out the weaknesses of strictly timed feeding. The research finds out that babies who are fed on demand do better at school at age 5, 7, 11 and 14, than babies fed accordin

24、g to the clock. By the age of 8, their IQ (智商) scores are four to five percent higher than babies fed by a rigid timetable. This research comes from Oxford and Essex University using a sample (样本) of 10,419 children born in the early 1990s, taking account of parental education, family income, a chil

25、d's sex and age, the mother's health and feeding style. These results don't surprise me. Feeding according to schedule runs the risk of harming the rapidly growing brain by taking no account of sinking blood sugar levels. I hope this research will put an end to advocating strictly timed baby

26、feeding practices. 31. According to Paragraph 2, one reason why a baby cries is that it feels ________. A.sick B.upset C.sleepy D.hungry 32. What does the author think about Dr King? A.He is strict. B.He is unkind. C.He has the wrong idea. D.He sets a t

27、imetable for mothers. 33. The word copper­bottomed in Paragraph 4 is closest in meaning to________. A.basic B.reliable C.surprising D.interesting 34. What does the research tell us about feeding a baby on demand? A.The baby will sleep well. B.The baby will have

28、 its brain harmed. C.The baby will have a low blood sugar level. D.The baby will grow to be wiser by the age of 8. 35. The author supports feeding the baby ________. A.in the night B.every four hours C.whenever it wants food D.according to its blood sugar level

29、 【要点综述】这是一篇议论文。主要介绍了怎样喂婴儿,是根据婴儿的需求还是按照时间表。根据调查研究发现,按照婴儿的需求喂婴儿要比按照时间规定喂婴儿要好很多。 31. D 细节理解题。从第二段The baby asks for attention by crying and searching for food with its mouth.看出婴儿哭是因为饿了。故选D。 32. C 作者观点题。根据第三段I’ve never heard anything so ridiculous. Baby feeding shouldn’t follow a timetable set by the

30、 mum. What is important is feeding a baby in the best way, though it may cause some inconvenience in the first few weeks.看出作者认为Dr Frederic Truby King的观点是不正确的。故选C。 33. B 词义猜测题。根据本段的…research that supports demand feeding and points out the weaknesses of strictly timed feeding. The research finds out

31、 that babies who are fed on demand do better at school at age 5, 7 , 11 and 14, than babies fed according to the clock. By the age of 8, their IQ (智商)scores are four to five percent higher than babies fed by a rigid timetable.看出这个研究是非常可靠的。basic“基础的,基本的”;reliable“可依赖的,可靠的”;surprising“令人吃惊的”;interesti

32、ng“有趣的”。故选B。 34. D 细节理解题。根据第四段By the age of 8, their IQ (智商)scores are four to five percent higher than babies fed by a rigid timetable.看出答案。故选D。 35. C 细节理解题。本文的第一句(I have been consistently opposed to feeding a baby regularly)就提出观点,“反对定时喂婴儿”,最后一句(I hope this research will put an end to advocatin

33、g strictly timed baby feeding practices)希望结束严格按时喂养的习惯。既然是“不定时”,也就是按婴儿需要喂养,故选C。 阅读下列四篇短文,从每小题后所给的A,B,C或D四个选项中,选出最佳选项。 We once had a poster competition in our fifth grade art class. “You could win prizes, “ our teacher told us as she wrote the poster information on the blackboard. She passed out

34、sheets of construction paper while continuing, “The first prize is ten dollars. You just have to make sure that the words on the blackboard appear somewhere on your poster. “ We studied the board critically. Some of us looked with one eye and held up certain colors against the blackboard, rocking

35、the sheets to the right or left while weconjured up our designs. Others twisted their hair around their fingers or chewed their erasers while deep in thought. We had plans for that ten-dollar grand prize, each and every one of us. I’m going to spend mine on candies, one hopeful would announce, while

36、 another practiced looking serious, wise and rich. Everyone in the class made a poster. Some of us used parts of those fancy paper napkins, while others used nothing but colored construction paper. Some of us used big designs, and some of us preferred to gather our art tidily down in one corner of

37、 our poster and let the space draw the viewer’s attention to it. Some of us would wander past the good students’ desks and then return to our own projects with a growing sense of hopelessness. It was yet another grown-up trick of the sort they seemed especially fond of, making all of us believe we h

38、ad a fair chance, and then always—always—rewarding the same old winners. I believe I drew a sailboat, but I can’t say that with any certainty. I made it. I admired it. I determined it to be the very best of all of the posters I had seen, and then I turned it in. Minutes passed. No one came alon

39、g to give me the grand prize, and then someone distracted me, and I probably never would have thought about that poster again. I was still sitting at my desk, thinking, What poster? when the teacher gave me an envelope with a ten-dollar bill in it and everyone in the class applauded for me. 1. W

40、hat was the teacher’s requirement for the poster? A. It must appear in time. B. It must be done in class. C. It must be done on a construction sheet. D. It must include the words on the blackboard. 2. The underlined phrase in paragraph 3 most probably means   .  A. formed an idea for     B. m

41、ade an outline for C. made some space for  D. chose some colors for 3. After the teacher’s words, all the students in the class   .  A. looked very serious B. thought they would be rich C. began to think about their designs D. began to play games 4. After seeing the good stud

42、ents’ designs, some students   .  A. loved their own designs more B. thought they had a fair chance C. put their own designs in a corner D. thought they would not win the prize 5. We can infer from the passage that the author   .  A. enjoyed grown-up tricks very much B. loved post

43、er competitions very much C. felt surprised to win the competition D. became wise and rich after the competition 【参考答案】1--5、 DACDC   阅读理解。 Do you know how it is when you see someone yawn and you start yawning too? Or how hard it is to be among people laughing and not laugh yourself? Well,

44、 apparently it's because we have mirror neurons(神经元)in our brains. Put simply, the existence of mirror neurons suggests that every time we see someone else do something, our brains imitate(模仿)it, whether or not we actually perform the same action. This explains a great deal about how we learn to sm

45、ile, talk, walk, dance or play sports. But the idea goes further: mirror neurons not only appear to explain physical actions, they also tell us that there is a biological basis for the way we understand other people. Mirror neurons can undoubtedly be found all over our brains, but especially in the

46、 areas which relate to our ability to use languages, and to understand how other people feel. Researchers have found that mirror neurons relate strongly to language. A group of researchers discovered that if they gave people sentences to listen to (for example:“The hand took hold of the ball”), the

47、same mirror neurons were triggered as when the action was actually performed (in this example, actually taking hold of a ball). Any problems with mirror neurons may well result in problems with behavior. Much research suggests that people with social and behavioral problems have mirror neurons whic

48、h are not fully functioning. However, it is not yet known exactly how these discoveries might help find treatments for social disorders. Research into mirror neurons seems to provide us with ever more information concerning how humans behave and interact(互动).Indeed, it may turn out to be the equiva

49、lent(相等物)for neuroscience of what Einstein's theory of relativity was for physics. And the next time you feel the urge to cough in the cinema when someone else does—well, perhaps you'll understand why. 67.Mirror neurons can explain ________. A.why we cry when we are hurt B.why we cough when we su

50、ffer from a cold C.why we smile when we see someone else smile D.why we yawn when we see someone else stay up late 68.The underlined word “triggered” in the third paragraph probably means “________”. A.set off B.cut off C.built up D.broken up 69.We can learn from the passage that mirror neur

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服