ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:24 ,大小:66KB ,
资源ID:10558739      下载积分:10 金币
快捷注册下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

开通VIP
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.zixin.com.cn/docdown/10558739.html】到电脑端继续下载(重复下载【60天内】不扣币)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录  

开通VIP折扣优惠下载文档

            查看会员权益                  [ 下载后找不到文档?]

填表反馈(24小时):  下载求助     关注领币    退款申请

开具发票请登录PC端进行申请

   平台协调中心        【在线客服】        免费申请共赢上传

权利声明

1、咨信平台为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,收益归上传人(含作者)所有;本站仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。所展示的作品文档包括内容和图片全部来源于网络用户和作者上传投稿,我们不确定上传用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的版权、权益或隐私,请联系我们,核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
2、文档的总页数、文档格式和文档大小以系统显示为准(内容中显示的页数不一定正确),网站客服只以系统显示的页数、文件格式、文档大小作为仲裁依据,个别因单元格分列造成显示页码不一将协商解决,平台无法对文档的真实性、完整性、权威性、准确性、专业性及其观点立场做任何保证或承诺,下载前须认真查看,确认无误后再购买,务必慎重购买;若有违法违纪将进行移交司法处理,若涉侵权平台将进行基本处罚并下架。
3、本站所有内容均由用户上传,付费前请自行鉴别,如您付费,意味着您已接受本站规则且自行承担风险,本站不进行额外附加服务,虚拟产品一经售出概不退款(未进行购买下载可退充值款),文档一经付费(服务费)、不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
4、如你看到网页展示的文档有www.zixin.com.cn水印,是因预览和防盗链等技术需要对页面进行转换压缩成图而已,我们并不对上传的文档进行任何编辑或修改,文档下载后都不会有水印标识(原文档上传前个别存留的除外),下载后原文更清晰;试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓;PPT和DOC文档可被视为“模板”,允许上传人保留章节、目录结构的情况下删减部份的内容;PDF文档不管是原文档转换或图片扫描而得,本站不作要求视为允许,下载前可先查看【教您几个在下载文档中可以更好的避免被坑】。
5、本文档所展示的图片、画像、字体、音乐的版权可能需版权方额外授权,请谨慎使用;网站提供的党政主题相关内容(国旗、国徽、党徽--等)目的在于配合国家政策宣传,仅限个人学习分享使用,禁止用于任何广告和商用目的。
6、文档遇到问题,请及时联系平台进行协调解决,联系【微信客服】、【QQ客服】,若有其他问题请点击或扫码反馈【服务填表】;文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“【版权申诉】”,意见反馈和侵权处理邮箱:1219186828@qq.com;也可以拔打客服电话:0574-28810668;投诉电话:18658249818。

注意事项

本文(大学英语(专升本)综合测试.doc)为本站上传会员【快乐****生活】主动上传,咨信网仅是提供信息存储空间和展示预览,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知咨信网(发送邮件至1219186828@qq.com、拔打电话4009-655-100或【 微信客服】、【 QQ客服】),核实后会尽快下架及时删除,并可随时和客服了解处理情况,尊重保护知识产权我们共同努力。
温馨提示:如果因为网速或其他原因下载失败请重新下载,重复下载【60天内】不扣币。 服务填表

大学英语(专升本)综合测试.doc

1、大学英语(专升本)综合测试 大学英语3(专升本)综合测试3 总分:100分得分:0分 一、单选题 1. People at the party worried about him, ___________because no one was aware he had gone.(1分) (A) of where (B) of the place where (C) where (D) the place 参考答案:A 2. A police officer claimed that the young man had attempted to______ paying hi

2、s fare.(1分) (A) avoid (B) reject (C) refuse (D) neglect 参考答案:A 3. It's high time we___________ the lecture because everybody has arrived.(1分) (A) will start (B) shall start (C) start (D) started 参考答案:D 4. This kind of material expands ___________the temperature increasing.(1分) (A) to (

3、B) for (C) with (D) at 参考答案:C 5. __________these honors he received a sum of money.(1分) (A) Except (B) But (C) Besides (D) Outside 参考答案:C 6. A sudden noise of a fire-engine made him ___________ to the door.(1分) (A) hurrying (B) hurried (C) hurry (D) to hurry 参考答案:C 7.  Would you let

4、to the park with my classmate, Mum?(1分) (A) me go (B) me going (C) I go (D) I going 参考答案:A 8. I have been looking forward to ___________ from my parents.(1分) (A) hear (B) being heard (C) be heard (D) hearing 参考答案:D 9. The policeman gave the thief a blow in___________ stomach.(

5、1分) (A) his (B) / (C) the (D) that 参考答案:C 10. While I was in the university, I learned taking a photo, ___________ is very useful now for me.(1分) (A) it (B) which (C) that (D) what 参考答案:B 二、阅读理解 If you have ever had an operation, you were first put to sleep with a gas you breathed or by

6、 a chemical injected into your body. Medical workers in the United States of America and Europe have used these methods in operations since 1842. They have been valuable in preventing great pain which would have occurred if the patient had not been put to sleep. The Chinese, however, have been able

7、 to perform operations for about 4,000 years without putting the patient to sleep. They use a method called acupuncture. This involves sticking flexible needles into certain parts of the body. The person who performs the acupuncture must know how to insert the needles so the needles themselves are

8、not painful. This person also knows where to place the needles so the patient feels no pain in the area where the operation is to be performed. The needles are not necessarily inserted near the region where the pain is to be prevented. Today, the Chinese are learning to be more efficient and skille

9、d in their use of acupuncture: but more research should be done before the Chinese can explain more convincingly how it works. A surgical patient is given a choice between having acupuncture or having one of the chemicals used for putting him to sleep. It has been estimated that over half of the pa

10、tients chose acupuncture because there is no sickness after the operation, whereas the chemicals may make the patient sick for a few hours or a day. If the person has chosen acupuncture, the needles are inserted in the proper places. After several minutes, the patient is examined to see if he or sh

11、e can feel pain in the region where the operation will be performed. If no pain is felt, the operation is performed. The patient is fully awake and can feel the surgeon working. Some doctors in the United States have been skeptical about acupuncture. However, it is already being used to a very limi

12、ted extent in this country. It will be interesting to see if the method becomes adopted here.(10分) 11). From the passage we know acupuncture used in operation means___________ .(2分) (A) pushing flexible needles into the body to inject certain medicine (B) inserting needles into the head to make t

13、he surgical patient fall asleep (C) inserting needles in proper places to prevent great pain while the operation is being performed (D) using different ways to make the patient feel no pain during the surgical operation 参考答案:C 12). If an operation is to be performed with acupuncture to kill the

14、pain the needles should be inserted___________(2分) (A) near the surgical area (B) in the very place of the operation (C) in the areas where the patient feels no pain (D) in some special places on the body 参考答案:D 13). According to the writer, which of the following statements is TRUE?(2分) (A)

15、The Chinese are still not able to give an adequate theory of acupuncture. (B) Medical workers in the U.S.A. began to use acupuncture during the 1840’s. (C) We have to put the patient to sleep before we use acupuncture in an operation. (D) As soon as the acupuncture needles are inserted, the opera

16、tion can start. 参考答案:A 14). The last word in the last paragraph “here” means ___________ (2分) (A) in China (B) in Europe (C) in the United States of America (D) in a certain hospital 参考答案:C 15). The passage is mainly about ___________(2分) (A) why acupuncture can prevent pain during the ope

17、ration (B) how acupuncture, a wonderful invention of the Chinese people, is being used now (C) the advantages acupuncture has over other methods used by surgeons today (D) some American doctors’ attitude toward acupuncture 参考答案:B Shoe manufacture today is based upon a remarkable invention deve

18、loped by a young black genius in 1883. Matzeliger was born in Paramaribo, Dutch Guiana, on September 15, 1852. His father was a Dutch engineer who had been sent to the colony to take charge of the government machine shops. When young Matzeliger was ten years old, he joined his father at the machine

19、 shops as an apprentice. At the age of nineteen he became a sailor on an East Indian merchant ship. In 1876 Matzeliger went to Boston, Massachusetts. After working there for a year, he moved to Lynn, where he remained for the rest of his life. Because of his knowledge of mechanics and shoemaking, Ma

20、tzeliger was able to get a job in a shoe factory, operating a sole-sewing machine. While working there, he noticed that there was no machine that could last shoes. He began his plans for inventing a shoe-lasting machine by closely watching hand-lasters at their work. In his experiments he used old p

21、ieces of wood and metal. He even made his own tools. Patiently he tested one idea after another. For years he lived in poverty, saving his money for his project. Fortunately, he succeeded in getting financial help from two businessmen in exchange for a two-thirds interest in his invention. With thi

22、s extra money, Matzeliger finally achieved what he was after: A lasting machine that could turn out a complete shoe. His machine indeed changed the shoe industry. It not only greatly increased production but cut the cost of shoes by half. By 1889 the demand for the new lasting machine became worldwi

23、de. What was Matzeliger’s reward? Because of his long and hard work and the lack of proper food and warmth during his years of poverty, his health had suffered. In the summer of 1886 he caught a cold which developed into tuberculosis. For three tears he was so sick that he had to remain in bed. Fi

24、nally, on August 24, 1889, he died at the age of thirty-seven.(10分) 16). According to the passage, shoe industry would not have developed if it had not been for ___________.(2分) (A)  the Dutch engineer in the colony in the 1850s (B) the shoemaking center in Lynn in the 1870s (C) the East Indian

25、merchant ship in 1871 (D) the great invention made by Matzeliger in 1883 参考答案:D 17). While he was working in the shoe factory, Matzeliger noticed that shoe production was restricted by the lack of___________.(2分) (A) shoe factories (B) lasting machines (C) financial support (D) skilled hand

26、lasters 参考答案:B 18). What Matzeliger wanted to build was___________(2分) (A) a large shop selling shoes (B) the largest shoe manufacturing company (C) a machine that could make the sole of a shoe (D) a machine that could produce a complete shoe 参考答案:D 19). Matzeliger’s machine not only incre

27、ased the shoe production but it also cut the cost of shoes___________ .(2分) (A) by 15% (B) by 20% (C) 25% (D) by 50% 参考答案:D 20). Before he developed his invention, Matzeliger had been ___________(2分) (A) a rich businessman (B) a skilled hand-laster (C) a poor worker (D) an engineer

28、参考答案:C A higher reading rate, with no loss of comprehension, will help you in other subjects as well as English. Naturally, you will not read every book at the same speed. You would expect to read a newspaper, for example, much more rapidly than a physics or economics textbook----but you can raise

29、your average reading speed over the whole range of materials you wish to cover so that the percentage gain will be the same whatever kind of reading you are concerned with. Perhaps you would like to know what reading speeds are common among native English-speaking university students and how those

30、speeds can be improved. Tests in Minnesota, U.S.A. have shown that students without special training can read English of average difficulty at speeds of between 240 and 250 w.p.m. with about 70% comprehension. Minnesota claims that after 12 half-hour lessons, one a week, the reading speed can be inc

31、reased, with no loss of comprehension, to around 500 w.p.m. with 70% or more comprehension, you will be doing quite well, though of course any further improvement of speed-with-comprehension will be a good thing. When you practice reading with short passages, do not try to take in each word separat

32、ely, one after the other. It is much more difficult to grasp the broad theme of the passage this way, and you will also get stuck on individual words which may not be absolutely essential to a general understanding of the passage. It is a good idea to skim through the passage very quickly first (say

33、 500 words in a minute or so) to get the general idea of each paragraph. Titles, paragraph headings and emphasized words (underlined or in italics) can be a great help in getting the outline of the passage. It is surprising how many people do not read titles, introductions or paragraph headings.(10分

34、) 21). Which of the following is TRUE according to paragraph 1?(2分) (A) You would read any book at the same speed. (B)  You would read physics books more rapidly than economics books. (C) Yu can raise your average reading speed by the same percentage whatever kind of material you read. (D) You

35、can raise your reading speed with some kinds of materials but you can’t with others. 参考答案:C 22). You will be doing quite well if you can read books of average difficulty ___________ .(2分) (A) at about 500 w.p.m. with no loss of comprehension (B) at about 245 w.p.m. with no loss of comprehension

36、 (C) at about 450 w.p.m. with no loss of comprehension (D) at about 300 w.p.m. with no loss of comprehension 参考答案:C 23). When you practice reading with short passages ___________ .(2分) (A) you should carefully read one word after another so as to have a thorough understanding of the passage. (

37、B) it is a good idea to read very quickly first to get the general idea of each paragraph (C) you had better read the passage slowly to get the theme (D) you should look up every unknown word in the dictionary to check its meaning 参考答案:B 24). According to the writer, which of the following stat

38、ement is TRUE?(2分) (A) Readers usually pay great attention to titles and paragraph headings.] (B) Many people overlook titles and paragraph headings while reading. (C) Titles and paragraph headings are not so important as emphasized words. (D) Titles and paragraph headings have nothing to do wit

39、h the general idea of the passage. 参考答案:B 25).  The average untrained native English-speaking student at the University of Minnesota can read English of average difficulty___________.(2分) (A) at about 245 w.p.m (B) at about 400 w.p.m (C) at about 500 w.p.m. (D) at about 600 w.p.m. 参考答案:A Tho

40、usands of years ago, ten of our very distant ancestors were hungry. They went out and picked berries or dug up roots to eat. Four of them chose poisonous food and died. The remaining six noticed that their food was safe to eat. They told their children, who, in turn, passed the message on to their d

41、escendants. In this way, habit became a vital factor in the survival of mankind: if you ate the right plant, you lived; if you wanted to make your own experiments, you would probably die. The importance of habit in the survival of the human species is an interesting matter. Even today, most of us h

42、esitate when we are invited to eat a new type of food or drink something we have not tasted before. Even if the food or drink is offered by a friend, we are usually not at all anxious to experiment and accept the offer. When you get up tomorrow morning, notice which shoe or sock you put on first. T

43、hen notice which one you put on other days. You may discover that (a) you tend to put on one shoe or sock first every day, and that (b) if you are right-handed, you usually deal with your left shoe or sock first. If you try to change this habit, you may find it uncomfortable or annoying, and you wil

44、l soon return to your old habit. When it comes to other matters, we often follow a fixed pattern. We sleep in one or two favorite ways. We often follow familiar routes even when they are not the shortest or best. We often wear a watch on the same wrist even when there is no real reason for doing so

45、 In hundreds of other ways, we show that we are creatures of habit, following fixed patterns of behavior. This characteristic can help us to survive but it can be a barrier to progress too. We must be alert and not let a beneficial factor become a harmful one.(10分) 26). The best title for this pas

46、sage might be___________(2分) (A) Habit----a Barrier to Progress (B) The Survival of Mankind (C) Various Patterns of Human Behavior (D) We Are Creatures of Habit 参考答案:D 27). The first paragraph of this passage is mainly about ___________the danger of making experiments (2分) (A) the importance

47、of habit in the survival of mankind (B) the food our distant ancestors ate (C) the behavior of younger generations 参考答案:B 28). Which of the following statements is TRUE according to paragraph 2?(2分) (A) Habit can be harmful to the development of mankind. (B) People usually like to taste new th

48、ings at the risk of their life. (C) Most people hesitate to eat new things they have never tasted before. (D) People are usually willing to try a new food if it is offered by a friend. 参考答案:C 29). The example shown in paragraph 3 proves that___________.(2分) (A) it is difficult to change a habit

49、 (B) habit can be changed easily (C) shoes and socks are essential in our daily life (D) everyone puts on shoes and socks in the morning whether he is right-handed or left-handed 参考答案:A 30). From the last paragraph we know that in the writer’s opinion___________.(2分) (A) habit can never becom

50、e a harmful factor (B) people develop all their habits with good reasons (C) habit will always help people to make progress (D) everyone follows fixed patterns of behavior 参考答案:D 三、完型填空 In some countries where racial prejudice is acute, violence has been taken for granted as a means of solvin

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服