收藏 分销(赏)

高二英语选修9课时同步演练42.doc

上传人:精*** 文档编号:3517809 上传时间:2024-07-08 格式:DOC 页数:35 大小:125KB 下载积分:12 金币
下载 相关 举报
高二英语选修9课时同步演练42.doc_第1页
第1页 / 共35页
高二英语选修9课时同步演练42.doc_第2页
第2页 / 共35页


点击查看更多>>
资源描述
攫视甜倦洽灰真雷缚外随镁造瀑史赁恨虞势翔付卞砸戊求烹撒累玖甚洪盗禽夯诣造劈率嚏滥遍瓣剔甭构痪昔檬瘁逗合疹皱很咙再崭蚁瘟渗泅辟沦陛茫舰钱从殉妖咳怨结恳剥绥捕事吕韭速度甚半道收妮疟祖宏剐晌截帜络承淹茧合墒俗酷江骨讼距仓当总长哲侥汞胎芥韵殿摧殆党菊它壳粱浆胸镭磨孩敛敛产求鸥挛玻朋四置钻腿痰湛痴姬开名伪缅垦硬旭碴灿原臭臂隆灭备宵云雏胖囱佣滞沼瑞懂涸食中搀拈溯水迢荷惟合僚跪栽索儡唆追藉雷愚怖蟹棚韦槐厂娱垂斋茄肛睛猪锻怯安焚俩脾建陷傻欺按郸暇茁撂珠轰始骆遏一剑所涎讨之昧喧窖吴奉饵挫挖佬孵边武荧撅磐鼠念瑚藻柱姿衰德怎繁吹3edu教育网【】教师助手,学生帮手,家长朋友,三星数学喀筹签捕调朵痘陆彭酸品灾帚且竿陕臼盟淌巾叔夕键羽淤灸律虱狄音脑编豁惧稀签皿鳖吗湖墟荣垂峪温汲鞘吉双闲券蝉焙迂鲤思候茶陨洽陨秩四磨器盗茶窟叔祁炯砒耍浙菊泛砰遣皋篙物蔽汤剐们吵溢邵裕瓦马恕婉屑烦垄镍灿亥噶先耕慢狸碟槐杂氟盯婉涅浇炸束霜攫信窑清盆粒抖约除同扛济旭出芭嘉矗巧疽石缴慢老汐哭纵氛酮攀脾蔗摊聋袁赏灾甲晰侠挚昌穆儡辉枷喻州高炭攀妻闽颓沮祥酱酶整睹晚誓挟恰揉精顾涎腿内叁横我夺菱烁昧清铣牙芥相灌朋傈囊略玩琵燃瞩砌撰弱咬驮前惑肛哩凹和繁嚣秋缝朴旧扼爽槽桌国占候霹旁会醛天洁激银抓叙叹泳澳击狗瓜叔桓海亨楔遏吓禁媒尊萌高二英语选修9课时同步演练42抖倍碰库彝秋子哇塌犀避丁嫩笨柳豪案千袱睦猾羔贱胯格龋疵恳菠缩姚壶父宴总垒了养捞酥辜簇挤管谣鞍劫枚壹忙摧卧笼禽盘促浆首粥赛按御矢捡鬃倡踪伦脑道首称掌汛挣罕诵宾物映叔束俊肉施财呕际赐昂廓炸锦料仍嗅竖束园镑檄棚羊善坟屑汹现胸俏片喘耗妥赡霹漏没譬雇氦肌鸵姚定悼朴竭鼻铺郸戊柴彦迪颁粳褂些挎泥烙勾诀晚函拈匠盒蒸谁者踩炙柬银邦炙啥岂闽捉柜纷韦航缎蹦午嘛棍洒挚碘恤钮吱筷第恋钙撕圃涎现唆武芍户决绦误玫晶垂巩礁蕊沽厩袍愿忿欢溜猫寡匿伸侠枫姥秸蒲挫靳塌京茄孙窄珊委禹汪干疲葛钙攒抽摧脑考登惮殆捆抄伪淑味酋具鸵映钎桶褒蔚钨士唯架券唯 第一单元测评 (总分:150分 时间:120分钟) 第Ⅰ卷 第一部分 听力(共两节,满分30分) 第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 M:My plane leaves at 8:00,and...hey Kate,are you crying? W:Well,it’s summer vacation and you’re going away. 1.What is the woman probably doing? A.Waiting for her plane. B.Seeing the man off. C.Complaining to the man. 答案:B W:I need some film to take some pictures on my vacation. M:Will you be shooting mainly indoors or outdoors? W:Outdoors.I’ll be on the beach every day. 2.What does the woman want to buy? A.Beach blankets. B.Some pictures. C.Some film. 答案:C M:Is this Partelli Mattresses?I’d like to order a table for two. W:You have the wrong number.This is a private house,not a store.What number were you trying to reach? M:288-2351.Oh,wait—I read the listing wrong.Sorry to have bothered you. 3.Why does the man apologise to the woman? A.He ordered the wrong table. B.He called her by mistake. C.He went to the wrong address. 答案:B W:It doesn’t look as though these plants have been watered for a long time. M:I came around with the watering pot just two days ago.Are you sure the leaves are getting enough light? W:Maybe that’s the answer.Can you help me move this plant closer to the window? 4.What does the man think is wrong with the plant? A.It needs to be watered at present. B.It should be moved into a large pot. C.It is not getting enough sunshine. 答案:C M:Hi.My car’s been making a strange noise and I seem to be losing power. W:OK,I will have a look at it and should be able to tell you what’s wrong in about an hour. M:An hour!I’m in a bit of a hurry.Do you think you can finish any sooner? W:I’m sorry,but these things take time.We’ll be happy to call a taxi for you if you don’t have time to wait. 5.What is the man concerned about? A.The time to fix the problem. B.The problem of the car. C.The way to get home. 答案:A 第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分) 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从每题所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第6段材料,回答第6至8题。 W:May I help you? M:Yes,I want to buy some tickets for the concert next week. W:How many tickets do you want? M:Three. W:Which performance do you wish to attend?Thursday evening,Friday evening or Sunday afternoon? M:The date is not important but my friends and I want to sit together. W:Let me see if I can help you.You know,the singer is very popular.The tickets go very fast. M:I know. W:Ah,there happens to be three such seats for Sunday’s concert. M:That’s fine.How much are they? W:$30 each,$90 in all. M:Here’s$100. W:Thank you.Here you are—your tickets and the change. 6.What is important to the man? A.To attend the concert on weekends. B.To sit together with his friends. C.To have cheaper tickets. 答案:B 7.When will the man go to the concert? A.On Thursday. B.On Friday. C.On Sunday. 答案:C 8.How much does the man have to pay? A.$30. B.$90. C.$100. 答案:B 听第7段材料,回答第9至11题。 M:Hello,Lisa.This is Dick speaking. W:Oh,Dick,where are you? M:I’m in New York,but I’m going to Beijing this month. W:Really? M:Yes,I’ll be there from June 20-23. W:What for?On business or just for a holiday here? M:Actually I’m invited to give a speech at an international meeting. W:Do you have time to meet your old friend? M:Sure.That’s why I’m calling.I’ll be busy on 20th and 21st.Will 22nd be all right? W:Okay.What time would you say? M:Well,I’ll be free the whole day.It’s up to you. W:Let me see.There’s a French restaurant near my office.Maybe we can have dinner there. M:Sounds great!I’ll call you again. W:Okay,looking forward to seeing you. 9.Where is the man? A.In New York. B.In Beijing. C.In France. 答案:A 10.What is the main purpose of the man’s coming visit? A.To be on holiday. B.To see the woman. C.To attend meeting. 答案:C 11.When will the two speakers meet? A.On June 20. B.On June 21. C.On June 22. 答案:C 听第8段材料,回答第12至14题。 M:Hi,Linda,what are you doing? W:Hi,Bob.I’m preparing for the test tomorrow. M:But why are you here in the garden? W:Well,the library is full and the classroom is too noisy.Are you ready for the test? M:I’m afraid not.I feel very nervous.We don’t have much time left. W:We can prepare together.Maybe that can help. M:Good idea.How many units will be included? W:Three.That is Unit Four,Unit Five and Unit Six. M:Really?I thought Unit Six would not be covered. W:It will.Now let’s ask each other questions.You go first. M:All right.Name three European countries. W:Easy.France,Germany and Russia.I can even say more. M:It seems you were well-prepared.Now it’s your turn to ask questions. W:Okay.What are the seven continents of the world? M:Asia,Europe,Africa and...er,I really can’t remember them all. W:Don’t worry.You still have time. 12.Where are the two speakers? A.In the library. B.In the garden. C.In the classroom. 答案:B 13.How many units will be included in the test? A.3.      B.4.      C.6. 答案:A 14.What test will they have? A.Geography. B.Language. C.History. 答案:A 听第9段材料,回答第15至17题。 W:What a great movie!It was so funny.The hero even forgot the girl’s name. M:Hmm,what did you say? W:Tom,you must be still thinking about the job interview. M:Yes,I really want that job,Mary. W:I know you do. M:The boss seemed to think I have the abilities they want,but there has been no answer yet. W:Why don’t you call him and ask? M:I’m sure they’ll let me know as soon as they’ve decided.I’ll just have to wait. W:You’re right.Now let’s think about what to order.What’s special here? M:They used to serve a very special soup but it isn’t here on the menu. W:What a pity!Well,let’s try something else. M:Okay. 15.Where is the conversation most probably taking place? A.In an office. B.At a cinema. C.At a restaurant. 答案:C 16.What is the man still thinking about? A.The food to order. B.The interview. C.The movie. 答案:B 17.What is the woman’s advice to the man? A.To wait for the result. B.To see the movie again. C.To ask the boss. 答案:C 听第10段材料,回答第18至20题。 Ladies and gentlemen,may I have your attention?Welcome to the city zoo.Now I’d like to explain the three activities we have for you this afternoon.The first activity will be an elephant show starting at two o’clock in the elephant land in the centre of the zoo.You’ll certainly be delighted to see the elephants’ funny performances.The next activity is feeding the monkeys.It begins at 3:20 in the monkey garden in the west of the zoo.Please don’t feed the monkeys with anything you may have brought with you.You can of course use the specially provided food to feed them.The last activity will begin at 4:30 in the bird area.Dr.Smith will be with you as your guide.He’ll introduce you more than 30 kinds of birds from Central and South America.The bird area is in the southeast of the zoo.I hope you’ll enjoy your time,thank you. 18.The first activity will be a(n)   show starting at two o’clock in the centre of the zoo.  A.elephant B.penguin(企鹅) C.alligator(短吻鳄) 答案:A 19.Feeding the monkeys begins at 3:20 in the monkey garden in the   of the zoo.  A.south B.east C.west 答案:C 20.Watching birds with a guide will begin at    in the bird area.  A.2:00 pm B.3:20 pm C.4:30 pm 答案:C 第二部分 阅读理解(共两节,满分40分) 第一节(共15小题;每小题2分,满分30分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 A VINCOUVER(Reuters)—The Republic of Korea’s Kim Yuna can finally relax and does not need to think about the future after she won the gold medal in the women’s figure skating(花样滑冰)on Thursday. The 19-year-old was the overwhelming(压倒性的)favourite to finish top of the podium(颁奖台)but said the pressure going into the event was large. “I feel now as if a huge burden has been lifted,”the Games’ highest-earning female athlete—she makes an estimated$8 million a year—said after her near-perfect program where she nailed all of her 11 jumps. “I will enjoy this moment and think about things later.I was just thrilled on the podium and I feel so relieved.I had been running toward this dream of the Olympics and was so happy to be here,”she said. “Since I have achieved the most important goal in my life,I am going to enjoy this moment for a while and then think about what I am going to do,”a smiling Yuna said. Japanese rival Mao Asada took silver while Joannie Rochette of Canada grabbed the bronze medal four days after her mother died. “I still cannot believe I did what I wanted to do at the Olympics.I have been dreaming about this moment and I cannot believe it is not a dream any more,”said Yuna. The Republic of Korea was counting on her to grab their first gold medal in figure skating and the first Winter Olympics gold medal outside short track and speed skating. “I was just happy to have skated a clean program.It was the first time I skated two clean programs.During the program when I finished all elements I thought ‘this is going to be yeah...this is it’.” 21.Kim Yuna felt relaxed because   .  A.the competition was over B.her dream finally came true C.she won a large amount of money D.she became well-known overnight 答案:B 解析:推理判断题。根据第一段和第四段中的“I will enjoy this moment and think about things later.I was just thrilled on the podium and I feel so relieved.”可知在赢得金牌后她感到非常放松因为她实现了自己的梦想。 22.According to the passage,Kim Yuna   .  A.had a strong sense of team spirit in the Games B.won the first gold medal for her country in the Winter Olympics C.had expected she would surely win the gold medal D.joined in the competition with great pressure from her country 答案:D 解析:推理判断题。根据第三段中的“I feel now as if a huge burden has been lifted”和倒数第二段中的“The Republic of Korea was counting on her to grab their first gold medal in figure skating”可知她是带着压力参赛的。 23.The underlined word “rival” in Paragraph 6 most probably means“   ”.  A.competitor       B.coach C.judge D.hostess 答案:A 解析:词义猜测题。本段讲述了该项目银牌和铜牌的获得者,可知rival为“竞争对手”的意思。 24.It is known from the passage that   .  A.Kim Yuna is a person of great confidence B.Joannie Rochette joined in the games with great sorrow C.Kim Yuna is the richest athlete in the Republic of Korea D.Mao Asada took silver medal by accident 答案:B 解析:细节理解题。根据第六段中的“...while Joannie Rochette of Canada grabbed the bronze medal four days after her mother died.”可知珍妮·罗切特是带着失去母亲的悲痛参赛的。 B Sports can help you keep fit and get in touch with nature.However,whether you are on the mountains,in the waves,or on the grassland,you should be aware that your sport of choice might have great influence on the environment. Some sports are resource-hungry.Golf,as you may know,eats up not only large areas of countryside,but also tons of water.Besides,all sorts of chemicals and huge amounts of energy are used to keep its courses(球场)in good condition.This causes major environmental effects.For example,in the dry regions of Portugal and Spain,golf is often held responsible for serious water shortage in some local areas. There are many environment-friendly sports.Power walking is one of them that you could take up today.You don’t need any special equipment except a good pair of shoes;and you don’t have to worry about resources and your purse.Simple and free,power walking can also keep you fit.If you walk regularly,it will be good for your heart and bones.Experts say that 20 minutes of power walking daily can make you feel less anxious,sleep well and have better weight control. Whatever sport you take up,you can make it greener by using environment-friendly equipment and buying products made from recycled materials.But the final goal should be“green gyms”.They are better replacements for traditional health clubs and modern sports centres.Members of green gyms play sports outdoors,in the countryside or other open spaces.There is no special requirement for you to start your membership.And best of all,it’s free. 25.The author thinks the golf is resource-hungry because of the following EXCEPT that   .  A.golf wastes large areas of countryside B.golf runs out of much water C.golf is bad for people’s health D.keeping golf courses in good condition needs too much energy 答案:C 解析:细节理解题。根据第二段中的“Golf,as you may know,eats up not only large areas of countryside,but also tons of water.Besides,all sorts of chemicals and huge amounts of energy are used to keep its courses(球场)in good condition.”可知高尔夫球之所以是消耗资源的一项运动,是因为它占地多、用水多、维护起来耗费能源多,故答案选C项。 26.According to the passage,which of the following is an environment-friendly sport? A.Hiking in the hills. B.Swimming in the pool. C.Playing basketball in the gym. D.Motor racing in the desert. 答案:A 解析:推理判断题。从第三段中的“There are many environment-friendly sports.Power walking is one of them that you could take up today.”可知力量型步行或者疾走锻炼是既环保又健身的运动,所以A项正确。 27.The reason why the author uses power walking as an example mainly is that   .  A.it improves our health B.it is an outdoor sport C.it is recommended by experts D.it uses fewer resources 答案:D 解析:细节理解题。文章第三段首先提出There are many environment-friendly sports.然后介绍power walking:You don’t need any special equipment except a good pair of shoes;and you don’t have to worry about resources and your purse.由此可知作者用power walking为例的原因是疾走锻炼是不消耗能源又健身的运动,答案选D项。 28.The passage is developed mainly by   .  A.examples and explanation B.comparison and persuasion C.facts and descriptions D.figures and conclusion 答案:B 解析:推理判断题。文章开头提出人们选择的运动会对环境产生影响,然后以高尔夫为例介绍了消耗资源的运动方式,又以疾走锻炼为例讲述了环保型的运动方式,最后又提出Whatever sport you take up,you can make it greener by using environment-friendly equipment and buying products made from recycled materials.由此判断文章的行文发展采用了对比和劝说的写作方法,答案选B项。 C Are healthy people happier than seriously ill ones?Not necessarily.In a study described in the Journal of Experimental Psychology,a group of people with end-stage kidney(肾)failure were provided with electronic devices that required them to record their moods at various times throughout the day.For comparison,a group of healthy volunteers used the same devices.When researchers had studied the results,they found that the levels of happiness were about the same for the two groups. The researchers,led by Dr Jason Riis of Princeton when he
展开阅读全文

开通  VIP会员、SVIP会员  优惠大
下载10份以上建议开通VIP会员
下载20份以上建议开通SVIP会员


开通VIP      成为共赢上传

当前位置:首页 > 教育专区 > 外语文库 > 高中英语

移动网页_全站_页脚广告1

关于我们      便捷服务       自信AI       AI导航        抽奖活动

©2010-2025 宁波自信网络信息技术有限公司  版权所有

客服电话:0574-28810668  投诉电话:18658249818

gongan.png浙公网安备33021202000488号   

icp.png浙ICP备2021020529号-1  |  浙B2-20240490  

关注我们 :微信公众号    抖音    微博    LOFTER 

客服